Ako posielať platby cez PayPal

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Nakupovanie na internete dnes už dávno nie je žiadna novinka. Bojíte sa, že zaplatíte za tovar, ktorý vám ani nepríde? Poistite si svoje nákupy - plaťte cez Paypal. Paypal je dnes najbezpečnejší platobný online systém!

PayPal účet slúži pre podnikateľov aj obyčajných zákazníkov, nakupujúcich tovar cez internet. Umožňuje bezpečne a pohodlne posielať a prijímať platby online. Systém je založený na existujúcej finančnej infraštruktúre bankových účtov a platobných kariet. K dispozícii je vo viac než 200 krajinách a podporuje platbu až v 25 rôznych menách. Posielajte a prijímajte platby jednoducho, bez ohľadu na jazykové bariéry.

Bezpečnejšie než priame transakcie

Platby prostredníctvom PayPal skbezpečnejšie než priame transakcie platobnou kartou, pretože slúžia ako prostredník. Ak napríklad neobdržíte tovar z eBay, PayPal sa postaví na vašu stranu a zariadi, aby vám predajca peniaze vrátil. Chcete PayPal začať používať, ale neviete ako sa registrovať?

Čítajte Ako platiť cez PayPal: Registrácia

Platba cez PayPal

PayPal jednoducho spárujete so svojou platobnou kartou alebo bankovným účtom (spárovanie je nevyhnutné, aby ste mohli PayPal naplno využívať). Máte na ňom iba toľko peňazí, koľko vy sami uznáte za vhodné a môžete cez neho pohodlne platiť v najrôznejších obchodoch. Neviete si poradiť s tým, ako na PayPal pridať svoju platobnú kartu?

Čítajte Ako platiť cez PayPal: Prepojenie s kartou

Kde môžete PayPal využiť?

Asi najznámejší obchod, kde môžete službu PayPal využiť je E-bay - ktorý túto online platobnú službu preslávil. Okrem toho však aj v obchodoch ako Gearbest, Dealextreme a v slovenskom Tchibo, ZOOT, Zoohit. Kde inde môžete platiť PayPal?

Čítajte V akých obchodoch môžete platiť cez PayPal

Aké sú hlavné výhody PayPal?

A prečo tento šikovný platobný systém používať? PayPal:

  • chráni pred podvodníkmi
  • garantuje 100% ochranu pred neautorizovanými platbami z vášho účtu
  • šetrí čas
  • poskytuje najnižšie poplatky za platbu do zahraničia, zároveň ju aj uskutočňuje najrýchlejšie a najbezpečenejšie
  • šetrí peniaze. Má k dispozícii niekoľko kupónov, ktoré vám pomôžu ušetriť peniaze pri nákupoch v obľúbených e-shopoch

Súvisiace obchody

eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa