Ako ušetriť peniaze pri nákupoch

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Nákupy sú bežnou vecou, s ktorou sa každý z nás stretáva pravidelne. Nakupujeme všetko od potrebných vecí ako jedlo a pitie, až po veci, ktoré sa nám iba páčia, teda napríklad oblečenie. Všetci sme zvyknutí na bežné nakupovanie v kamenných obchodoch, ale ako sa technológie zlepšujú, máme možnosť nakupovať stále viac vecí cez internet. Prináša to veľa výhod, o ktorých ste možno ani nerozmýšľali. Takže keď budete najbližšie niečo nakupovať, skúste to urobiť cez internet a využite zľavy.

Zľavové kódy a kupóny

Zľavami a zľavovými poukážkami sú často zákazníci odmeňovaní za vernosť k obchodom. Na internete sa avšak nemusíte zapájať do vernostných programov na to, aby ste získali zľavu. Samozrejme, aj pri nákupoch cez internet sa dajú využívať výhody, ktoré e-shopy ponúkajú svojim stálym zákazníkom. Ale existuje veľa portálov, ktoré vám poskytnú tieto kódy a kupóny hneď. Výborným príkladom je tipli.sk. Je to tzv. Cashback portál, ktorý funguje na dohode s obchodmi o privádzaní nových zákazníkov. Ak si cez tipli kúpite nejaký tovar, obchod pošle tipli odmenu za to, že im priviedli nového zákazníka a časť z tejto odmeny sa vďaka portálu dostane aj k vám. Dokonca k tomu môžete získať ešte aj jednorazový bonus v hodnote 5€, ak budete služby tipli využívať cez stránku akosizarobitpeniaze.sk. Ani nebudete vedieť ako a ušetrené peniaze sa nazbierajú do pekných čísel.

barter 1

Ďalšie výhody online nákupov

Okrem vyššie spomenutých výhod sa oplatí cez internet nakupovať z niekoľkých ďalších dôvodov. Zaujímavé je, že často dostanete tovar cez internet lacnejšie ako v kamenných obchodoch. Je pravdou, že pri nákupe cez e-shop je potrebné aj zabezpečenie dopravy, ale veľká väčšina internetových obchodov ponúka dopravu zadarmo pri nákupe nad určitou hodnotou. Za spomenutie stojí aj využitie dní dopravy. Pri nákupe cez e-shopy ľudia míňajú menej aj kvôli ikonke “Nákupný košík”. Tá vám totižto stále ukazuje cenu za celý nákup, o čom pri nakupovaní v predajni nemáte až taký dobrý prehľad. Preto keď uvidíte v rohu obrazovky stále vyššie číslo, začnete viac rozmýšľať nad cenami a či naozaj vybraný tovar potrebujete.

Pohodlie

Jednou z najväčších výhod nakupovania na internete je určite pohodlie. Ušetrí to veľa času, lebo sa nemusíte presúvať do nákupných centier, kde nájdete iba obchody plné ľudí. Cez internet si nakúpite z pohodlia domova, k čomu sa pridáva aj možnosť dovezenia tovaru priamo k vašim dverám. Výhoda, ktorú si ale neuvedomí každý, spočíva v možnosti porovnávať ponuky obchodov. Na internete je oveľa jednoduchšie nájsť ten istý produkt v dvoch rôznych obchodoch. Pozrite sa napríklad na Hej.sk a porovnajte ceny s Alza. Vďaka tomu budete mať výborný prehľad o cenách, takže budete môcť ušetriť jednoduchšie než v bežných kamenných predajniach.

Je len na vás, či sa rozhodnete výhody online nákupov využívať. Ale ako vidíte, pri nákupe cez internet sa dá celkom pekne ušetriť, čo poteší každého. Stačí len poznať správne stránky a tipy, a ušetrené peniaze sa zrazu začnú zbierať.

barter 2

Súvisiace obchody

Answear, Bonprix, Triola, Vivantis, ZOOT

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa