Zimné lyžovanie v Ski Makov: Tipy na najlepšie ubytovanie

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 22. 11. 2021

Lyžiarske stredisko Ski Makov ponúka všetko, čo by mala ideálna zimná lyžovačka mať. Príjemné prostredie pohoria Javorníky , lyžovanie pre začiatočníkov aj pokročilých. Obec Makov sa nachádza blízko hraníc s Českou republikou, jej lyžiarske stredisko má preto dobrú dostupnosť nielen zo Slovenska, ale aj z Čiech.

Obec Makov je okrem lyžovania aj vyhľadávaným miestom pre turistiku či bicyklovanie. Krásnu prírodu v okolí pohoria Javorníky teda môžete navštíviť v každom ročnom období. Chcete sa dozvedieť kde sa v obci Makov ubytovať za dobré ceny a ako pri tom ešte aj ušetriť?

Máme pre vás tie najlepšie ponuky priamo od Booking. Ako sa do obce Makov vlastne dostanete? Obec Makov leži 21 km od Bytče, 27 km od Čadce a 7 km od Českej republiky, čo je asi hodinu cesty z Ostravy. Pre dopravu do Ski Makov môžete využiť môžete vlastný automobil, autobusovú dopravu či vlakovú dopravu na trase Žilina - Čadca - Makov. Autobusová a vlaková zastávka sa nachádza asi 2 km od lyžiarského strediska Ski Makov.

Ski Makov

Služby lyžiarského strediska Ski Makov

v Ski Makov si na svoje príde naozaj každý. Služby ako požičovňa lyží, ski servis či bufety priamo na svahu sú samozrejmosťou. Svahy v Ski Makov sú široké s miernym aj väčším prevýšením, určené pre začiatočných lyžiarov, ale aj tých pokročilých či profesionálnych. Preto, ak plánujete zimnú lyžovačku na dobrej úrovni a za prijateľné ceny už nemusíte hľadať ďalej.

Aké služby v Ski Makov môžete očakávať?

  • Požičovňa a servis - požičovňa kompletnej lyžiarskej výbavy a servis je samozrejmosťou.
  • Detský SKIFUN Park - lyžiarsky park pre deti s vlastným lanovým vlekom, tunelmi, slalomovou dráhou.
  • Snowtubing - čoraz obľúbenejšia jazda v nafúknutom kolese zo svahu.
  • Snowpark - kde sa môžu všetci milovníci adrenalínových športov trochu vyblázniť.
  • Lyžiarská škola a škôlka - tu sa naučí lyžovať každý. Využiť môžete tiež stráženie detí.
  • Lyžiarske kurzy - Ski Makov môžete navštíviť aj v rámci školského lyžiarského pobytu.

Ski Makov- ubytovanie na mieru s Booking

Obec Makov je ideálnym strediskom pre rodinnú lyžovačku. Ako nájsť správne ubytovanie kde po náročnej lyžovačke zrelaxujete a budete sa cítiť dobre? Prehľadný a jednoduchý výber ubytovania predstavuje stránka Booking.sk. Na jednom mieste si rýchlo a jednoducho vyberiete ubytovanie podľa vlastných predstáv. Stačí zvoliť miesto, dátum a počet dní, počet ľudí, výšku ceny a prípadne aj doplnkové služby.

Nechce sa vám prezerať celú ponuku a ľadať si ubytovanie sami? My vám ukážeme, ktoré hotely sú v obci Makov najlepšie aj to, ako sa dá pri ubytovaní ušetriť vďaka Tipli.

Ski Makov

Ubytovanie v Ski Makov

Ski Apartmány - zjazdovka za oknom

Ak hľadáte ubytovanie čo najbližšie pri zjazdovke, určite vás nadchne apartmánový hotel Ski Apartmany. Hotel ponúka moderné welness centrum, bezplatné WiFi pripojenie, TV na izbe a výbornú slovenskú kuchyňu. V areáli hotela sa nachádza detské ihrisko, golfové ihrisko a zábavu si užijete aj pri šípkach alebo stolnom tenise. Hotel je veľmi obľúbený, mnoho termínov je už vypredaných. Ak chcete mať lyžiarsky svah tesne za oknom, poponáhľajte sa. Hodnotenie: 8,3/10.

Hotel ponúka:

  • Súkromné parkovanie - ZDARMA
  • Pripojenie k WiFi- ZDARMA
  • Welness centrum
  • Úschovňa a požičovňa lyží
  • Pobyt v termíne 9.3.- 12.3.2019 už od 46 €/noc pre dve osoby.
  • Možnosť príplatku raňajok za 6,50€/osoba.
Ski Apartmany

Noc v Ski Apartmány môžete rezervovať na Booking.

Zarezervovať pobyt

Penzión Stará Fatra - raňajky v cene

Ak hľadáte ubytovanie v centre Makova len 100 m od autobusovej a železničnej stanice a len 5 minút autom od lyžiarského strediska Ski Makov, je pre vás penzión Stará Fatra. Bonusom sú bufetové raňajky v cene! Penzión ponúka bezplatné parkovanie, možnosť využiť výrivku či masáže, bezplatné WiFi pripojenie, či úschovňu lyží. V areáli hotela sa nachádza tiež detské ihrisko. Hodnotenie: 8,5/10.

Hotel ponúka:

  • Raňajky - V CENE
  • Súkromné parkovanie - ZDARMA
  • Pripojenie k WiFi- ZDARMA
  • Úschovňa a požičovňa lyží
  • Pobyt v termíne 14.3.- 18.3.2019 už od 40 €/noc pre dve osoby.
  • Bufetové raňajky v cene.
Penzión Stará Fatra

Noc v penzióne Stará Fatra môžete rezervovať na Booking.

Zarezervovať pobyt

Apartmány Bytča - luxus v izbe

Ak hľadáte luxusnejšie ubytovanie a nevadí vám na zjadzovku dochádzať autom, pozrite sa na Apartmány Bytča. Hotel sa nachádza 500 m od Bytčanského hradu, takže okrem lyžovania môžete aj turistikovať. Do pol hodiny sa autom dostanete na svah v Ski Makov. Ubytovanie ponúka kompletne vybavenú kuchyňu, kabelovú TV a parkovanie zadarmo. Hodnotenie: 8,4/10.

V okolí apartmánov Bytča:

  • Ski Makov - 23 km
  • Lietavský hrad - 10,5 km
  • Hrad Budatín - 13,1 km
  • Termálne kúpele - 14 km
  • Pobyt v termíne 11.1.- 13.1.2019 už od 55 €/noc pre dve osoby.
  • Možnosť storna zadarmo.
Apartmány Bytča

Noc v Ski Apartmány môžete rezervovať na Booking.

Zarezervovať pobyt

Internetový portál Booking.com ponúka bezplatnú rezerváciu vybraného hotela. Navyše je pri väčšine hotelov možnosť zadarmo ubytovanie aj stornovať. Môže však nastať situácia, že s tým budete potrebovať poradiť. Neváhajte preto využiť Booking kontakt.

Rada TIPLI: Nemáte auto alebo nemáte radi verejnú dopravu? Požičanie auta za atraktívne ceny získate vďaka Rentalcars. S Tipli navyše získate po rezervácii späť až 4 % na svoj účet. Zabezečte si tak nezabudnuteľnú a pohodlnú cestu.

Požičať auto »
Chceli by ste ubytovanie s Booking ešte lacnejšie? Získať môžete až 4 % späť!Pre zobrazenie textu sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa