Tip na darček pre ženu a darček pre muža, ktorý poteší nielen na Valentína

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Sviatok zamilovaných sa nezadržateľne blíži, takže je najvyšší čas popremýšľať o tom, čím svoju polovičku obdarujete. Možno ste spolu ešte len krátko alebo naopak dlho a dochádzajú vám nápady. Isté však je, že kvalitný parfém nič nepokazí a je to ideálny darček pre ženu a rovnako aj super darček pre muža. Pozrite si s nami tipy na najlepšie parfémy, ktoré urobia radosť.

Možno vám to pripadá ako klišé, ale Valentín by sa patrilo so svojou polovičkou osláviť. Iste, láska by mala kvitnúť každý deň v roku, ale nie je nad to, keď spravíte pre partnera čosi výnimočné nad rámec bežného. Či už sa vyberiete na večeru, alebo budete oslavovať doma, nezabudnite na malú pozornosť, ktorá vyčarí úsmev na tvári vašej drahej polovičky. Krásne darčeky zoženiete na Notino.

Voňavý darček pre ženu

Na svete neexistuje žena, ktorá by nemilovala kvalitné značkové parfémy. Či už je vaša polovička verná jednej vôni, alebo ich rada strieda, dobrou voňavkou jej spravíte radosť pri každej príležitosti. Parádny výber nájdete na Notino, ktoré predtým fungovalo pod názvom Parfums.

Lancôme La Vie Est Belle

Medzi najpopulárnejšie kozmetické značky patrí určite francúzsky Lancôme. Určite ste počas vianočného obdobia postrehli v televízii reklamu s Juliou Roberts, ktorá kráča po hladine. Vôňa La Vie Est Belle je ľahká a je to ideálny darček pre ženu, ktorá miluje život.

Zloženie:

  • Hlava: čierne ríbezle, hruška
  • Základ: pralinka, pačuli, vanilka
  • Srdce: jazmín, kosatec
Cena na Notino
Notinood 39,60 €
la vie este belle

Novinka La Vie Est Belle je dostupná v eshope Notino

Prezrieť parfém Lancôme »

Chloé Chloé

chloe

Parfém Chloé Chloé sa už roky radí medzi najpopulárnejšie. Niet sa čomu diviť, vonia fantasticky.

Medzi najpopulárnejšie parfémy posledných rokov patrí jednoznačne vôňa Chloé Chloé. Milujú ju mladé slečny, ale aj zrelé dámy. Je to celoročná vôňa. Keď tápete, aký valentínsky darček svojej nežnej polovičke dať, Parfém od značky Chloé je zásahom do čierneho

Zloženie

  • Hlava: frézia, pivónia, liči
  • Základ: cédrové drevo, ambra
  • Srdce: konvalinka, ruža, magnólia
Cena na Notino
Notinood 18,90 €
Prezrieť parfém Chloé »

Chanel N°5

Keď sa v jednom rozhovore pýtali Marilyn Monroe v akom pyžame spí, odpovedala, že spí nahá a zahalená je len v pár kvapkách vône Chanel N°5. Parfém sa predáva desiatky rokov a je akousi ikonou sveta vôní. Je plný vznešenosti, elegancie a každá žena sa v ňom cíti sebavedomo.

Zloženie:

  • Hlava: kvet horkého pomaranča, ylang-ylang, aldehyd
  • Základ: santalové drevo, vetiver z Réunionu
  • Srdce: jazmín, májová ruža
Cena na Notino
Notinood 80,30 €
chanel

Klasika Chanel N°5 je legendou medzi ženskými parfémami. Zoženiete na Notino.sk.

Prezrieť parfém Chanel »

Nakupujte darčeky a získajte peniaze späť!

Využite cashback a pri každom nákupe na Notino.sk dostanete späť až 5% z finálnej ceny nákupu! Zaregistrujte sa na Tipli a začnite šetriť ešte dnes.

Čo je cashback?

Voňavý darček pre muža

Muži sa tiež radi páčia. Milujú krásne čisté vône, ktoré pritiahnu pozornosť žien. Práve preto patria parfémy medzi vhodné valentínske darčeky, z ktorých bude mať radosť každý moderný muž. A vy sčasti tiež, pretože bude voňať presne podľa vašich predstáv. Pozrite sa na výber najkrajších parfémov pre mužov.

Armani Acqua Di Gió

armani

Parfém Acqua Di Gió je jemná čistá vôňa, ktorá sadne.

Taliansky módny gigant presne vie, aká vôňa sadne sebavedomému mladému mužovi, ktorý sa rád páči. Čistá a svieža toaletná voda Acqua Di Gió je jemná a vonia krásne na každom. Je to skvelý darček na Valentína. Táto vôňa sa navyše už roky radí medzi najpredávanejšie pánske toaletné vody, ktorú milujú muži po celom svete.

Zloženie

  • Hlava: pomaranč, limetka, mandarínka, jazmín, bergamot, citrón
  • Základ: ambra, pačuli, dubový mach, céder, biele pižmo
  • Srdce: cyklamén, muškátový oriešok, rezeda, koriander, fialka, frézia, broskyňa, hyacint, ruža
Cena na Notino
Notinood 36,60 €
Prezrieť parfém Armani »

Paco Rabanne 1 Million

Luxusný flakón v tvare zlatej tehličky napovedá, že vo vnútri sa skrýva niečo výnimočné. Pánska vôňa Paco Rabanne 1 Million je sladkastá a vonia skutočne prekrásne. Milujú ju mladí aj starší. Vonia tak krásne, že niekedy nutkaniu navoňať sa neodolajú ani ženy, len aby mali pri aspoň v duchu pri sebe svojho milovaného.

Zloženie:

  • Hlava: mandarínka, mäta
  • Základ: koža, ambra, fazuľky tonka
  • Srdce: škorica, ruža
Cena na Notino
Notinood 47,70 €
paco rabanne

Sladkastá vôňa 1 Million od paco Rabanne je neodolateľná.

Prezrieť parfém Paco Rabanne »

YSL L'Homme

YSL

Yves Saint Laurent a jeho L'Homme je exkluzívnou toaletnou vodou, ktorá nesmie chýbať žiadnemu mužovi.

Výrazná, no pritom nežná. Presne tak by sa dala opísať vôňa francúzskeho módneho domu Yves Saint Laurent. Príťažlivá pánska vôňa nemusí byť ťažká. Stačí, keď po sebe zanechá jemné stopy. Stačí zavrieť oči a hneď budete mať svojho milovaného partnera pred očami. Vôňu L'Homme totiž tak ľahko z podvedomia nepustíte, to nám verte. Váš partner ju bude zbožňovať a vy tiež.

Zloženie

  • Hlava: zázvor, bergamot, citrón
  • Základ: fazuľky tonka, vetiver, céder
  • Srdce: korenie, bazalka, listy fialky
Cena na Notino
Notinood 37,50 €
Prezrieť parfém YSL »
Radi nakupujete so zľavou? Získajte až 25 % z nákupu späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Vivantis, ELNINO.SK, Notino, Magnetifico, inparfemy, parfems

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa