Hľadáte krmivo a hračky pre mačky? Stavte na Zoohit!

Tipy k nákupuDomáci miláčikovia  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Váš domáci miláčik je ten prvý, ktorý vás po celom dni s radosťou víta doma. Ste pre neho doslova celý svet. Oplaťte mu jeho lásku dokonalou starostlivosťou. Na Zoohit nájdete pre mačky a psíkov najlepšie krmivá, hračky a množstvo ďalšieho!

Dnes necháme večný spor o tom či je lepším zvieratkom mačka alebo pes bokom. Zameriame sa na naše milované mačičky, zistíme aké krmivo pre mačky je to najlepšie, a aké hračky sú medzi nimi najobľúbenejšie. Vybavte svoju štvornohú lásku najlepšími produktami!

Krmivo pre mačky

Zoohit krmivo a hračky pre mačky

Krmivo pre mačky by ideálne malo obsahovať 50-60 % proteínov, 5-10 % uhľohydrátov, 30-50 % tuku. Rozdielne hodnoty sú samozrejme vhodné pre mačiatka a pre dospelé mačky. Primárnou požiadavkou však je, aby malo mačiatko v krmive minimálne 40 % proteínov, dospelá mačka aspoň 34 %.

Tipli TIP: pri výbere správneho krmiva a hračiek sledujte recenzie ostatných užívateľov. Síce nie každej mačke vyhovuje to isté, ak má však nejaké krmivo niekoľko pozitívnych recenzií, je veľká pravdepodobnosť, že bude vyhovovať aj vášmu chlpáčovi.

Pelech pre mačky

Zoohit krmivo a hračky pre mačky

Naše štvornohé kamarátky prespia až 16 hodín denne. Preto iste ocenia svoje miestečko, kde sa im bude pohodlne odpočívať. Výhoda z toho plynie aj pre vás - mačacia srsť sa čístí jednoduchšie z pelechu než napríklad z pohovky či postele. Pri výbere pelechu dbajte na správnu veľkosť, vyhovovujúcu výhrevnosť a pohodlie.

Škrabadlo pre mačky

Zoohit krmivo a hračky pre mačky

Mačky si prostredníctvom škrabania označujú svoje územie a zároveň sa zbavujú starých pazúrov. Preto patrí škrabadlo pre mačky do nevyhnutnej výbavy. Pri jeho výbere sa uistite, že je ho možné poriadne ukotviť, pretože mačky vyvíjajú pri škrabaní množstvo energie a mohlo by sa hýbať.

Tipli TIP: Určite nechcete mať pošriabaný a zničený nábytok. Aby ste tomu zabránili umiestnite škrabadlo na viditeľné miesto v najfrekventovanejšej miestnosti alebo oproti nábytku, ktorý mačka zvykne škriabať.

Hračky pre mačky

Zoohit krmivo a hračky pre mačky

Rozmaznajte vašu mačičku hračkami zo Zoohit. Hračky predsa nesmú chýbať ani v jednej mačacej domácnosti. A to hneď z niekoľkých dôvodov - aktivita udržiava mačku fit, rozveselí ju, rozvíja jej intelgenciu a postreh. Navyše podporuje aj váš vzťah s domácim zvieratkom. Pri výbere hračky nezabudnite sledovať materiál a životnosť, veľkosť, bezpečnosť a priaznivý účinok.

Toaleta pre mačky

Zoohit krmivo a hračky pre mačky

Mačacie toalety sa vyrábajú buď otvorené s rôznou hĺbkou a tvarom alebo uzatvorené s krytom (tie vo všeobecnosti obľubujú viac ľudia než mačky). Sledujte najmä hĺbku, ktorá by mala byť minimálne taká, aby sa do nej zmestila cca 3 cm vstva steliva a veľkosť, ktorá by mačke mala umožniť pohodlne sa otočiť.

Súvisiace obchody

Zoohit

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa