NN Životná poisťovňa: Vyberte si životné poistenie

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

NN Životná poisťovňa ponúka širokú paletu produktov pre osobný finančný život. Všetky jej finančné produkty sa odvíjajú od potrieb zákazníkov, aby sa v každej fáze svojho života cítili chránení. V ponuke NN Životná poisťovňa nájdete rizikové, investičné a kapitálové poistenie.

NN Životná poisťovňa myslí na všetky možné prípady a prekážky v živote. Myslí na dôchodok, na štúdiá vašich detí, na prípad práceneschopnosti i zaistenie finančnej budúcnosti vás a vašej rodiny. NN poisťovňa si stojí za svojim tvrdením: Záleží nám na tom, čo je pre vás dôležité. Služby poisťovne môžete využiť a vybrať si z ponúkaných poistení: životné poistenie, starobné dôchodkové sporenie v II. pilieri alebo v III. pilieri.

Všetky produkty NN Životnej poisťovne môžete mať pod kontrolou. NN ponúka na svojej stránke servisný portál Moja NN, na ktorom získate prehľad o vašich zmluvách, nasporených prostriedkoch a ďalších službách v NN dôchodkových spoločnostiach a NN Životnej poisťovni. Na portál sa prihlasujete so svojim emailom a heslom.

História NN Životná poisťovňa

História NN siaha až do roku 1845, kedy bola založená spoločnosť De Nederlanden. Špecializovala sa na poistenie proti požiarom. V roku 1863 vznikla Nationale Levensverzekering-Bank, ktorá poskytovala životné poistenie. Obidve spoločnosti sa spojili a v roku 1963 vznikla Nationale-Nederlanden, od ktorej je odvodený názov NN. Dnes finančná skupina NN nadväzuje na svoje skúsenosti a tradície v oblasti bankovníctva, poisťovníctva, investícií a dôchodkov vo vyše 40 krajinách sveta.

Na slovenský trh životného poistenia vstúpila NN skupina v roku 1996 a v súčasnosti je lídrom v oblasti dôchodkov v SR. NN Tatry - Sympatia, d. d. s. je historicky prvá doplnková dôchodková spoločnosť na Slovensku a drží sa na 4. mieste v silnej konkurencii dôchodcovských správcovských spoločností.

Životné poistenie

NN Životná poisťovňa ponúka rôzne druhy životného poistenia.

NN Životná poisťovňa produkty

NN poisťovňa ponúka poistenie, dôchodkové produkty a investície. NN je tu pre vás, keď sa zraníte alebo ochoriete, keď nastúpite do dôchodku alebo ak potrebujete zhodnotiť vaše investície. Tie má pod správou spoločnosť NN Investment Partners.

Životné poistenie

Životné poistenie v NN poisťovňa ochráni vás a vašich blízkych, ak sa vám stane nepríjemná a neočakávaná situácia. Toto poistenie funguje ako finančná istota v rôznych prípadoch. Ak zomrie živiteľ rodiny, stane sa vám úraz s trvalými následkami, diagnostikujú vám kritickú chorobu, alebo budete hospitalizovaný a budete si chcieť uplatniť plnenie z poistenia. Zvoľte si životné poistenie a pripoistenie, ktoré najviac vyhovuje životnému štýlu a potrebám.

NN Protect

  • rizikové životné poistenie
  • chránite seba aj svoju rodinu
  • máte jednu zmluvu pre celú rodinu
  • vypláca bonus 40-tisíc eur v prípade smrti úrazom pri dopravnej nehode
  • zabezpečíte si úver alebo hypotéku
  • poistenie je možné meniť podľa aktuálnych potrieb
  • taktiež je možné pripoistenie, ako pri poistení NN Smart

NN Smart

  • investičné životné poistenie
  • je vhodné pre jednotlivcov aj rodiny
  • vytvárate si finančnú rezervu
  • platíte od 16 eur/mesačne vrátane poistení

Pripoistenie

  • dočasné životné pripoistenie
  • pracovná neschopnosť
  • kritické choroby detí
  • pripoistenie pre prípad vybraných chorôb dieťaťa

Treťou možnosťou je Pripoistenie k životnej poistke. Toto poistenie vám kryje riziká podľa aktuálnych potrieb. Pripoistením zabezpečíte seba a svojich blízkych pred výpadkom príjmu. Využiť môžete aj nonstop službu NN Rodinný lekár alebo asistenčné služby pre vás a celú rodinu.

NN Životná poisťovňa pobočky

NN pobočky nájdete v každom kraji Slovenska. Pobočka NN Bratislava pre životné poistenie sa nachádza na viacerých miestach: Jesenného 4/C, Žabotova 2/B, Račianska 30/A, Gajova 4. Pobočku pre dôchodky môžete navštíviť taktiež na Jesenského 4/C v Bratislave. V Košiciach sa nachádza pobočka pre životné poistenie a dôchodky pod jednou strechou: Pod Šiancom 1/D. Presný zoznam klientskych centier aj s otváracími hodinami nájdete na stránke nn.sk.

NN kontakt

NN Životnú poisťovňu môžete kontaktovať telefonicky alebo emailom.

NN Životná poisťovňa kontakty

Radi by ste si založili životné poistenie alebo si šetrili na dôchodok v dôchodcovskej správcovskej spoločnosti? Ak máte akékoľvek otázky, ktoré by chceli smerovať na NN Životnú poisťovňu, neváhajte kontaktovať klientske centrum NN.

  • Klientska linka: 0850 111 464
  • Pre volanie zo zahraničia: +421 259 800 733
  • Pondelok - piatok: 8:00 - 18:00 hod.
  • Email: klient@nn.sk

Získajte prehľad o poistnom krytí na Slovensku. Poisťovacia spoločnosť Wüstenrot ponúka rôzne druhy poistenia: cestovné poistenie, individuálne zdravotné poistenie, poistenie právnej ochrany, poistenie zodpovednosti pri výkone povolania, poistenie bývania a hodnota života pre prípad choroby.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete z každého nákupu peniaze späť? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte ešte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Adrop.sk, IT Academy, Kvetyprevas.sk, DIGI Slovakia, Sushi time

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa