Najvtipnejšie darčeky na AliExpresse?

Tipy k nákupu 5. 11. 2021

Každý už pravdepodobne počul o čínskom fenoméne menom AliExpress. Na tomto internetovom trhovisku nájdete široký sortiment tovaru. Vybrať si môžete zo štýlového oblečenia, cez praktické drobnosti do domácnosti až po naozaj bizarné veci. V článku vám ukážeme tie najvtipnejšie darčeky, ktoré nájdete na AliExpresse.

Zháňate darček pre svojho kamaráta, súrodenca či partnera, no neviete nájsť nič vhodné? Máme pre vás tip, skúste AliExpress! AliExpress je plný zaujímavých darčekov, ktoré vám už pri prezeraní stránky vyčaria úsmev na tvári. Navyše, darčeky nakúpite za výrazne nízke ceny.

Chcete nakupovať darčeky ešte výhodnejšie?

Nakupujte cez Tipli. Stačí, ak sa bezplatne zaregistrujete na portál Tipli a získate peniaze späť z každého vášho nákupu na AliExpress.

Nakupovať cez Tipli »

Mini chladnička

Máte známeho, ktorý kvôli práci trávi množstvo času pri počítači? Tak tento darček je presne pre neho! Mini chladnička s USB napájaním, ktorá spríjemní čas strávený pri PC. Obľúbený drink bude vďaka chladničke vždy vychladený. Okrem toho má aj funkciu ohrievania, čo sa dá využiť napríklad na teplé nápoje v zimnom období.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena12,95 €
Cena s cashbackom12,79 €
Nakúpiť cez Tipli »
darceky

Držiak na mobil

darceky

Držiak na mobil vo vtipnom prevedení v tvare záchodovej pumpy je skutočne praktickým darčekom. Svoj mobil už viac nemusíte držať v rukách ale jednoducho si ho opriete o držiak napríklad na stole alebo aj posteli. Ak poznáte niekoho, kto svoj mobil využíva veľmi často, tento darček je pre neho ako stvorený. Vybrať si môžete aj z množstva farebných prevedení.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena0,80 €
Cena s cashbackom0,73 €
Nakúpiť cez Tipli »

Aplikácia Aliexpress

Na jednoduché nakupovanie cez AliExpress môžete využiť aj mobilnú aplikáciu, ktorú si stiahnete úplne zadarmo. Ako cez ňu nakupovať a získať pri tom aj cashback od Tipli?

Hra ruská ruleta

darceky

Bizarná spoločenská hra, ktorou na oslávencovej narodeninovej párty určite potešíte všetkých hostí. Hra obsahuje falošnú zbraň s úchytkou na balón, ktorý pri stlačení môže, no nemusí prasknúť. Všetko záleží na tom, aké máte šťastie. Hra je vhodná pre staršie deti aj pre dospelých.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena11,26 €
Cena s cashbackom10,33 €
Nakúpiť cez Tipli »

Menič hlasu

Malá hračka, ktorá poteší každé dieťa. Dokáže meniť hlas až troma rôznymi spôsobmi a to na chlapčenský, dievčenský alebo hlas robota. Ak hľadáte zábavný darček pre svojho malého súrodenca, ktorý nebude stáť veľmi veľa peňazí, týmto meničom hlasu určite nič nepokazíte.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena3,80 €
Cena s cashbackom3,49 €
Nakúpiť cez Tipli »
darceky

Držiak na pero

darceky

Kto by si pomyslel, že práve držiak na pero môže byť dobrým darčekom. Ergonomický tvarovaný držiak zabezpečuje správne držanie pera pri písaní a tiež zmierňuje bolesť prstov, ktorú môžete pociťovať pri dlhodobom písaní. Pero je vhodné najmä pre deti, ktoré sa práve učia písať.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena0,63 €
Cena s cashbackom0,58 €
Nakúpiť cez Tipli »

Tipli TIP: Ďalšie vychytávky do školy, ktoré môžete nakúpiť cez AliExpress, nájdete v článku Najlepšie školské potreby z AliExpress.

Nástroj proti chrápaniu

Spíte v jednej posteli s partnerom, ktorý hrozne nahlas chrápe? Tak toto je darček presne pre neho! Vtipná maličkosť, ktorá dokáže zastaviť chrápanie bez toho, aby sťažovala dotyčnému dýchanie pri spánku. Obsahuje nástroj proti chrápaniu a tiež čističku vzduchu.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena1,60 €
Cena s cashbackom1,47 €
Nakúpiť cez Tipli »
darceky

Masážne papuče

darceky

Skvelý darček pre ženy aj mužov, ktorý stoja kvôli práci celý deň na nohách. Masážne papuče uvoľňujú bolesť nôh a zabezpečujú ich lepšie prekrvenie. Papuče môžu poslúžiť aj ako darček pre starých rodičov, ktorý si masáž nôh určite užijú.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena12,33 €
Cena s cashbackom11,31 €
Nakúpiť cez Tipli »

Diamantový prsteň

Diamantový prsteň, ktorý je dobrým tipom na romantický darček pre ženu. Tento vtipný obrovský šperk môžete svojej priateľke darovať napríklad na výročie svadby alebo na Valentína. Navyše si môžete dať na prsteň napísať aj vaše mená alebo napríklad dátum výročia.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena7,25 €
Cena s cashbackom6,65 €
Nakúpiť cez Tipli »
darceky

Mini premietačka

darceky

Kartónová mini premietačka slúži na premietanie filmov cez mobilný telefón. Je praktická, dá sa zložiť a je jednoduchým nástrojom na vytvorenie vlastného domáceho kina. Poznáte niekoho, kto rád chodí do kina? Tento darček je presne pre neho!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena12,19 €
Cena s cashbackom11,18 €
Nakúpiť cez Tipli »

Plávacie rukavice

Na AliExpress.com nájdete naozaj všeličo. Napríklad takého plávacie rukavice, ktoré vyzerajú ako žabie plávacie blany. Žaby patria medzi dobrých plavcov a preto tieto rukavice môžu zlepšiť aj vaše plavecké výkony. Rukavice sú vhodné ako darček pre kamaráta, ktorý sa rád venuje plávaniu alebo ako vtipný darček na dovolenku k vode.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena0,91 €
Cena s cashbackom0,83 €
Nakúpiť cez Tipli »
darceky

TIP: : Okrem plávacích rukavíc môžete na AliExpress nájsť aj ďalšie vychytávky do vody.

Antistresová hračka

darceky

Antistresová hračka v tvare mozgu je vtipným darčekom ľudí, ktorí majú často stres v práci alebo napríklad aj pre študentov počas skúškového obdobia. Stláčanie predmetu uvoľňuje stres a preto sa tejto hračke jej nový majiteľ určite poteší.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena3,40 €
Cena s cashbackom3,12 €
Nakúpiť cez Tipli »

Vtipné aj praktické darčeky môžete nakúpiť cez Tipli aj v týchto obchodoch:

  • GearBest - produkty od výmyslu sveta s cashbackom až 1,5 %.
  • eBay.com - zaujímavý tovar z rôznych kútov sveta s cashbackom až 2 %.

Súvisiace obchody

123zľavy, GearBest, AliExpress, eBay.com, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa