Krasotika: Nalíčte sa s exkluzívnou svetovou kozmetikou

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Svetová kvalita za nízke ceny. Táto veta najlepšie vystihuje internetový obchod s kozmetikou Krasotika, kde okrem širokého výberu lacnej dekoratívnej kozmetiky nájdete aj množstvo ďalších úžasných doplnkových služieb.

Krasotika.sk je internetová stránka, ktorá ponúka vysoko kvalitné a originálne produkty dekoratívnej kozmetiky a pomôcok. Ak si myslíte, že takého produkty nájdete aj v iných internetových či kamenných obchodoch, ste na omyle. Krasotika sa zameriava špeciálne na produkty, ktoré na slovenskom trhu dostupné nie sú. Prezerať si ich môžete podľa rôznych kategórií konkrétneho zamerania alebo podľa značiek.

Okrem prijateľných a dostupných cien na väčšinu produktov stránka ponúka aj osobitnú kategóriu AKCIA, kde si môžete vybrať z kozmetiky s extra zníženými cenami. Ak vám ale nestačí ani to, ušetriť môžete aj vďaka cashbacku s Tipli!

Prijateľné ceny, navyše s cashbackom 2,5 %!

Spolu s prijateľnými cenami, ktoré Krasotika.sk ponúka a cashbackom od Tipli, dokážete ušetriť naozaj dosť! Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli a získajte za nákup finančné odmeny. S cashbackom ušetríte až 2,5 %.

Ako funguje cashback »

Vybrali sme pre vás zopár kúskov, ktoré by v kozmetickej taštičke ženy, ktorá obľubuje líčenie, nemali chýbať. Hľadáte výnimočnú kozmetiku, ktorú nenájdete na stránkach letákov drogérie? Ste na správnej adrese. Vybrať si môžete dokonca aj darčekové balíčky, ktorými môžete potešiť aj svoje kamarátky.

Krasotika tekuté rúže: Odtiene pre každú príležitosť

Tekutý matný rúž L.A. colors matte liquid lip color má hladkú textúru ktorá zaručí príjemné nanášanie. Rúž sa nerozmazáva a vytvorí perfektný matný vzhľad, ktorý vydrží celý deň. Pred nanesením doporučujeme spraviť si peeling pier a uistiť sa, že máte pery hydratované. V eshope Krasotika získate aj z ceny tohto rúžu späť 2,5 %.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena3,96 €
Cena s cashbackom3,86 €
tekuté rúže

Kúpiť na Krasotika »

Matné tekuté rúže sú vďaka svojej vysokej trvácnosti na kozmetickom výslní. Krasotika ponúka široký výber tekutých rúžov v rôznych odtieňoch. Od prirodzených tónov na bežné nosenie po výraznejšie odtiene, ktorými určite zaujmete.

Krasotika kozmetické pomôcky: Vytočte svoje riasy k nebesám

kulma na mihalnice

Svet technológií sa výrazne rozvíja a vie to aj stránka Krasotika. V ponuke nájdete kulmu na mihalnice, ktorá vám pomôže vytočiť vaše riasy akoby boli umelé. Na použitie kulmy vám stačia dve batérie a keďže je navyše malých rozmerov, môžete ju nosiť všade so sebou.

Kulma na mihalnice Ardell využíva systematické vytváranie tepla, ktoré vám zaistí rovnomerné vytočenie všetkých častí rias.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena5,65 €
Cena s cashbackom5,50 €
Kúpiť na Krasotika »

TIP: Nakupujte ešte lacnejšie! Prečítajte si naše 4 tipy ako ušetriť pri nákupe drogérie.

Krasotika darčekové sady: Urobte radosť aj niekomu inému

Darčeková sada I love the take away trio raspberry ripple obsahuje 3 telové produkty, ktoré potešia každú ženu. Hydratačný sprchový gél, telové maslo a bombu do kúpeľa s obsahom blahodárnych olejov. Navyše sú tieto produkty antialergické a vhodné pre všetky typy pleti, takže sa ich kúpou a darovaním určite nezmýlite.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena8,39 €
Cena s cashbackom8,18 €
darčeková sada

Kúpiť na Krasotika »

Vianoce sa pomaly blížia a teda aj čas myslieť na to, aké darčeky pripravíte pre svojich blízkych. Ak sú vaše známe minimálne také milovníčky líčenia a kozmetiky ako vy, už ďalej nemusíte hľadať. Krasotika ponúka darčekové sady skvelých telových produktov.

Kurzy líčenia pre vás

Okrem širokej ponuky kvalitných produktov Krasotika ponúka aj kurzy líčenia s vyhľadávanými odborníčkami. Na kurzoch sa naučíte ako sa upraviť tak, aby ste tým vyzdvihli vaše najkrajšie črty a naopak zamaskovali nedokonalosti. Odborníčky na líčenie s množstvom skúseností vám ukážu najlepšie tipy a triky pri líčení. Vybrať si môžete od kurzov klasického líčenia a konzultácie až po kurzy na špeciálne líčenie a úpravu vlasov.

kurz licenia

V Krasotika zákazníkovi poradia

V eshope Krasotika dobre vedia, že informovanosť zákazníka je dôležitá. Počas celej návštevy stránky je na zákazníka pripravený online chat, v ktorom vám ochotne pomôžu a odpovedia na prípadné otázky. Tak isto môžete využiť aj infolinku, ktorá na telefonáty čaká od 8:00 do 16:00, jej číslo je 02/222 003 04.

Radi nakupujete kozmetiku so zľavou? Získajte z každého nákupu peniaze späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa