Navštívte obchod Hej a v kuchyni vám bude hej

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Ani vás nebaví stáť nad hrncami dlhé minúty a čakať kým zovrie voda? Nemáte denne chuť ani čas pol hodinu umývať špinavé riady? Nečudujeme sa. Dobrou správou je, že moderná doba prináša širokú škálu pomôcok, ktoré v kuchyni zaručene oceníte. Pripravíte si raňajkové smoothie za pár minút, riady za vás umyje umývačka a vodu na čaj ohrejete v kanvici v rekordnom čase. V kuchyni vám bude razom hej!

Prečo robiť veci po starom, keď sa to dá inak? Umývanie, sušenie, mixovanie a varenie môže byť oveľa jednoduchšie. Zariaďte si kuchyňu v modernom šate na Hej.sk. Čas strávený v kuchyni môže byť príjemnejší a zábavnejší. Stačí len prikúpiť pár vecičiek a svoju vynovenú kuchyňu budete milovať!

Stolný mixér Concept Active Smoothie

smoothie maker

Smoothie patria medzi ideálne a výživné raňajky plné vitamínov a energie.

Najhorúcejším hitom moderných kuchýň je rozhodne smoothie maker. Je to malý mixér, do ktorého vložíte vybrané ovocie či zeleninu podľa chuti a stlačením gombíka máte do pár sekúnd hotové smoothie. Tento červený pomocník je navyše vybavený niekoľkými nádobami, ktoré slúžia na mixovanie a skladovanie zároveň. Môžete tak pripraviť raňajky pre celú rodinu a zbaliť si ich na cestu do školy či práce. Nádoby sú teda prenosné a ľahko umývateľné. Stačí ich poriadne vypláchnuť vodou a hneď sú čisté. Došli vám nápady na kombinácie ovocia? Pozrite si nové smoothie recepty a nikdy sa týchto raňajok neprejete.

Kúpiť mixér na Hej.sk »

Recept na rýchle smoothie

  • hrsť jahôd
  • hrsť malín
  • 1 ks banán
  • 1 ks kiwi
  • 4 lyžice vanilkového tvarohu alebo termixu
  • 150 ml pomarančového džúsu

Postup

  1. Ovocie umyte a zbavte stoniek. Ak nemáte čerstvé jahody či maliny, môžete použiť mrazenú verziu, ktorú dostanete v každom obchode
  2. Vložte ovocie, tvaroh aj džús do mixéra a mixujte, kým nebude zmes tekutá
  3. Ak by sa vám zdalo, že je tekutina prihustá, prilejte trochu džúsu a opäť rozmixujte
  4. Pripravené smoothie môžete konzumovať okamžite alebo si ho vziať do práce na desiatu. Je zdravé, čerstvé, chutné a plné vitamínov. Prajeme dobrú chuť.

Mikrovlnná rúra Samsung

Milovaná aj zatracovaná. Presne takou je mikrovlnná rúra. Ak budete dodržiavať pár zásad, ktoré sú pre bezpečné používanie mikrovlnky nevyhnutné, mikrovlnka sa stane vernou parťáčkou. Obľúbený eshop hej prináša široký výber voľne stojacich aj vstavaných mikrovlnných rúr. Táto fantastická Samsung mikrovlnka je dizajnovým skvostom. Vďaka technológii TDS zohrieva jedlo rovnomerne, takže ho z mikrovlnky vyberiete pekne prehriate. Tiež umožňuje rýchle rozmrazovanie, takže ak ste zabudli vybrať večer mäso z mrazničky a musíte rýchlo nachystať obed, nič sa nedeje. Hravo si poradí dokonca aj s rozmrazením chleba či rýb.

mikrovlnka

Štýlová mikrovlnka Samsung vyzerá super a má nespočet funkcií, ktoré urýchlia ohrev jedla.

Kúpiť mikrovlnku na Hej.sk »

Umývačka riadu Bosch

umývačka riadu

Umývanie riadov za vás vybaví umývačka riadu.

Pamätáte si časy, keď bolo po nedeľnom obede treba hodinu upratovať kuchyňu? Všade samé hrnce, taniere a príbory. Mnoho ľudí sa vyhýba vareniu práve preto, lebo najväčším problémom je upratovanie. Uľahčite si život. Kúpte si umývačku riadu. V obchode hej si môžete vyberať z rôznych rozmerov, značiek aj typov. Umývačky sú totiž dostupné ako vstavané spotrebiče, ktoré môžete zasadiť priamo do kuchynskej linky, ale môžete kúpiť aj voľne stojace umývačky. Isté však je, že umývačka riadu je neoceniteľnou pomocníčkou. Šetrí čas aj peniaze. Počas jedného procesu umývania spotrebuje menej vody ako v prípade ručného umývania v dreze. Ešte nemáte umývačku? Je načase to zmeniť.

Kúpiť umývačku na Hej.sk »

Sušička ovocia Concept

Obľúbená značka malých kuchynských spotrebičov Concept prináša aj širokú paletu sušičiek na ovocie. Možno si hovoríte, načo vám taká sušička bude. Máte doma kilá jabĺk zo záhradky a neviete čo s nimi? Nakrájajte ich a usušte. Môžete ich chrúmať pri televízore namiesto chispov. Vyrobte si domáce sušené banány. No a v neposlednom rade je sušička fantastickou pomôckou každého hubára. V bežných podmienkach by ste museli sušiť hríby v rúre či na sitách po celom dome. Sušička je oveľa efektívnejšia, rýchlejšia a zaberá zlomok miesta. Kliknite si na hej obchod a vyberajte si z nekonečného množstva sušičiek.

mikrovlnka

V sušičke ovocia usušíte ovocie, zeleninu či hríby v rekordnom čase.

Kúpiť sušičku na Hej.sk »

Rýchlovarná kanvica ETA Isabela

kanvica

Nastavte si presnú teplotu ohrevu vody s rýchlovarnou kanvicou ETA.

Máme tu zimu a prišiel čas čajíkovania. Nikoho nebaví čakať dlhé minúty, kým sa zohreje voda na sporáku. Ešteže existuje taký vynález ako rýchlovarná kanvica. Bežnú rýchlovarnú kanvicu má doma každý. Či už varíte vodu na kávu, čaj alebo potrebujete rýchlo hriať vodu na cestoviny, s ničím sa vám to nepodarí rýchlejšie. Elektrické kanvice síce nie sú na trhu žiadnou novinkou, avšak za roky existencie dostali mnohé prídavné funkcie. Okrem toho, že sa predávajú plastové, sklenené, keramické či nerezové modely, mnohé kanvice umožňujú nastaviť teplotu ohrevu. A to je na nezaplatenie, najmä pokiaľ potrebujete vodu s konkrétnou teplotou pod bodom varu. Stačí si vybrať model, ktorý bude plne funkčný a zároveň poslúži ako dizajnový doplnok. Vymeňte obyčajnú kanvicu za špeciálnu a budete zaručene spokojní.

Kúpiť kanvicu na Hej.sk »

Kuchynský robot Sencor

Tento kuchynský robot Sencor možno vyzerá nežne, ale nenechajte sa oklamať. Je to poriadny drsňák. Zvládne neskutočné množstvo činností, ktoré ocení každá gazdinka. Ak si ulietavate na pečení, robot zvládne hnetenie cesta rýchlo a bez námahy. Ak potrebujete pomlieť mäso na fašírky či burgre, pre tohto mentolkového fešáka to nie je žiadny problém. Pomôže aj pri zabíjačke. Ako? Tento pomocník zvládne plnenie domácich klobások v rekordnom čase. Robot tiež obsahuje nástavce na cukrovinky a šľahačku s ním pripravíte bez neporiadku za pár minút. Hovorí sa, že spotrebič sa ako darček nedáva. Ak chcete potešiť ženu, ktorá miluje varenie a pečenie, tento robot Sencor bude dokonalým prekvapením.

robot

Kuchynský robot je skvelým pomocníkom každej gazdinky a navyše super vyzerá.

Kúpiť robot na Hej.sk »

Vylepšite si kuchyňu rýchlo a efektívne

Premeniť zastaralú kuchyňu na modernú sa dá ľavou zadnou. Nemusíte investovať celý majetok. Stačí pár vychytávok, ktoré môžete nakupovať postupne a už o pár mesiacov bude vaša kuchyňa plne funkčná a pripravená šetriť drahocenný čas. Príprava jedál, umývanie riadu či sušenie potravín nebolo nikdy ľahšie. Chvíle strávené v kuchyni môžu byť s Hej zábava. Čo poviete?

Chcete získať na Hej dopravu zadarmo?Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, GearBest, TPD, Mall.sk, Nay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa