Avon Lady - vernostný program

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Vernostné programy 7. 2. 2022

Avon predáva kvalitné kozmetické výrobky vo viac ako stovke krajín. Ponúkajú parfumy, dekoratívnu kozmetiku aj kozmetiku pre starostlivosť o pleť, vlasy a telo. Zapojte sa do vernostného programu Avon Lady a získajte rôzne výhody alebo zarábajte spolu s Avonom.

Vernostný program Avon Lady

Zapísaním sa do vernostného programu Avon získate množstvo benefitov. Každý mesiac obdržíte Avon katalóg, z ktorého si vyberiete svoje produkty. Ako Avon Lady máte možnosť objednávať vzorky na vyskúšanie predtým ako kúpite celý produkt. Navyše získate veľa kozmetických darčekov a zliav pre vás aj vašich blízkych od 10 % až do 33 %. Všetok tovar vám bude doručený zdarma do dvoch dní a v prípade potreby ho môžete vrátiť do 90 dní bez udania dôvodu. Automaticky tiež získate prístup do praktickej aplikácie Avon ON. 

Zaujíma vás podnikanie alebo si potrebujete privyrobiť popri škole? Staňte sa Avon Lady a začnite s týmto programom aj zarábať. Všetky vstupné materiály dostanete zadarmo.

Obrázok

Registrácia do vernostného programu

Registrácia do vernostného programu je rýchla a veľmi jednoduchá. Stačí ak vyplníte na stránke obchodu Avon krátky registračný formulár. V priebehu niekoľkých minút vám prostredníctvom SMS pošlú jednorazové heslo na Avon prihlásenie. Po obdržaní prihlasovacích údajov sa môžete hneď na webovej stránke prihlásiť, prezrieť si Avon online katalóg a spraviť svoju prvú objednávku.

Staňte sa Avon Lady a začnite podnikať

Uvažujete o tom, že by ste chceli začať podnikať v kozmetike? Staňte sa novou Avon Lady alebo Avon Gentlemanom a máte jedinečnú príležitosť privyrobiť si predajom kozmetických aj nekozmetických Avon výrobkov. Vyplňte formulár Avon online a ozve sa vám jeden zo zástupcov Avonu z vášho okolia, ktorý vám všetko vysvetlí. Následne podpíšete Avon Dohodu a dostanete osobné číslo. Po dokončení týchto krokov môžete začať nakupovať.

Pri objednávkach nižších ako 25 € platíte manipulačný poplatok v hodnote 1,99 €. V prípade, že je suma vyššia, poplatok platiť nemusíte. Avon Lady majú aj neustálu možnosť sa v oblasti vzdelávať. Zúčastnite sa dobrovoľných obchodných stretnutí, kde sa zoznámite so všetkými akciami či novinkami Avonu.

Aplikácia Avon ON

Všetky registrované Avon Ladies aj Avon Gentlemani majú k dispozícii aplikáciu Avon ON. Na prihlásenie potrebujete číslo Avon konta, ktoré vám bolo pridelené. V tejto aplikácii máte prehľad o všetkých objednávkach aj faktúrach. Získate prístup k mobilnému katalógu, z ktorého môžete objednávať ešte rýchlejšie ako doteraz. Avon ON vám dáva príležitosť lepšie komunikovať so zákazníkmi, nahrávať fotky a videá a zdieľať ich s ostatnými. Aplikácia je bezplatná a uľahčí vám nákupy v Avone.

Obrázok

Ďalšie výhody programu Avon Lady

Stať sa členom programu Avon Lady má aj ďalšie výhody:

  • Možnosť zapojiť sa do darčekového programu a získavať počas kampaní darčeky za nákup.
  • Každý nový člen môže využiť program Moje Avon privítanie a získať odmeny v prvých štyroch kampaniach.
  • Môžete využívať výhody mobilnej aplikácie Avon ON.
  • Motivačné programy, ktoré vás určite zaujmú.
  • Prístup k Beauty tutoriálom a kurzom.

Súvisiace obchody

Avon

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa