Booking Praha - rezevuj si najlepší hotel v Prahe

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Teplé jesenné počasie je ako stvorené na výlety. Vonku už nie je neznesitelné teplo, ale stále si môžete vychutnať príjemné teplé slnečné lúče a pokochať sa pohľadom na krásne miesto. Čo takto Praha? Stovežatá je jedným z najkrajších európskych miest, kam ročne zavítajú tisícky turistov z celého sveta. Zarezervujte si ubytovanie cez Booking.com a vyrazte.

Užite si krásnu Prahu. Milujú ju mladí aj starší. Pozrite si Pražský hrad, prejdite sa po Karlovom moste, skočte na Petřín či Vyšehrad. Večer si vychutnajte jedlo a pivo v tradičnej krčme ako U Pinkasů, U tří lvů alebo vyrazte na party na Dlohú ulicu. A kde sa vám bude najlepšie bývať? Pozrite sa s nami na to, aké najlepšie hotely Praha pre svojich návštevníkov má.

Ubytovanie v Prahe cez Booking.com

Chcete si užiť ruch veľkomesta, pokochať sa históriou alebo vyraziť za zábavou? Praha je na to ako stvorená. Vyrazte s deťmi, partnerom či partiou kamarátov a vychutnajte si toto čarovné mesto. Najlepšou voľbou je rezervovať ubytovanie cez Booking.com. V ponuke nájdete stovky hotelov. My vám prinášame výber najlepších.

Cestujte lacnejšie vďaka cashbacku

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť peniaze z každej rezervácie ubytovania? Zabookujte si ubytovanie cez Tipli a pripíšte si cashback odmenu späť na svoj účet. Pobyt v hoteli nebol nikdy lacnejší.

Ako cashback funguje »

Booking Praha pre zamilovaných

Štýlové luxusné hotely v centre sú ako stvorené pre zamilované páry. Na Booking ich nájdete neúrekom. Na láske sa šetriť neoplatí. Romantické prostredie a prvotriedny hotelový servis zaručia dokonalý víkend, ktorý si vy aj vaša polovička naplno vychutnáte. Oslávte výročie, pripravte partnerke či partnerovi prekvapenia a vyrazte na štýlový výlet ako z rozprávky, na ktorý tak ľahko ani jeden z vás nezabudne.

Radisson

Nádherný hotel Radisson Blu Alcron v centre Prahy v štýle Art Deco rezervujete cez Booking. Pri rezervácii cez Tipli navyše ušetríte vďaka cashbacku.

hotel paris praha

Historická budova s nádhernými izbami a prvotriednou reštauráciou v samom srdci Prahy. Vyskúšajte so svojou polovičkou Hotel Paris Praha.

les palais art hotel

Chcete sa na okamih premiestniť do starého filmu? Doprajte si luxus v boutique hoteli Les Palais Art na pražských Vinohradoch. Hotel priam dýcha históriou.

Rezervovať ubytovanie cez Booking.com »

Ubytovanie Praha pre starších

Zháňate hotel, ktorý má dobrú dostupnosť a v ktorom si po celodennom chodení po pražských uličkách oddýchnete? Starší turisti ocenia wellness hotely, v ktorých sa po náročnej mestskej turistike krásne zregenerujú. Pozrite si s nami tipy na pražské Booking wellness hotely s dobrou dostupnosťou, z ktorých sa vám nebude chcieť nikdy odísť. Užívajte si život naplno bez ohľadu na vek.

hotel olsanka

Kongresový Hotel Olšanka sa nachádza v širšom centre Prahy. Je dobre dostupný, v meste ste do 10 minút a večer môžete relaxovať vo wellness centre.

hotel saint george

Budova, v ktorej sa nachádza Hotel Saint George pochádza z 18. storočia a nachádza sa 700 metrov od Václavského námestia. Hostia sa môžu tešiť na vírivku či saunu.

hotel otakar

Pekný Hotel Otakar sa nachádza v širšom centre Prahy. Do 30 minút ste v centre. Hotel je vybavený komfortnými izbami, saunou a vírivkou.

Rezervovať ubytovanie cez Booking.com »

Párty Praha pre mladých

Chcete si s partiou vyraziť z kopýtka? Najlepším riešením je ubytovanie v centre. V pešom dosahu máte všetky skvelé bary, reštaurácie či kluby, ktoré stoja za návštevu. Nemusíte tak riešiť transport do hotela po prežúrovanej noci. Bojíte sa, že hotely v srdci mesta sú pridrahé? Omyl. Vybrali sme pre vás 3 tipy na super lacné ubytovanie.

charles bridge hostel

Útulný Charles Bridge Hostel je určený pre mladých ľudí, ktorým nevadia menšie izby. Sú však útulné, pekné a cenovo dostupné. Ubytovanie nájdete, ako z názvu vyplýva, pri Karlovom moste.

hostel apple

Moderný Hostel Apple je umiestnený v pešom dosahu Václavského námestia. Ubytovanie je veľmi pekné a ocenia ho najmä mladí. Recepcia je vám k dispozícii 24 hodín denne, takže sa nemusíte z párty ponáhľať.

hotel pur pur

Pražské Nové mesto a medzi mladými populárny Hotel PurPur nájdete v blízkosti Karlovho námestia. Stačí výjsť na ulicu a o pár minút ste na Václavskom námestí či pri Karlovom moste. K dispozícii je pre hostí parkovisko.

Rezervovať ubytovanie cez Booking.com »

Praha je večná, Praha je pre všetkých. V tomto vysoko navštevovanom meste si príde na svoje každý. Milovník kultúry, dobrého jedla, histórie, ale aj mladí, ktorí sa chcú zabávať. Premýšľate kam na jeseň vybehnete na výlet? Jasnou odpoveďou je Praha.

Radi nakupujete so zľavou? Získajte až 25 % z nákupu späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Adrop.sk, Hotels.com, Kiwi.com, Iberia, Accor Hotels

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa