Astratex tabuľka veľkostí

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Až 80 % žien nenosí správu veľkosť podprsenky. Patríte medzi zvyšných 20 % alebo máte s výberom dobre padnúcej podprsenky problém aj vy? Ak áno, nezúfajte. Astratex prišiel s inovatívnym spôsobom ako vybrať dokonalú podprsenku z pohodlia domova.

Internetový obchod Astratex realizuje dlhodobo výskum s cieľom zjednodušiť výber správnej podprsenky. Na základe získaných dát vyvinul dokonca aplikáciu s názvom Radca pre výber veľkosti. Aplikácia odporučí správnu veľkosť a strih podprsenky a vám tak zaručí dokonalé pohodlie.

Ako vybrať správnu veľkosť podprsenky?

Voľba veľkosti podprsenky začína správnym meraním. Vezmite do ruky krajčírsky meter a zmerajte obvod hrudníka cez prsia a pod prsiami. Dbajte na to, aby bol meter pri meraní vo vodorovnej polohe. Cez prsia merajte v najširšej oblasti (väčšinou to je cez bradavky) pod prsniami je nutné merať skutočne tesne pod nimi.

Astratex tabuľka veľkostí

Po správnom zmeraní, si je hračka vybrať správnu veľkosť podľa tabuľky.

astratex tabuľka veľkosti

Veľkosť plaviek

Dobre padnúce plavky sú základ dokonalého výzoru. Ak vám prsia z plaviek vytŕčajú, ramienka sa zarezávajú do kože alebo vás tlačia košíčky, nie je to ani zďaleka nič príjemné. Veľkosť plaviek vyberiete presne tak, ako veľkosť podprsenky. Najskôr sa zmerajte a následne si veľkosť nájdite v tabuľke.

Radca pre výber veľkosti Astratex

Pre výber skutočne dokonale padnúcej podprsenky vyvinul Astratex vlastnú aplikáciu. Dostanete sa k nej na webových stránkach Astratex.sk, konkrétne v priečinku "Poradňa". Následne kliknite na tlačidlo "Zistite svoju skutočnú veľkosť".

V aplikácii sa najskôr dozviete vlastnosti dobre sediacej podprsenka. Svoju veľkosť zistíte tak, že v prvom bode určíte parametre vašej postavy (výška, váha, typ postavy), zvolíte tvar poprsia a jeho umiestnenie na hrudi a na záver zadáte svoje miery. Astratex aplikácia vám následne určí presnú veľkosť podprsenky.

TOP 3 podprsenky Astratex

astratex tabuľka veľkosti

Triangle bra Angelia: vďaka svojmu strihu čipkované trojuholníkové košíčky opticky zväčšujú dekolt, spevnia a zaguľatia poprsie. Zvnútra sú pritom podšité mäkkým úpletom pre maximálne pohodlie. Obvod je pružný, priedušný a podšitý bielizňovou gumičkou, ktorá zabraňuje zarezávaniu.

Maia 4D soft control: košíčky podprsenky sú vyrobené z materiálu obsahujúceho unikátnu penu, ktorá pod vplyvom telesnej teploty zjemňuje svoju štruktúru, dokonale sa prispôsobí a vytvaruje podľa kriviek poprsia. Perfektne tak padne k vášmu telu a pod oblečením je takmer neviditeľná.

Spacer 3D: košíčky sú vyrobené zo špeciálneho dvojvrstvového porézneho materiálu so vzduchovou medzerou, vďaka ktorému sú mimoriadne ľahké a vysoko priedušné. Košíčky dokážu dokonale reagovať na zmeny telesnej teploty a odvádzať prípadnú vlhosť.

Súvisiace obchody

Astratex.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa