Aliexpre, Aliexpres, Aliexpress.sk - hľadáte snáď AliExpress?

Tipy k nákupuNávody na AliExpress.com  |  Nákupy z Číny  |  Nakupovanie  |  Návody 10. 11. 2021

AliExpress vznikol v roku 2010 a patrí pod svetoznámu skupinu Alibaba. Združuje tisíce predajcov, ktorý sa vďaka nemu jednoducho dostali na svetový trh. Na AliExpress nájdete všetko, na čo pomyslíte - práve preto je obľúbený medzi zákazníkmi z celého sveta.

AliExpress sa v priebehu 8 rokov svojej existencie dostal medzi svetoznáme internetové trhoviská. Hlavným dôvodom jeho veľkého úspechu sú nízke ceny, široký výber a doprava zadarmo na väčšinu produktov. Ako na AliExpress nakupovať?

Sprievodca AliExpress

Síce sa vám niektoré kroky môžu zdať samozrejmé, ale stále mnohí zákazníci bojujú s tým, ako sa na AliExpress vlastne dostať. Práve pre vás prinášame podrobný návod ako na to! Alebo sa nechajte inšpirovať návodmi na AliExpress.

Základom je správna doména

Keďže je AliExpress zahraničná stránka, nenájdete ho na doméne sk (AliExpress.sk). Po zadaní daného výrazu do vyhľadávača sa dostanete na úplne inú stránku, ktorá s AliExpress nijako nesúvisí!

Pozor na preklepy

Angličtina nie je silnou stránkou každého z nás. A to môže viesť k množstvu preklepov pri zadávaní webovej adresy. Zákazníci sa často snažia na AliExpress dostať zadávaním názvov ako aliexpre, aliexpres, aliexpres.com. Dbajte na to, aby ste do vyhľadávača zadali aliexpress.com bez preklepu!

Registrácia na AliExpress

Na to, aby ste na najväčšom internetovom trhovisku mohli nakupovať, musíte sa najskôr na AliExpress zaregistrovať. Vytvoriť si ho môžete buď cez facebook alebo prostredníctvom e-mailu.

Registácia cez facebook: v pravom hornom rohu - Sign in sa vám zobrazia možnosti a stačí kliknúť na modré tlačidlo Sign in with Facebook (registrovať použitím facebooku).

Registrácia e-mailom: prejdite na Join free (pridať sa zadamo). Vyplníte svoj e-mail, meno a priezvisko, heslo a kód z obrázku. Následne vám príde potvrdzujúci e-mail a vy sa môžete pustiť do objednávania.

AliExpress slovensky

Nie ste v angličtine práve expert? Už sa nemusíte báť! Jazyková bariéra je preč a by si môžete nastaviť AliExpress slovensky. V pravom hornom rohu stránky nájdete záložku „Language“ („Jazyk“) - keď na ňu kliknete, ukáže sa vám rozbalovacia roletka s nápisom „Vyberte jazyk“. AliExpress vám ponúka všetky jazyky, do ktorých je schopný stránku preložiť – slovenčinu by ste mali nájsť medzi poslednými stĺpcami (zoznam je radený podľa abecedy).

Výber jazyka na AliExpress

Aliexpress si môžete nastaviť aj po slovensky.

Nakupujte s cashbackom!

Vyťažte na nákupoch na AliExpress maximum! Nakupujte s Tipli a získajte isté percento z vášho nákupu späť. Objednávku uskutočníte rovnako, ako ste zvyknutí, len sa na AliExpress prekliknete cez Tipli. Šetrite na vašich nákupoch a nakupujte rozumne!

Ušetrite ešte viac v kombinácií s cashbacom

Vďaka cashbacku od Tipli získate až 10% odmenu za každý nákup. Sledujte naše odporúčania k produktom na Aliexpress a možno si vyberiete niečo z našich inšpirácií. Nezabudnite sa zadarmo zaregistrovať a nakupujte výhodne!

Nakupovať na AliExpress výhodnejšie

Súvisiace obchody

Big Brands, AliExpress, ASOS, eBay.com, Fashion Mafia

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa