Ako kúpiť zimné bundy na Zaful ešte lacnejšie?

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Zima klope na dvere, a preto je najvyšší čas poctivo sa na ňu pripraviť. Prežite chladné dni v teple, pohodlí a buďte pri tom trendy a šik. Štýlové dámske kabáty a zimné bundy z obľúbeného obchodu plného módy Zaful sú zásahom do čierneho. Pozrite si najkrajšie z nich a kúpte ich ešte výhodnejšie vďaka cashbacku.

Parádna móda, ktorá je ako vystrihnutá z obálok časopisov, nemusí stáť ťažké peniaze. Čínsky fashion eshop Zaful prináša túto zimu super vyzerajúce a kvalitné dámske zimné kabáty, bundy či faux fur bundičky za nízke ceny. Stačí si len vybrať.

3 tipy ako ušetriť pri nakupovaní na Zaful

Vedeli ste, že nakupovať na Zaful je mimoriadne výhodné hneď z niekoľkých dôvodov. A nemyslíme tým len celoročne nízke ceny produktov, ale aj špeciálne Zaful výhody. Ako a koľko môžete ušetriť?

1. Zľava za registráciu

Prvá zľava na vás čaká hneď pri prvom nákupe. Stačí sa zaregistrovať a okamžite získate zľavu 15 % na prvý nákup. Určite to využite a nakúpte čo najviac vecí, aby ste ušetrili maximum. V eshope čakajú tisíce krásnych kúskov, ktoré oživia šatník a stoja zlomok toho, čo v bežných obchodoch.

2. Študentská zľava

Populárny čínsky obchod s oblečením myslí aj na študentov. Mladí študenti milujúci módu majú k dispozícii trvalú zľavu 6 %. Môžete tak nakupovať oveľa viac oblečenia a neminúť celé vreckové či peniaze z brigády. S vecičkami zo Zaful.com budete cool za pár eur.

3. Šetrite ešte viac s Tipli cashbackom

Pri nákupoch na Zaful môžete ušetriť ešte viac. Využite cashback od Tipli a dostanete späť až 7 % z každej ceny nákupu. Registrácia je úplne zadarmo. Zaregistrujte sa a začnite pri nakupovaní šetriť ešte dnes. Čím viac nakúpite, tým viac peňazí sa vám vráti späť.

Šetrite s Tipli »

Aké oblečenie na Zaful nakúpite?

V eshope Zaful sa oblečiete od hlavy po päty. Obchod je plný dámskeho aj pánskeho oblečenia všemožného druhu a rôznych štýlov. V zimnom šatníku by rozhodne nemali chýbať teplé bundy či kabáty, ktoré tu kúpite za bezkonkurenčné ceny.

Trendové bundičky z umelej kožušiny

Hitom posledných rokov sú faux-fur kabátiky. Sú lacné a vyzerajú ako z pravej kožušiny. Predávajú sa v nekonečnej palete farieb, v rôznych strihoch či dĺžkach. Stačí dokúpiť teplý kardigan a ste vybavené. Hlavnou výhodou je, že faux kožúšky sú teplé a pri ich výrobe nemuselo zomrieť žiadne zvieratko. Môžete ich mať plnú skriňu bez výčitiek.

faux fur 1

Parádna ružová bundička sa hodí každej slečne aj dáme. Bude ladiť s bežnými outfitmi, ale využijete ju aj na ples .

faux fur 2

Premeňte sa na šelmu s leopardím kožúškom. Zvieracie vzory sú tento rok mimoriadne in.

faux fur 3

Rozjasnite pochmúrne zimné dni v horčicovom kožuchu. Žltá pristane každému a na zimu sa krásne hodí.

Kožuch
Bežná cena
Cena s cashbackom
KožuchRužový kožúšok
Bežná cena14,88 eur
Cena s cashbackom13,84 eur
KožuchLeopardí kožúšok
Bežná cena31,52 eur
Cena s cashbackom27 eur
KožuchHorčicový kožúšok
Bežná cena24,08 eur
Cena s cashbackom22,40 eur

Teplé zimné bundy

Zostaňte celú zimu v teple. Zohreje vás zimná bunda. Predávajú sa športovejšie, ale aj elegantné verzie vetroviek, ktoré vyzerajú super aj ku kostýmu do práce. Výborne vyzerá aj vyteplená kožená bunda, v ktorej sa necítite naobliekane a zároveň hreje. Mali by ste ju rozhodne túto zimu mať.

parka

Army zelená parka sa radí medzi must have kúsky v šatníku. Fičí už pár rokov a bude v móde aj túto zimu.

presivana bunda

Smotanová prešívaná bunda Zaful sa krásne hodí do mrazivej bielej zimy.

faux fur 3

Vyteplená čierna kožená bunda je super voľbou pre všetky rebelky. Hodí sa na párty aj na bežné nosenie.

Zimná bunda
Bežná cena
Cena s cashbackom
Zimná bundaKhaki parka
Bežná cena23,64 eur
Cena s cashbackom21,99 eur
Zimná bundaSmotanová bunda
Bežná cena28,12 eur
Cena s cashbackom26,15 eur
Zimná bundaVyteplená kožená bunda
Bežná cena35,03 eur
Cena s cashbackom34,50 eur

Kabát bude v móde vždy

Kabáty sa nosili, nosia a vždy nosiť budú. Sú najväčšou zimnou klasikou, ktorá z módy nikdy nevýjde. Niektoré sú len na efekt, ale ak si vyberiete poriadny teplý kabát, v pohode v ňom prežijete aj studené počasie. Doplňte ho o zimné doplnky akými sú farebné čapice či teplé šály a bude z vás pravá zimná kráľovná.

obojstranna bunda

Mať v skrini obojstranný kabát má obrovskú výhodu. Máte hneď dva za cenu jedného. Modrú a červenú hravo doladíte takmer ku všetkému.

presivana bunda

Nadčasový šedý kabát sa hodí k sukni, rifliam, šatám, k lodičkám či teniskám. Skrátka ku všetkému. Ponosíte si ho pekných pár rokov.

klasicky kabat

Kde zoženiete elegantný kabát za 28,43 eur? Jedine na Zaful.com. Môžete ho nosiť každý deň do práce, zažiarite v ňom aj na romantickej večery či v divadle.

Kabát
Bežná cena
Cena s cashbackom
KabátObojstranný kabát
Bežná cena22,77eur
Cena s cashbackom21,18 eur
KabátŠedý kabát
Bežná cena37,69 eur
Cena s cashbackom35 eur
KabátKlasický kabát
Bežná cena28,43 eur
Cena s cashbackom26,44 eur
Radi nakupujete so zľavou? Získajte až 25 % z nákupu späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Answear, Vivantis, ZOOT, GearBest, AliExpress, Zaful

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa