Aktuálny Möbelix leták online

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Kvalitný rakúsky nábytok za atraktívne ceny? To môže mať len Möbelix! Pozrite sa, ako vyzerá Möbelix leták a čo všetko okrem bohatého sortimentu a skvelých cien vám ponúka.

Aby mali zákazníci v akciovom tovare Möbelix lepší prehľad, každý leták je na niečo tematicky zameraný. Rozhodujúce je obdobie, v ktorom leták vychádza. Na jar sa stretnete s letákom Záhradná párty, či Jarné trendy. V lete vás príjemne dovolenkovo naladia, na jeseň niečím inšpirujú a zima je venovaná Vianociam.

Kedy Möbelix leták vychádza a čo v sebe skrýva?

Möbelix leták vychádza každé dva týždne. Möbelix.sk patrí medzi obchody, ktorým jeden leták nestačí. Potrebujete upraviť záhradu? Leták Záhradná párty je tu pre vás. Zaujali vás Möbelix kuchyne? Prelistujte si leták, ktorý je venovaný im. Váš byt potrebuje zmenu? Inšpirácie na moderné bývanie hľadajte v Möbelix letáku. Neveríte? Sledujte Tipli a aktuálny Möbelix leták vám už neunikne. Ani keď ich vydajú naraz tri.

Aktuálny Möbelix leták aj ponuku na ďalší týždeň nájdete online na stránkach Möbelix.sk.

Najnovší Möbelix leták nájdete na Tipli. Pozrite si aktuálny leták Möbelix a potešte svoju domácnosť.

Extra Möbelix leták s Kartou výhod

Vy ešte Möbelix leták Exkluzívnu ponuku Karty výhod nemáte? Verní zákazníci si zaslúžia niečo špeciálne. Založte si Kartu výhod, lebo bez nej sa k tovaru za skvelú cenu nedostanete a to by bola škoda. S Kartou výhod dostanete extra ponuky, veľké zľavy, informácie o novinkách a bonusové body, ktoré môžete zúročiť pri ďalšom nákupe. Potrebujete dodávku? Požičajte si ju v Möbelixe bez toho, aby ste tam museli nakúpiť. S Kartou výhod sa to dá.

Möbelix karta

Möbelix leták nie je jedinou možnosťou, ako ušetriť

  • sledujte Tipli a Möbelix zľavové kupóny na ešte výhodnejší nákup
  • nakupujte s Möbelix Kartou výhod a špeciálne ponuky a extra ceny sú aj vaše
  • žltú tabuľku s nápisom cenový trhák žiadna cena neprekoná. Pozorne sledujte, pri ktorom tovare sa nachádza

Sortiment predajní Möbelix

Koľko ľudí, toľko chutí. Máte iný vkus, ako vaša najlepšia kamarátka a sedačku ste kúpili v Möbelixe tak, ako ona? Vieme, čo je za tým. Prelistujte si Möbelix leták a odhaľte veľký výber a atraktívne ceny, ktoré Möbelix ponúka. Skrine, sedačky, či postele. V Möbelixe zariadite každú izbu.

Möbelix skrine

Möbelix skriňa

Štyri holé steny a žiadna skriňa? To hádam nie. Prejdite si ponuku Möbelix skríň, vyberte si všetky, ktoré sa vám páčia a poriadne si premyslite, kde budú najviac pasovať. Obývačka, detská, pracovňa. Biela, v imitácii dreva, zrkadlová, posuvná, či skriňa s dverami. V Möbelixe do každej izby skriňu nájdete.

Möbelix sedačky

Moderná alebo klasická? Jednofarebná alebo vzorovaná? Rohová, či s kreslami? Ťažký výber. Obývačka je len jedna a sedačiek v Möbelixe tak veľa. Jedna z nich vám padne do oka a obývačku bez nej si už nebudete vedieť predstaviť. Prejdite sa po Möbelix predajni, prelistujte Möbelix leták alebo navštívte eshop.

Möbelix sedačka

Möbelix posteľ

Möbelix postel

Súrne potrebujete zariadiť hosťovskú izbu? Pre Möbelix žiadny problém. Dáte tam manželskú, či jednolôžkovú posteľ? Drevenú ku skrini? Kovovú, aby vznikol kontrast? Čalúnená bude pohodlnejšia? Ponuka v Möbelixe je veľká, ale rozhodnutie je na vás.

Möbelix má na Slovensku 6 pobočiek

  • Möbelix Banská Bystrica (Zvolenska cesta 61/c) Po - Ned: 10:00 - 20:00 hod
  • Möbelix Bratislava (Rožňavská 32) Po-Pia: 10:00-20:00 hod So-Ne: 09:30-20:00 hod
  • Möbelix Košice (Pri prachárni 4/E) Po-Pia: 10:00-20:00 hod So-Ne: 09:30-20:00 hod
  • Möbelix Nitra (Bratislavská 3473/33) Po-Pia: 10:00-20:00 hod So-Ne: 09:30-20:00 hod
  • Möbelix Prešov (Armádneho Generála Svobodu 19) Po-Ned: 10:00-20:00 hod
  • Möbelix Trenčín (OC Laugaricio 7271 Belá) Po-Pia: 10:00-20:00 hod So-Ne: 09:30-20:00 hod

★Radi nakupujete v zľavách?

Najvýhodnejšiu cenu získate, ak pri nákupe skombinujete cashback a zľavové kupóny. Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli.sk a nakupujte až o 25 % lacnejšie.

Súvisiace obchody

4home, Masiv24.sk, SCONTO nábytok, IDEA Nábytok, ASKO NÁBYTOK

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa