Hračky pre deti na záhradu

Tipy k nákupuDeti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Konečne sa začala teplejšia časť roka. Všetko krásne kvitne a slnko na nás hreje až do neskorých večerov. Pre deti toto obdobie znamená len jedno, konečne nadišiel čas na celodenné šantenie na záhrade. Neviete, akými hračkami sa na letnú zábavu pripraviť? Tu máte zopár tipov.

Všetci rodičia chcú, aby boli ich ratolesti aj pri hraní najmä v bezpečí. Ak máte dom so záhradou, práve to vám s tým pomôže. Deti môžete mať na očiach aj keď sa vonku hrajú úplne samé. Aby sa ale dobre zabavili, musíte ich vybaviť hračkami pre deti, ktoré ich ani po dlhšej dobe neomrzia. Tu je zopár z nich.

Hračky na záhradu sú dobrou investíciou. Vydržia vám skutočne dlho a deti zabavia na niekoľko rokov. pri výbere však zvážte nielen vek dieťaťa, ale aj bezpečnosť.

hračky

Detské pieskovisko

Pieskovisko MARIAN v tvare srdiečka je multifunkčnou hračkou. Ak doň dáte piesok, deti sa v ňom môžu hrať s formičkami. No rovnako doň môžete dať aj vodu a pripraviť tak letné kúpalisko na vlastnej záhrade. Jeho hĺbka je 20 cm. Navyše je veľmi skladné, keďže sa k sebe polovice srdiečka dajú priklopiť a zavrieť, zaberie tak menej miesta, keď sa s ním deti práve nebudú hrať.

Hračky na záhradu
Nakúpiť cez Tipli »

Domček na záhradu



Hračky na záhradu

Domček na záhradu MARIAN je hračkou, s ktorou sa deti dokážu zabaviť celé hodiny. Je viacfarebný a tvarom pripomína malý altánok, čo pekne dotvorí vzhľad vašej záhrady. Navyše sa v ňom deti môžu schovať pred pálivým slnkom. Výška domčeka je 111 cm a je tvorený z plastu.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena99,99 €
Cena s cashbackom98,74 €
Nakúpiť cez Tipli »

Šmykľavka

Šmykľavky na detské ihriská jednoducho patria. Ak chcete vašim deťom urobiť na vlastnej záhrade malé ihrisko, ktoré prinesie veľa radosti, nemali by ste na ňu zabudnúť. Šmykľavka DOLONI červenožltej farby je navyše veľmi bezpečná. Je vytvorená z pevného plastu, ktorý zaručí jej stabilitu a bezpečnosť deti pri hraní. Dráha šmykľavky je dlhá 140 cm.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena21,37 €
Cena s cashbackom21,10 €
Hračky na záhradu
Nakúpiť cez Tipli »

Tipli TIP: Takéto ale aj iné krásne detské hračky vhodné na záhradu výhodne nakúpite v obchodoch Feedo, Market24 a Hej.sk .

Detské ihrisko

Hračky na záhradu

Ak chcete deťom kúpiť hračku, ktorá sa dá využiť viac, ako jedným spôsobom, detské centrum LITTLE TIKES je tým pravým riešením. Centrum môže slúžiť ako šmykľavka, zároveň ako detská preliezačka a navyše má dole tajný otvor, ktorý deti skvelo využijú pri hre na schovávačku.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena96,03 €
Cena s cashbackom94,83 €
Nakúpiť cez Tipli »

Detský bazén

Bazénové hracie centrum INTEC ponúka bohatú zábavu počas horúcich letných dní. Centrum tvorí bazén spolu s otvorom na pripojenie hadice, šmykľavku, koľajnice na kotúľanie loptičiek, šesť loptičiek a dve nafukovacie lízanky, ktoré dotvárajú krásny detský letný dizajn hračky.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena51,10 €
Cena s cashbackom50,46 €
Hračky na záhradu
Nakúpiť cez Tipli »

Detská hojdačka

Hračky na záhradu

Detská hojdačka INSUJA je zábavou je najmenších. Hojdačka vás určite poteší svojím bezpečnostným vybavením, ktoré tvorí sedadlo vybavené pásom a tiež prednou hrazdou. Maximálna hmotnosť, ktorú hojdačka unesie je 17 kg.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena119,57 €
Cena s cashbackom118,08 €
Nakúpiť cez Tipli »

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Hej.sk, AliExpress, Market24.sk, Feedo.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa