Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Určite ste už celý nedočkaví, aké špeciálne akcie a zľavy vás tento týždeň čakajú. A že ich bude! S prichádzajúcim Medzinárodným dňom žien sa s nimi akoby vrece roztrhlo. Pohodlne sa usaďte a vyberajte z ponuky TOP 5 obchodov, kde v týždni 6.3. - 12.3.2017 ušetríte peniaze.

Zľava tu, zľava tam, žlté nálepky sa valia z každej strany. Akcie a zľavy obchodov na nás útočia každý deň a spoza každého rohu - nenechajte sa však oklamať lákavým dizajnom. My sme v strehu a vyberáme pre vás tie najzaujímavejšie akcie a zľavy, pri ktorých (naozaj) ušetríte. A keďže tento týždeň patrí vám, drahé ženy, našli sme najlepšie ponuky k vášmu sviatku.

Nová kabelka s Baťa

Akcie týždňa

Baťa neponúka iba topánky na každú príležitosť. Dobre vie, že každá dáma potrebuje k svojim topánkam štýlovú kabelku. Že vás vaša stará už nudí? Alebo by sa k tým červeným lodičkám hodil nový kúsok? Baťa pre vás, milé žienky, prichádza s akciou na všetky kabelky vo výške 20 %!

Vybrať kabelku na Baťa

Chráňte svoje oči s Eyerim

Akcie týždňa

Ak nebudete na svoje zdravie myslieť vy, nik iný to za vás neurobí. Naše oči potrebujú pred agresívnym slnečným žiarením ochranu - a dobre viete, že okuliarmi kúpenými niekde na trhovisku tento cieľ nedosiahnete. Do kvalitných okuliarov sa investovať oplatí. S Eyerim po zadaní zľavového kódu GIRLS nakupujete modely zo špeciálnej dámskej kolekcie so zľavou 10 %.

Kúpiť okuliare na Eyerim

Dámska móda a topánky na Sizeer

Akcie týždňa

Poznáte to, skriňa vám praská vo švíkoch a vy pred ňou aj tak každé ráno stojíte a nemáte čo na seba. Ženy vždy majú dôvod nakupovať. A ak vás bavia značky ako Timberland, New Balance, Lacoste, Converse, Jordan či Vans - Sizeer vás určite poteší. Ku dňu žien prichádza so zľavou 10 % na dámske oblečenie a obuv. Ak ste navyše členkou klubu, platí pre vás zľava 20 % na všetko!

Porozhliadnuť sa na Sizeer

Pleťová kozmetika L'oréal Paris

Akcie týždňa

Našu pleť každodenne poškodzuje množstvo vecí - náš make up, stres, ktorý prežívame, chladné či veterné počasie. Notino na to myslí, a tak okrem obľúbených parfémov ponúka aj kozmetické prípravky. Aby ste vždy boli nie len voňavá, ale aj krásna. Nakúpte teraz výrobky pleťovej kozmetiky L'oréal Paris so zľavou 25 %. Stačí použiť zľavový kód lop25sk.

Poobzerať sa na Notino

Tamaris šperky ku každému outfitu

Akcie týždňa

Šperky a ženy k sebe patria ako slnko k letu. Správne zvolený šperk podčiarkne ženskú krásu, zvýrazní osobnosť a poodhalí vkus nositeľky. Ale to vy už iste dávno viete. :-) A Big Brands zase vie, ako ženy k ich sviatku potešiť - môžete si vybrať šperky značky Tamaris so zľavou 55 %.

Vybrať šperk na Big Brands

Súvisiace obchody

Baťa, Big Brands, Eyerim, Sizeer, Notino

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa