5 top hračiek na AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Hľadáte kvalitné a lacné hračky pre vaše deti? Máme pre vás riešenie! Na AliExpress sme vyhľadali 5 top hračiek za pár korún, a navyše s dopravou zadarmo! Vyberte si spoločne s vašou ratolesťou novú zábavku z pohodlia domova.

Nájsť tie správne hračky pre vášho drobca tak, aby sa páčili a zároveň boli bezpečné aj funkčné, nebýva vždy tak jednoduché. Na AliExpress sú kopy hračiek. Aby sme šetrili váš čas, vybrali sme pre detičky 5 top hračiek z AliExpress za pár korún. Ak ich chcete napríklad potešiť a motivovať na začiatku nového školského roka, je najvyšší čas, aby všetko stihlo v poriadku doraziť.

V prípade, že si neviete rady, poradíme vám ako nakupovať na AliExpress. Aby ste sa mohli plne sústrediť na výber nových hračiek pre vaše milé deti a nestrácali zbytočne čas.

Hračky z AliExpress

Slon

Hračky z AliExpress.

  • Cena: 14,23 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 - 30 dní

Detský plyšový slon môže poslúžiť nielen na hranie, ale ako aj vankúšik pri spaní. Je vyrobený z plyšu a bavlny. Výrobca udáva dĺžku 65 cm a hmotnosť 350 gramov. Plyšový vankúš bol úspešne otestovaný na alergie, takže je bezpečnou hračkou. Je určený pre deti od 3 rokov. K dispozícii je v šedej, modrej, žltej, ružovej a fialovej farbe.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Plyšového slona zatiaľ ohodnotilo celkom 871 zákazníkov, z ktorých 130 pripojilo aj reálne fotografie. Nakupujúci si pochvaľujú kvalitné prevedenie aj materiál a rýchle dodanie. Obchodníka s takmer ročnou skúsenosťou predaja na AliExpress a s 59 sledujúcimi fanúšikmi môžeme jedine odporučiť.

Zobraziť na AliExpress

Hračky pre deti

  • Cena: 2,78 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 22 – 41 dní

Tento kovový spinner si obľúbilo veľa detí po celom svete. Je to multifunkčná hračka, ktorú jednoducho prihodíte školákom do tašky. Hlavnou výhodou je skutočnosť, že napomáha k lepšiemu zvládaniu stresu. Spinner je vhodný pre deti s ADHD. Výrobca udáva interval rotácie dlhší ako tri minúty. Čo sa týka tvaru, tak máte určite na výber. K dispozícii je 28 rôznych tvarových kombinácií. Pre vaše ratolesti od 3 rokov.

Spinner

Hračky pre deti z AliExpress.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Produkt zatiaľ ohodnotilo 781 nakupujúcich, z ktorých 45 pridalo aj reálne fotografie produktu. Zákazníci si chvália kvalitu materiálu, prevedenie aj dizajn. Obchodníka, s ročnými skúsenosťami na AliExpress a s viac ako 770 sledujúcimi fanúšikmi, môžeme určite odporučiť.

Zobraziť na AliExpress

Drevené hračky

Topánočka

Drevené hračky z AliExpress.

  • Cena: 1,72 €
  • Doprava na SR: 0,19 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 22 – 41 dní

Ak si lámete hlavu nad tým, ako naučiť svoje deti základným činnostiam, drevená edukačná hračka v tvare topánky vyčarí úsmev na tvári vám aj ratolesti. S pomocou montessori edukačných pomôcok získate možnosť postupne pripraviť batoľa na úroveň prváka. Topánka je vyrobená z dreva. Výrobca udáva veľkosť 6.8 x 3,5 x 11 cm. K dispozícii je v jednej farebnej kombinácii. Určené pre deti od 3 rokov.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Edukačnú hračku zatiaľ zakúpilo 278 zákazníkov, z ktorých celkom 32 pripojilo aj svoje reálne fotografie produktu. Nakupujúci si pochvaľujú rýchle dodanie, kvalitu materiálu i dobré prevedenie. Obchodníka so štvorročnými skúsenosťami na AliExpress a s takmer 12 000 sledujúcimi fanúšikmi môžeme odporučiť.

Zobraziť na AliExpress

Hračky pre chlapcov

  • Cena: 2,88 €
  • Doprava na SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 22 – 41 dní

Ručný skateboard zabezpečí, že sa váš chlapec bude baviť, aj keď vonku práve prší. Miniatúrna a funkčná napodobenina klasického skateboardu je bezpečná a napomáha k rozšíreniu konštrukčných zručností, pretože príde v rozloženom stave. Výrobca udáva veľkosť 10 x 2,8 x 1,5 cm. Ručný skateboard je vyrobený z dreva, plastu a ďalšie materiálov (protišmykový materiál). Pre deti od piatich rokov.

Skate

Hračky pre chlapcov z AliExpress.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Produkt zatiaľ ohodnotilo viac ako 300 nakupujúcich, z ktorých 40 pripojilo aj reálne fotografie. Zákazníci si chvália kvalitné materiály i prevedenie a rýchle dodanie. Obchodníka s päťročnou skúsenosťou na AliExpress a s viac ako 8 000 sledujúcimi fanúšikmi môžeme jedine odporučiť.

Zobraziť na AliExpress

Hračky pre nejmenších

Banán

Hračky pro nejmenší z AliExpress.com.

  • Cena: 1,56 €
  • Doprava do ČR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 22 – 41 dní

Praktická a bezpečná. To je hračka v tvare banánu pre najmenších. Výrobca udáva veľkosť 10 x 6 cm. Hračka je vyrobená z environmentálneho plastu (vhodné do umývačky riadu). Napomáha rozvoju žuvacích svalov vášho dieťaťa. Vrchná časť v tvare kefky masíruje ďasno a zúbky. K dispozícii v štyroch farebných kombináciách (žltá, modrá, zelená a fialová).

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Produkt bol doteraz ohodnotený 523 zákazníkmi, z ktorých 71 pripojilo aj reálne fotografie hračky. Nakupujúci si pochvaľujú hlavne kvalitný produkt a rýchle dodanie. Obchodníka s ročnými skúsenosťami na AliExpress a s viac ako 200 sledujúcimi fanúšikmi môžeme určite odporučiť.

Zobraziť na AliExpress

Cashback na AliExpress

Na internetovom portály AliExpress môžete kúpiť takmer čokoľvek za pár Eur. Vďaka Tipli.sk ale môžete na AliExpress ušetriť ešte ďaleko viac! S pomocou cashbacku dostanete až 10 % z pôvodnej ceny späť! Využite túto príležitosť a nakupujte na AliExpress lacno.

Nakúpiť lacno na AliExpress

TIP: AliExpress pre svojich zákazníkov pripravuje obrovské zľavy v jednom dni! Tento AliExpress day tento rok pripadá na dátum 11.11.2018. Nezabudnite si ho poznačiť do diára a využiť zľavy.

Súvisiace obchody

Bambino.sk, AliExpress, Bubulákovo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa