Hodinky, kabelky a iné doplnky! Jedine z eBay

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolenka a cestovanie  |  Krása a zdravie  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Ako nakupovať lacno a rýchlo ? Stavte na internetový nákupný portál eBay! Tam totiž kúpite veci, na ktoré si len spomeniete. Máte zálusk na oblečenie pre deti i dospelých, obuv, elektroniku, pomôcky do domácnosti, slnečné okuliare alebo hodinky? Máme pre vás 5 tipov na najobľúbenejšie veci z eBay.

Ak milujete lacné nakupovanie ste na správnom mieste. Eshop ebay.com je nákupným portálom, kde možno nakúpiť veci z celého sveta. Obchod začal pred vyše dvadsiatimi rokmi s internetovými aukciami a dodnes na ňom môžete tovar dražiť či kúpiť okamžite. A viete, čo rozhodne stojí za to si kúpiť?

TIP: Ešte ste na eBay nenakupovali? Vieme, ako na to a nebojíme se vám poradiť.

5 tipov na lacné doplnky z eBay, ktoré si zamilujete

1. Hodinky

Hodinky v bežnom kamennom obchode sú väčšinou veľmi drahé. Pokiaľ práve netúžite po hodinkách za niekoľko tisíc od známych návrhárov, odporúčame kúpiť si hodinky z eBay. Výber je naozaj široký a cena výrazne nižšia ako zvyčajne. A ak si kúpite hodiniek viacero, môžete ich kombinovať s rôznymi outfitmi. A na akej cene začínajú? Tie krajšie kúsky zoženiete už za 1 €!

  • Cena: 3.35 $ / 2,90 €
  • Poštovné: zdarma
Kúpiť na eBay
hodinky z eBay

2. Kabelky

kabelky z eBay

Malé listové kabelky, športové či látkové tašky, batôžky, kabelky do práce alebo na pláž... Nech už túžite po akejkoľvek, eBay má všetky. A za dobrú cenu. Máte na kabelky slabosť? Tak to nebudete chcieť z online obchodu vôbec odísť (odkliknúť). Presvedčte sa samé, ceny od 2 € vás dostanú.

  • Cena: 10.99 $ / 9,40 €
  • Poštovné: zdarma
Kúpiť na eBay

3. Slnečné okuliare

Nie sú len módnym doplnkom. Sú tiež skvelým parťákom proti silnému slnečnému žiareniu alebo záchranou, pokiaľ sme to na piatokvej žúrke trochu prehnali. Nechce sa vám za slnečné okuliare zacvakať toľko, čo v bežných obchodoch? Nám tiež nie. Našťastie má eBay riešenie. Ponúka rôzne druhy, farby, sklíčka. A navyše, zatiaľ čo by ste si v klasických obchodoch kúpili jedny, na eBay si za tú istú cenu môžete dovoliť aj 10!

  • Cena: 2.99 $ / 2,60 €
  • Poštovné: zdarma
Kúpiť na eBay
sluneční brýle z eBay

Kedy bude americký eBay slovenský?

Bohužiaľ, populárny aukčný portál eBay v slovenčine stále nefunguje a zdá sa, že tak skoro ani nebude. Pravdepodobne nikdy. Je tu však praktické riešenie. Portál je prehľadný, vďaka čomu ho ľahko preložíte pomocou Google prekladača.

4. Náušnice

náušnice z eBay

Chystáte sa na rande, večierok, alebo inú spoločenskú udalosť? Ak chcete byť šarmantná, odporúčame vhodnú kombináciu oblečenia s módnymi doplnkami. Náušníc si na eBay zaobstaráte naozaj veľa. Sú rôznych veľkostí, farieb a lacnejšie ako inde. Ktoré náušnice z eBay si vyberiete vy?

  • Cena: 1.31 $ / 1,12 €
  • Poštovné: zdarma
Kúpiť na eBay

5. Náramky

Náramky sú rovnako ako náušnice či náhrdelník skvelým módnym doplnkom pre podčiarknutie vášho outfitu. Na eBay ich nájdete neúrekom a ostáva už len na vás, aký druh si vyberiete. Či už vidíte krásu v jednoduchosti, alebo v presnom opaku, pokochať sa ponukou eshopu rozhodne stojí za to.

  • Cena: 1.98 $ / 1,70 €
  • Poštovné: zdarma
Kúpiť na eBay
náramky z eBay

Nakupujte ešte lacnejšie vďaka cashbacku

Vďaka Tipli bude váš online nákup ešte lacnejší! Vedeli ste, že z každého nákupu na eBay môžete dostať až 3 % späť na účet? Stačí sa zadarmo zaregistrovať, potom kliknúť na profil obchodu eBay, nakúpiť veci, do ktorých ste sa zamilovali, a potom len počkať, až vám príde cashback - teda časť peňazí z nákupu.

Nakúpiť s cashbackom

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa