AliExpress tipy - detské obliečky, lodičky, mikina

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Na Valentína nemusíte robiť radosť len svojej polovičke a čakať čo dostanete. Nakuknite s nami do virtuálneho regálu AliExpress a v rámci pestovania sebalásky potešte osobu, ktorá si to zaslúži zo všetkých najviac.

V dnešnom diely vybraného tovaru z AliExpress čaká valentínska dávka lásky a radosti pre všetkých členov domácnosti - mužov, ženy, deti aj zvieratá.

Detské obliečky

Detské obliečky

Detské obliečky nakúpite najlacnejšie na AliExpress.

Môžete mať ustlané na ružiach, alebo originálne na pomarančoch, Batmanoch, kaktusoch a tak tiež v oblakoch. Pokiaľ nemôžete večer dostať deti do postele, vďaka týmto detským obliečkam vám tam naskáču samy a dobrovoľne. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Cena: od 15,61 €.

Zobraziť detské obliečky

Dámske lodičky

Dámske lodičky

Dámske lodičky v piatich trendy farbách kúpite lacno na AliExpress.

Vytipovali ste si na AliExpress šaty na ples a práve ste zistili, že k nim nutne potrebujete nové lodičky? Úplne rozumieme! Vyberte si nežne béžové, ohnivo-červené, čiernu klasiku, alebo pre istotu z každej farby jeden pár. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Cena: od 13,83 €.

Vyberte si tu správnu farbu

Pánska mikina

Pánska mikina

Pánska mikina z AliExpress poteší každého gentlemana.

Jednofarebné kúsky sú nesmrteľné a praktické, ale nebojte sa obohatiť váš šatník pruhovaným kúskom. Keď sa uvidíte v zrkadle, hneď si ju obľúbite. Originálna pánska mikina má na výber 3 farebné varianty. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Cena: 11,32 €.

Okuknúť pánske mikiny

Šablóny na kávu

 Šablóny na kávu

16 šablón na dekoráciu cappuccina objednáte doslova za pár centov na AliExpress.

Nemusíte byť špičkový barista ani absolvovať kurzy Latte art, aby ste si doma pripravili luxusnú kávu so všetkým čo k tomu patrí. So šestnástimi šablónami na dekoráciu kávy vytvoríte na pene obľúbeného cappuccina smajlíka, slniečko alebo srdce z lásky. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Cena: 1,02 €.

Prezrieť šablóny

Hračka pre mačku

Hračka pre mačku

Zábavnú a praktickú hračku pre mačku kúpite lacno na AliExpress.

Medzi obľúbené hračky vášho domáceho miláčika sa určite zaradí box na škrabanie s loptičkami. Váš maznák si o ňu obrusuje pazúriky a môže loviť korisť ukrytú vo vnútri. Hodnotenie produktu: 4,7 z 5. Cena: 19,23 €.

Zobraziť hru pre mačku

☝ Získajte zľavu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internete? S Tipli získate z každého online nákupu odmenu späť na váš účet, a to ne len na AliExpress.

Začať získavať odmeny

Súvisiace obchody

Big Brands, AliExpress, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa