Najlepšia autokamera z AliExpress? Poradíme vám, ako si vybrať

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 31. 10. 2023

Kamera sa do auta hodí z dvoch hlavných dôvodov. Môžete ju používať ako pomocníka pri cúvaní alebo pre prípadný záznam nehody. V našom článku rozoberieme oba varianty detailnejšie a prezradíme aj zopár tipov, ako lacno kúpiť autokameru na AliExpresse.

Prečo si kúpiť autokameru?

Do väčších automobilov alebo pre vodičov začiatočníkov sa pochopiteľne najviac hodí kamera na cúvanie. Ak máte s cúvaním problém, neváhajte si ju kúpiť. Ide totiž o celkom malú investíciu v jednotkách dolárov.

spätné zrkadlo

Predné kamery sú vlastne len akýmsi druhom poistenia. V prípade, že sa stanete účastníkom dopravnej nehody, budete mať dôkazný materiál, ktorý môže ušetriť množstvo peňazí a starostí.

Tieto kamery sú už ale drahšie, pretože musia mať väčšie rozlíšenie a väčší uhol záberu. Sú vhodné hlavne pre ľudí, ktorí často jazdia autom. Ďalším typom je duálna kamera do auta, ktorá sníma rovnako prednú, tak aj zadnú časť vozidla.

4 tipy na kamery do auta z AliExpressu

Ak chcete nájsť tú najlepšiu kameru do auta, prehliadnite si náš výber 4 tipov z čínskeho e-shopu AliExpress. Pre každého sa tu niečo nájde.

Hippcron- lacná kamera na cúvanie do auta

Šikovná mini kamera Hippcron ušetrí svojim užívateľom nervy aj námahu. Vďaka nej pri cúvaní už nebudete musieť mať strach. A čo je na tom najlepšie? Stojí len 5-10 dolárov (4,50-9 eur). Navyše, vďaka cashbacku až 10 % ju kúpite ešte lacnejšie.

Kamera je prirodzene odolná voči vode aj teplu a jej montáž je veľmi jednoduchá. Stačí ju pripevniť napríklad k poznávacej značke. A aké má táto roztomilá kamera do auta recenzie? Väčšinou len pozitívne a je ich až 3 500.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena5,07 €
Cena s cashbackom4,65 €

Ušetrite pri nákupe vďaka Tipli

Stačí, ak sa zaregistrujete na stránku Tipli a budete cez ňu nakupovať. Z každého nákupu získate časť peňazí späť.

Nakupovať cez Tipli »

Spätné zrkadlo, obrazovka a kamera v jednom

Zaujímavým typom kamery do auta je model E-ACE Full HD. Túto kameru pripevníte pomocou nadstavca k spätnému zrkadlu a je to. Na jednej strane prístroja sa nachádza kamera a na druhej zrkadlo a miniatúrna obrazovka v jednom.

Autokamera v spätnom zrkadle sleduje auto aj keď je zaparkované. Keďže má rozsah 170 stupňov, dokáže zachytiť čiastočne aj to, čo sa deje na boku vozidla. Kúpiť ju môžete za 20 až 30 amerických dolárov (17,80-27 eur), s cashbackom ale o niečo lacnejšie.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena16,64 €
Cena s cashbackom15,25 €

TIP: Chcete nakúpiť aj ďalšie príslušenstvo pre svojho miláčika? Pozrite sa na stránku Auto&moto, kde nájdete množstvo výhodných obchodov s cashbackom.

Luxusná predná kamera ovládaná hlasom

Pre náročnejších užívateľov odporúčame autokameru Xiaomi s nočným videním. Model 70Mai sa dá ovládať hlasom a kamera dokáže vodičovi aj odpovedať. Práve preto ju výrobca nazval „parťákom vodiča“.

Kamera je napojená na mobilnú aplikáciu, takže si záznamy alebo fotografie môžete uložiť aj do mobilu. Kúpite ju od 35 do 55 dolárov za kus (31,10-49 eur), s našim cashbackom ale o niečo lacnejšie.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena32,87 €
Cena s cashbackom30,13 €

TIP: Máte problém s cudzími jazykmi? Preložte si AliExpress do slovenčiny. Tipli pripravilo návod, ako na to.

Junsun- duálna kamera aj šikovný telefón

Prístroj Junsun E31 v sebe spája viac funkcií ako len kameru. Ide v podstate o šikovný telefón, vďaka ktorému môžete telefonovať, surfovať na internete alebo hrať hry.

Má dve kamery, jednu vzadu a jednu vpredu, plus množstvo ďalších funkcií. Napríklad mapy, kompas alebo rádio.

Výhodou je tiež luxusný design, ktorý zapadne skoro do každého interiéru. Zariadenie sa upevňuje pomocou magnetu a cena sa pohybuje okolo 120 až 130 dolárov (106,70-116 eur).

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena106,01 €
Cena s cashbackom97,18 €

Kde ešte môžete kúpiť kamery do auta s cashbackom?

Nie len AliExpress ponúka kvalitné a lacné kamery. Pozrite sa na ďalšie obchody, v ktorých vďaka cashbacku ušetríte ešte viac peňazí.

  • Banggood.com – cashback až 3,5 %
  • Gearbest – cashback až 1,5 %
  • eBay.com – cashback až 2 %
Pozrieť si ďalšie obchody »

Súvisiace obchody

Okay, GearBest, AliExpress, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa