Hitom leta sú celé plavky. Viete aké si vybrať?

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolenka a cestovanie  |  Krása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Nestihli ste sa do leta dostať do vysnívanej formy? Nevadí. Túto sezónu si vôbec nemusíte robiť vrásky pre drobné nedokonalosti na vašej postave. Hitom tohto leta sú predsa jednodielne plavky, v ktorých budete zvodná, sebavedomá a hlavne uvoľnená. Inšpirujte sa krásnymi kúskami z eshopov.

V jednodielnych plavkách sa nemusíte sa obávať, že pri jazde na tobogáne alebo šantení vo vlnách prílivu stratíte bikiny. Nech robíte čokoľvek, v celých plavkách budete sexi bez toho, aby ste sa každú chvíľu kontrolovali, či vám niečo nevykúka. Jediným neduhom ostáva, že si bruško neopálite tak, ako v bikinách. No aspoň tohtoročná móda myslí na ochranu vašej pokožky a znamienok.

7 Tipov na najkrajšie celé plavky

Jenoduché, rafinované, s čipkou či volánikom. Vybrali sme pre vás tie najkrajšie dostupné plavky z eshopov, pre ktoré dokonalé opálenie bruška hravo oželiete. Pozrite si sedem inšpirácií, a potom si už stačí len vybrať tie vaše.

1. Tropické vzory

Asi najhorúcejším trendom tejto sezóny sú tropické vzory a plavky nie sú žiadnou výnimkou. Motívy ovocia, stromov, listov, kvetov či pelikánov vháňajú na pláže a kúpaliská trochu exotiky. Dostupné sú v mnohých farbách no azda najkrajšie vyniknú v zeleno-bielej kombinácii.

  • Cena: 16,99 $ / 2,90 €
Tropic plavky

Tropické vzory sú toto leto naozaj trendy.

Kúpiť na Aliexpress
Plavky s volánikom

Volániky zabránia opáleným ramienkam.

2. Romantické volániky

Volány, volány a zase tie volány! Možno ste si všimli že toto leto sa outfity na figurínach len tak vlnia. Po blúzkach, topoch a šatách sa romantické volániky dostali už aj na plavky. Výhodou je že v takýchto jednodielnych plavkách vás nebudú viac trápiť nevkusné, doslova vypálené ramienka. Ženám s menšími prsiami zase opticky pridajú na ženskosti.

  • Cena: 29,95€
Kúpiť na ZOOT

3. Dámske plavky s očarujúcim výstrihom

Čo viac na peknej žene v plavkách upúta, ak nie dlhé nohy a zaujímavý výstrih? Práve v oblasti dekoltu sa toto leto rozhodne nebojte experimentovať. Samozrejme, výber plaviek treba prispôsobiť najmä pohodliu a veľkosti vašej podprsenky.

  • Cena: 13,03 $ / 2,90 €
Dámske plavky

V takýchto plavkách určite zaujmete.

Kúpiť na Aliexpress
Plavky s nápisom

V týchto plavkách budete na fotkách krásne.

4. Aká matka, taká dcéra

Začalo to obľúbeným seriálom Baywatch a legendárnymi červenými plavkami Pamely Anderson, a tento rok plavky s nápismi dostať takmer všade. Čo tak sa popísanými plavkami zladiť s najlepšou kamoškou, sestrou či malou dcérkou? Mať rovnaké plavky ako má mama chce každé malé dievčatko.

  • Cena: 19,22 $ / 2,90 €
Kúpiť na eBay

5. Čipkou nič nepokazíte

Čipkou nemôžete nič pokaziť Jemný čipkovaný detail na výstrihu plaviek váš dekold nádherne zvýrazní. Takéto pôvabné jednodielne plavky pokojne môžete skombinovať aj ako body spolu so šortkami či s krátkou áčkovou sukňou. Toto leto sú hitom a dostať ich v mnohých obchodoch aj eshopoch. Pri výbere plaviek s čipkou však treba dbať na to, aby čipka nemala príliš veľké očká, ktoré by nám slnko mohlo na pokožke nepekne opáliť.

  • Cena: 18,99 $ / 16,20 €
Kúpiť na eBay
Plavky s čipkou

Čipka na opálenej pokožke krásne vynikne.

Plussize plavky

Bonprix plavkyvám pomôžu vytvarovať pás.

6. Tip pre plus size dámy

Pri výbere vhodného strihu by plus size dámy mali siahať najmä po formujúcich plavkách pre moletky. Tie majú v oblasti pása buď horizontálne prúžky alebo látka je na brušku prekladaná. Boky plaviek tiež môžu byť tmavšej farby ako zvyšok, čím opticky zúžia širší pás. Stačí rafinovaný strih alebo farebná kombinácia a optický klam urobí doslova zázraky.

  • Cena: 21,99 €
Kúpiť na Bonprix.sk

7. V kurze sú žiarivé farby

Zabudnite na nudné nenápadné farby. Leto žiari farbami a v plavkách vás tento rok musí byť vidieť. Pestrofarebné jednodielne plavky vám dodajú šmrnc a ihneď v nich omladnete. Vôbec sa nemusíte báť ani neónových, v ktorých budete pri opaľovaní neprehliadnuteľná.

  • Cena: 10,85 €
Kúpiť na Aliexpress
Farebné plavky

Stavte na pestré farby a omladnite.

Tip: Ako si kúpiť plavky a ušetriť?

Jedným z trikov ako ušetriť peniaze a zároveň vyberať z nekonečného množstva produktov sú nákupy online. Na trhu existuje veľké množstvo e-shopov, ktoré ponúkajú dámské plavky .

Trik ako nakúpiť plavky lacnejšie je veľmi jednoduchý. Stačí využiť cashback od portálu Tipli, ktorý vám časť peňazí z online nákupu vráti. Nakupujte cez Tipli u jedného z 250 partnerských obchodov a cashback sa vám pripíše na účet.

Súvisiace obchody

Astratex.sk, Bonprix, ZOOT, AliExpress, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa