Leto sa blíži... Buďte bohyňa! Letné šaty na AliExpress

Tipy k nákupuMóda  |  Nákupy z Číny  |  Nakupovanie 20. 7. 2022

Dovolenka je už naplánovaná, ale čo so sebou vziať do kufra? Okrem bežného obsahu sú aj ľahké letné šaty vždy tou správnou voľbou! Našli sme pre vás tie najlepšie kúsky za pár eur a väčšinou s dopravou zadarmo na AliExpress.com.

Kedže letná sezóna už klope na dvere musíme počítať s trochu dlhšou dodacou lehotou. Preto je tak akurát čas vyraziť na online nákupy do Číny a poriadne to tam roztočiť.

Pre nováčikov sme spísali návod ako nakupovať na AliExpress, aby ste nemuseli zúrivo preklikávať stránky ale naplno si tak užiť vyberanie svojich nových kúskov do skrine. Ak si nevyberiete na AliExpress, tak na Tipli nájdete aj iné obchody s cashbackom ako napríklad House.

Letné šaty alá grécka bohyňa

Dlhé letné šaty

Dlhé šaty z AliExpress.

  • Cena: 12,97 € - 14,87€ / kus
  • Doprava do SR: 2,56 €
  • Doba doručenia: 20-31 dní

Tak tieto sú fakt pecka, dievčatá!

Dlhé letné šaty v štýle gréckej bohyne jednoznačne upútajú pozornosť. Ich výnimočnosť spočíva hlavne v tom, že si ich vlastne môžete uviazať ako len budete chcieť a vytvoríte tým ilúziu rôznych šiat. Nechajte sa inšpirovať napríklad týmito typmi. K šatám budete potrebovať samodržiacu podprsenku, ktorú bez problémov nájdete na Astratex.

Variácie zaväzovania šiat
zaväzovanie šiat

Variácie zaväzovania šiat. Zo 17 farebných odtieňov a tabuľkou veľkosťi je už potom naozaj jednoduché vybrať si tie svoje!

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Tieto originálne šaty zatiaľ ohodnotilo 17 spokojných zákazníkov, z toho iba jeden tromi hviezdičkami údajne kvôli odlišnej farebnej predstave šiat. Zákazníci si chvália kvalitu materiálu a štandardne rýchle doručenie. V komentároch sú pripojené aj reálne fotky zákazníčok, z ktorých spokojnosť len tak žiari. Predajca so štvorročným pôsobením na AliExpress je jednoznačne spoľahlivým obchodníkom.

Zobraziť na AliExpress »

Originálne letné boho šaty

  • Cena: 11,35 € - 12,77 € / kus
  • Doprava do SR: 0,80 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-31 dní

Elegantné šaty vo voľnejšom štýle boho sú tou správnou voľbou, aj ak ste nestihli zhodiť všetky plánované kilá alebo ak ste tehotná. Boho šaty sú to pravé tehotenské oblečenie, ktoré je šik a pohodlné zároveň. Do kufra sú priam ideálne, pretože zaberú minimum priestoru a vďaka materiálu (šifón a polyester) skoro nič nevážia. Predajca ponúka 8 farebných kombinácií s veľkosťami od S po XL.

Navyše, ak ešte neviete čo na seba k moru na túto sezónu, pozrite si napríklad športové plavky z Astratex v našom článku.

Boho šaty

Štylové boho šaty z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Celkom 30 pozitívnych komentárov s minimálne 4 hviezdičkami, z toho tri aj s reálnymi fotkami, ktoré sa nelíšia od pôvodných obrázkov, má u tohto produktu už ostrieľaný obchodník so skoro 25 000 fanúšikmi.

Zobraziť na AliExpress »

Jednoduché kratšie šaty

Jednoduché šaty

Skvelé kratšie šaty z AliExpress.com.

  • Cena: 14,12 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-27 dní

Všetky ich poznáme, a tiež aby nie bez malých čiernych sa žena jednoducho nezaobíde. Tieto jednoduché krátke a napriek tomu aj športové šaty sú v letnom období presným zásahom do čierneho, ak ale hľadáte inú ako čiernu nevadí - predajca ponúka ďalšie farebné možnosti - napríklad šedú alebo ružovú. Dostupné sú od veľkostí S až po L. Ak sa vám nechce čakať na doručenie z Číny, malé čierne nájdete hneď v niekoľkých modeloch na Bonprix.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Takto pozitívne hodnotili zatiaľ iba dvaja zákazníci, ktorí si pochvaľujú rýchlosť dodania, kvalitu materiálu a celkovo vydarený strih. Aj tu nájdete reálnu fotku šiat potvrdzujúcu kvalitu produktu aj spoľahlivosť predajcu, ktorý má cez dva a pol tisíc sledujúcich.

Zobraziť na AliExpress »

Šaty s gombíkmi

  • Cena: 10,64 € - 11,07 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-31 dní

Odvážne šaty pod kolená si v lete skrátka zamilujete. Kombinácia hlbokého výstrihu na zaväzovanie a sukne na gombíky sú totiž dosť sexy, a navyše určite všetky poteší bavlnený materiál. Na stránkach sú k dispozícii od veľkostí S po XL v šiestich farebných kombináciách.

Šaty s gombíkmi

Roztomilé gombíkové šaty z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Plným počtom hviezdičiek hodnotilo, až na jedného, 21 kupujúcich. Reálne fotky k dispozícii síce nie sú, ale komentáre sú plné chvály vďaka kvalitnému materiálu a rýchlej dodacej lehote.

Zobraziť na AliExpress »

Letné šaty s hlbokým výstrihom

Letné šaty s výstrihom

Dlhšie letné šaty z AliExpress.com.

  • Cena: 19,31 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-27 dní

Dlhé vzdušné šaty s kvetinovým vzorom zaujmú na pláži nejedného zvedavca. Zaujímavý voľný strih s hlbokým výstrihom do tvaru V umocňujú špagetové ramienka s prekrížením na chrbte. Dostupné sú od veľkosti S po XL.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Tento produkt je hodnotený zatiaľ len jedným kupujúcim, ale zato plným počtom bodov. Zákazník si kúpil dvoje šiat (modré a červené) veľkosti L, žiaľ neudal bližší komentár. Avšak dôveryhodnosť obchodníka s dva a pol tisíckami fanušíkov to nijako neovplyvní.

Zobraziť na AliExpress »

Súvisiace obchody

Bonprix, Cellbes.sk, AliExpress, Fashion Mafia

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa