Zdravé pečenie: stiahnite si e-book zadarmo

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Radi si občas dáte pod zub niečo sladké, no potom máte výčitky svedomia? To už nemusíte! Vianočné cukrovinky a ďalšie dezerty si totiž môžete pripraviť zdravšie, bez rafinovaného cukru. E-book Zdravé pečenie alebo maškrtenie bez výčitiek plný chutných receptov, ktoré vám pomôžu udržať si správnu figúru, prinášame na stiahnutie úplne zadarmo.

E-book zdarma

S e-bookom od Pestrého Jedálnička zvládnete vykúzliť zdravý domáci chlieb, perníčky či linecké koláče, s ktorými na Vianoce potešíte celú rodinu. Dozviete sa, čím pri pečení nahradiť bielu múku alebo cukor a získate aj pár tipov na bezlepkové dobroty pre celiatikov alebo alergikov na lepok. Ak sa snažíte jesť zdravšie, nemusíte hneď vylúčiť všetko sladké, stačí si osvojiť niekoľko jednoduchých princípov a vymeniť zopár ingrediencií.

Pre stiahnutie e-booku sa stačí zadarmo zaregistrovať na Tipli. Ak ste už zaregistrovaný, je potrebné sa najprv prihlásiť.

Pre stiahnutie e-booku ZDARMA stačí posledný krok!Zaregistrujte sa zdarma (stačí e-mail a heslo) a zobrazí sa vám odkaz na stiahnutie.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

BioCare, BabičkinaZáhrada.sk, BIOnatural, Bioruža, biome.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa