Kaufino - akčné letáky na jednom mieste

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Prezerajte si akčné letáky obľúbených slovenských obchodov úplne zadarmo. Kaufino.sk je informatívny web, na ktorom nájdete vždy aktuálne letáky.

Čakáte, kým vám leták dorazí do schránky, aby ste mali prehľad o aktuálnych zľavách? Na to od teraz zabudnite. Všetky najnovšie letáky nájdete prehľadne na Kaufino.sk. O akciách budete informovaný včas, aby ste si mohli naplánovať svoj nákup.

Letáky na jednom mieste

Letáky obľúbených obchodov ako Lidl, Kaufland alebo Jysk budete mať vďaka Kaufino na jednom mieste. Môžete sa teda vopred pripraviť na plánované zľavy alebo si pozrieť ponuku nového tovaru v obchode.

Obrázok

Kaufino.sk je prehľadný web s letákmi najznámejších slovenských prevádzok. Obchod si tam môžete jednoducho vyhľadať, alebo si na hlavnej stránke pozrieť najnovšie letáky všetkých obchodov.

Kaufino vo vrecku

Už viac nemusíte čakať, kým vám leták dorazí do schránky. Kaufino.sk môžete mať vždy vo vrecku. Web zapnete rýchlo aj v mobile a tak si môžete pozrieť aktuálny leták aj tesne predtým, než vstúpite do obchodu. Web Kaufino je navyše navrhnutý veľmi jednoducho. Určite sa v ňom teda vyzná aj ten, kto nie je najlepším kamarátom technológií.

Nenechajte si ujsť najnovšie akcie

Viete kedy vychádzajú letáky vašich obľúbených obchodov? Pripravili sme si pre vás zoznam top obchodov na Slovensku s informáciami o pravidelnosti ich letákov.

Obrázok
  • Lidl – V obchodoch Lidl nájdete akčnú ponuku každý pondelok a štvrtok. Najnovší leták na budúci týždeň si môžete prezrieť vždy vo štvrtok. Okrem toho nájdete na Kaufino.sk aj katalógy na Lidl shop.
  • Kaufland – Vďaka letáku Kaufland, ktorý vychádza každý utorok sa môžete pripraviť na najnovšie akcie. V obchodoch nájdete novú ponuku vždy od štvrtka.
  • Jysk – Obľúbený škandinávsky nábytok a bytové doplnky. Presne to nájdete v obchodoch Jysk. Katalóg ponúka vybrané produkty so zľavami. Nové letáky vychádzajú každý štvrtok a sú platné po dobu dvoch týždňov.
  • Möbelix – Letáky s aktuálnymi akciami obchodu Möbelix vychádzajú v letáku 1x za dva týždne.
  • Tesco – Obchod Tesco má letáky pre supermarkety aj hypermarkety. V oboch nájdete akčnú ponuku potravín a ďalšieho nepotravinového tovaru, ktorý si môžete v daný týždeň zakúpiť. Na leták Tesco sa môžete tešiť každý pondelok.
  • Okay – Akčné ceny pre produkty v obchodoch Okay objavíte letákoch, ktoré vychádzajú každý týždeň.
  • Billa – Leták Billa s najnovšími akciami je online vždy od pondelka. Zľavy v letáku ale platia až od stredy rovnakého týždňa. Billa pravidelne ponúka aj sezónne katalógy s množstvom zaujímavých produktov a inšpiráciami.
  • Pepco – V obchodoch Pepco nakúpite skutočne všetko. Aktuálnu ponuku produktov nájdete online každý týždeň. Niekedy však môže byť leták platný aj dlhšiu dobu. Určite je dobré sledovať ich aktuálnu platnosť.
  • Planeo elektro – Akčný leták vychádza pre obchod Planeo elektro 1x za mesiac.
  • COOP jednota – Vedeli ste, že obchod COOP Jednota patrí k najstarším predajniam potravín na Slovensku? Obľúbený predajca ponúka leták plný zliav 1x za týždeň. Okrem toho ale vytvára aj magazín z oblasti životného štýlu, varenia, zdravia a kultúry.
  • Kik – Nemecký textilný obchod Kik ponúka letáky 1x za týždeň. Sú zvyčajne platné od stredy do utorka.
  • Terno – Kvalitné potraviny za výhodné ceny nakúpite aj v obchodoch Terno. Leták nájdete online 1x do týždňa.
  • Fresh – Spotrebitelia, ktorý vyhľadávajú kvalitné a zdravé potraviny navyše v BIO kvalite, určite navštevujú potraviny Fresh. Ak chcete vedieť, čo je v obchodoch Fresh aktuálne v akcii, sledujte aj letáky online.
  • Teta drogérie2x do mesiaca nájdete na webe Kaufino letáky predajní Teta drogérie. Ak ste stálym zákazníkom, nezabudnite si pre väčšie zľavy vytvoriť Teta club card.

Ohľaduplnejšie k prírode

Množstvo obchodov v posledných rokoch zrušilo dodávanie letákov. Niet sa čomu čudovať. Tlač letákov každý týždeň do miliónov domácností je veľmi nákladná a zároveň nepriaznivá pre naše životné prostredie. Ak ste ale boli zvyknutý, prehliadnuť si každý týždeň svoj obľúbený leták pri rannej káve, určite nemusíte zúfať. Riešenie je jednoduché. Letáky online.

Šetrne k životnému prostrediu

Šetrite životné prostredie vďaka webu Kaufino.sk. Nalepte si na schránku „nevhadzovať reklamu“ a jednoducho zabráňte zbytočnému tlačeniu papierových letákov. Všetky letáky môžete si môžete prelistovať online.

Všetky zľavové letáky na Kaufino.sk »


Súvisiace obchody

Okay, 4home, SCONTO nábytok, Planeo elektro, Dr.Max

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa