Ako objednať radosť online? Stavte na ZOOT

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Ak hľadáte raj s oblečením, práve ste ho našli! ZOOT je malý e-shopový zázrak, na ktorom nájdete krásne kúsky, ktoré si môžete pred kúpou vyskúšať v ich Výdajniach radosti.

ZOOT je online módny butik. Nájdete tu najrôznejšie módne značky, s ktorými si hravo vybavíte celú skriňu. Oblečte sa na ZOOT a buďte správne pripravená na každú príležitosť - na pracovný pohovor, romantické rande aj slávnostnú večeru. Tu totiž vedia, čo sa práve vo svete módy nosí - a radi sa o to s vami podelía!

So ZOOT budete vždy šik!

Za každú cenu trendy! O každom výrobku sa jediným kliknutím dozviete prvé posledné - presné rozmery veľkostí, materiál aj na koľko stupňov by ste ho mali prať. Na každú svoju objednávku máte navyše dopravu zadarmo.

TOP značky na ZOOT

ZOOT vám ponúka oblečenie, obuv a doplnky od viac než 300 módnych značiek populárnych u nás aj v zahraničí, ako sú Desigual, Gant, Geox, Iron Fist, Pepe Jeans, Pietro Filipi a mnoho ďalších.

TOP kategórie na ZOOT

Na svoje si tu príde každý – nájdete tu práve dorazilo.

Nové kolekcie na ZOOT

Doprava zadarmo

Tovar si môžete nechať zadarmo poslať na Výdajňu radosti a zaplatiť až pri prevzatí. Ak si necháte tovar poslať až domov (zásielkovou službou GLS) a zaplatíte predom, máte dopravu zadarmo. Pri platbe v hotovosti až pri prevzatí platíte dobierku 1,30 €.

Udělejte si radsot se ZOOT 1

Vínové šaty s čipkou (teraz za 36,95 €), Striebrná retiazka s príveskom (54,95 €), Listová kabelka bielo-striebornej farby (29,95 €), Náušnice (3,95 €), Súprava troch náramkov (9,95 €), Vínové sandálky na podpätku (72,95 €)

Nakupujte pre dobrú vec

ZOOT podporuje dobrú vec – cez aktuálnu kolekciu DOBRO. spolupracuje s rôznymi neziskovými organizáciami. A pomôcť môžete aj vy, a to práve nákupom nejakého originálneho predmetu. Úkolom kolekcie je poukázať na aktuálne spoločenské problémy ako je ničenie životného prostredia, popierania ľudských práv zamestnancov alebo detská práca. A každá koruna, ktorou za tovar z kolekcie DOBRO. zaplatíte, poputuje priamo daným neziskovým organizáciám.

Udělejte si radsot se ZOOT 2

"Dobrý" červený zápisník (25,95 €), "Dobrá" čierna plátená taška (9,45 €), "Dobré" biele dámske tričko (18,95 €), "Dobré" prsvitné náušnice (18,95 €)

Vyskúšanie tovaru na predajni

So ZOOT nekupujete mačku vo vreci. Vyberte si, čo by sa vám páčilo, a nechajte si všetko zadarmo zaslať do Výdajne radosti v blízkosti svojho bydliska. Všetko oblečenie si pokojne vyskúšate a potom kúpite len to, čo vám bude sedieť - zbytok bez starostí necháte na mieste.

Kde nájdete Výdajne radosti?

V Slovenskej republice najdete 8 Výdajní radosti a nájdete ich v:

  • Banskej Bystrici
  • Bratislave
  • Ivanke pri Dunaji
  • Košiciach
  • Nitre
  • Prešove
  • Trenčíne
  • Žiline
Udělejte si radsot se ZOOT 3

Celoročný výpredaj

Ako sa na ZOOT menia Výpredaj.

Objednejte radost online - vsaďte na ZOOT

Slnečné okuliare VERO MODA (teraz za 16,95 €), Džínová vesta Haily's Kailey (teraz za 45,95 €), Čierna kabelka Juno (teraz za 55,95 €)

Súvisiace obchody

ZOOT

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa