Kedy sa dočkáme Primark e-shopu?

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Určite ste už počuli o Primarku, obľúbenom predajcovi s módnym oblečením za nízke ceny. Ako je to s Primark online e-shopom, po ktorom túžia milovníci módy po celom svete?

Primark má hlavné sídlo v írskom Dubline, pôvodne je však známy hlavne z Londýna. Vyznačuje sa obrovskou návštevnosťou a trendovými kúskami za nízke ceny. Spoločnosť nakupuje vo veľkom, využíva lacné zdroje, jednoduché designy a látky, a to jej umožňuje predávať lacno.

Primark online shop

Primark má svojich obľúbencov po celom svete. Avšak svoje predajne nemá v každej krajine, preto jeho milovníci túžia nakupovať v Primark online. Avšak Primark online e-shop zatiaľ nemá a nákup z pohodlia domova tak neumožňuje nikomu. Preto vám neostáva nič iné, len navštíviť jednu z 368 predajní po svete.

Vyberať si môžete z 368 Primark predajní po celom svete.

Predtým než sa vyberiete do obchodu si môžete aspoň prezrieť aktuálnu kolekciu na oficiálnych webových stránkach Primarku. Rozdelená je do dámskej módy, pánskej módy, detskej módy, doplnkov do domácnosti a beauty doplnkov. Pravdepodobne tam však nenájdete úplne celú ponuku, preto vám neostane nič iné, než sa vybrať na nákupy.

Tipy, ktoré sa vám budú v Primarku hodiť

  • V Primarku môžete platiť kartou! - Nemusíte si tak vyberať zbytočne veľa peňazí.
  • Zájazdy do Primarku - cez náš portál Tipli si môžete kúpiť v jednom zo zľavových portálov zájazd do Primarku, a potom vďaka cashbacku získať časť peňazí späť na účet.
  • Výmena tovaru v Primarku - Tovar je možné vrátiť do 28 dní, ale držte sa hesla dvakrát meraj a raz rež, pretože ísť späť vymeniť tričko sa vám finančne dosť predraží.
  • Ste na dovolenke v Írsku a nemôžete nájsť Primark? - V Írsku sa totiž používa pre Primark meno Penneys.

Obľúbené značky v Primarku

Medzi najobľúbenejšiu značku patrí Atmosphere, ktorá ponúka tie najtrendovejšie kúsky s uspokojivou kvalitou a nízkymi cenami. Ďalšou známou značkou je Denim CO s dámskym aj pánskym oblečením hlavne z bavlny, menšestru a džinsoviny. Nechýbajú tiež značky Secret Possessions so spodným prádlom, Primark Beauty s kozmetickými potrebami, Primark Home na doplnky do domácnosti, či Backswing so športovým oblečením, ale aj mnoho ďalších.

Čo si v Primarku kúpiť?

Kvalita oblečenia nie je na najvyššej úrovni, ale na nejaké skvelé kúsky pri troche hľadania určite narazíte. Čo však nakúpite v Primarku lacno a v dobrej kvalite je spodná bielizeň všetkých farieb a druhov, ponožky a pančuchy, pyžamo, pohodlné doplnky do domácnosti a beauty doplnky. Za tieto kúsky dáte len pár eur a využitie nájdu v šatníku každej ženy.

Odnesiete si nielen skvelé kúsky, ale aj zážitok z nákupov v Primarku.

Tajomstvo, ako nakupovať módu lacnejšie

Ak chcete nakupovať módu výhodnejšie a do Primarku sa nechystáte, budete potrebovať spoľahlivého parťáka, ktorý vám pomôže ušetriť. Skúste cashback portál Tipli, s ktorým získate odmenu z každého nákupu.

Nakupovať módu lacnejšie

Primark pobočky

Primark ma najviac pobočiek v Rakúsku, Nemecku, Veľkej Británii alebo v USA. Primark Bratislava zatiaľ neexistuje, ani sa do budúcna neplánuje otvoriť. Najbližšia pobočka je Primark Viedeň, ktorá leží len kúsok od Viedne v nákupnom centre Shopping Center Süd. Pri návšteve tohto obchodu si však so sebou pribaľte hlavne trpezlivosť a pevné nervy. Aj napriek tomu, pre vás nákupy Primarku budú určite nezabudnuteľným zážitkom a stoja za to.

Viete ako sa dostanete do Primark Viedeň pohodlne a lacno?Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Answear, Bonprix, ZOOT, AliExpress, ASOS

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa