Nové zľavové kupóny v Datart, Svetla.sk, Donga.sk a ČSOB

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zľavové kupóny  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Neváhajte a poďte sa pozrieť, ako najlepšie ušetriť peniaze v novom týždni od 28.04.2021

Dnes vám ponúkame 5 nových zľavových kupónov z kategórií elektro a pc, spotrebiče a biela technika, počítače a doplnky a mnohé ďalšie. Ďalšie akcie nájdete v sekcii zľavové kupóny, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka zľavových kódov z obchodov Municak.sk, Datart, Svetla.sk, Donga.sk a ďalších platí od dnešného dňa.

Pozrite sa na aktuálne zľavové kupóny.

Datart

Získajte zľavový kupón Datart 30 % na soundbary Q, ktoré patria medzi tie najkvalitnejšie. Teraz navyše za skvelú cenu, ktorú viete ešte výrazne znížiť!

Kód platí do 27.06.2021

Svetla.sk

K dispozícii je aj zľavový kupón Svetla.sk 12 € na celý nákup. Navyše pri použití kupónu získate aj dopravu zadarmo. A to sa už naozaj oplatí!

Kód platí do 14.05.2021

Donga.sk

Prinášame vám aj zľavový kód Donga.sk, ktorý vám ušetrí až  20 % z hodnoty objednávky v tomto eshope. Kupón je platný do konca mája!

Kód platí do 31.05.2021

ČSOB

Potrebujete nové havarijné poistenie? Práve pre vás tu je zľavový kód ČSOB 15 % na havarijné poistenie, ktorý vám ho dopraje za skvelú cenu. Tak na čo ešte čakáte?

Kód platí do 22.05.2021

Municak.sk

Na záver tu máme zľavový kupón Municak.sk 20 % na tovar značky Alpha Industries, ktorá patrí vo svete, ale aj na Slovensku medzi najpopulárnejšie. Siahnite po kvalite za super cenu.

Kód platí do 31.05.2021

Súvisiace obchody

Datart, Municak.sk, ČSOB, Svetla.sk, Donga.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa