Obľúbené výživové doplnky z Gymbeam pre zdravý životný štýl

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Pravidelne cvičíte a chcete podporiť rast svalov? Viete na čo je dobrý whey protein? Pri cvičení môžete používať rôzne výživové doplnky, ktoré podporia rast svalov, zefektívnia spaľovanie tukov či regeneráciu organizmu. Parádny výber všetkého, čo k dokonalému telu potrebujete, zoženiete v Gymbeam. Pozrite sa s nami na najlepšie doplnky, ktoré vám pomôžu k dokonalej figúre.

Chceli by ste podávať vo fitness centre najlepšie výkony a zabezpečiť si telo ako z obálky časopisu? Stavte na odborníka v oblasti výživy Gymbeam. Kvalitné doplnky stravy ako Gymbeam proteín, L-carnitin či ospevované aminokyseliny v podobe BCAA vám pomôžu zrýchliť cestu k vašej vysnívanej postave. Navyše môžete pri nákupoch ušetriť.

Gymbeam produkty pre dokonalé telo

Nájsť doplnky stravy, ktoré sú kvalitné, efektívne a sadnú, dá zabrať. My vám to uľahčíme. Vybrali sme pre vás to najlepšie, čo vám pomôže dosiahnuť vytúžené výsledky v rekordnom čase. Nakupujte prvotriedne výrobky od Gymbeam a cvičenie vám pôjde ľahšie.

1. Whey protein

Chcete, aby vaše svaly rástli? Cvičíte cviky na brucho a máte problém dosiahnuť požadované výsledky prírodnou cestou bez podporných látok? Žiadne obavy. Najúčinnejším pomocníkom, ktorého používajú milióny fitness nadšencov po celom svete je whey proteín. Najpopulárnejší Gymbeam True Whey je dostupný v desiatkach príchutí a za super cenu. Má vysokú rozpustnosŤ, vstrebateľnosť, lahodnú chuť a nízku penivosť.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena od 12,95 eur
Cena s cashbackomod 12,70 eur
true whey

Proteín je vhodným doplnkom pre mužov aj ženy.

Prezrieť na Gymbeam »

2. Kreatín

Kreatin

Kreatín využívajú zväčša páni. Jeho hlavnou úlohou je pomôcť, ak chcete pri cvičení maximalizovať silu, efektívnosť a zrýchliť a znásobiť nárast svalovej hmoty. Tiež skracuje regeneračný čas po záťaži. Táto kapsulová verzia kreatínu od Gymbeam.sk má samé pozitívne hodnotenia. Výborne sa vstrebe a užívanie nesprevádzajú žiadne vedľajšie účinky ako zadržiavanie vody či nadúvanie. Balenie navyše pohodlne zbalíte do vašej fitness tašky.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cenaod 6,95 eur
Cena s cashbackomod 6,81 eur

Účinky svojho cvičenia môžete podporiť kreatínom od Gymbeam.

Prezrieť na Gymbeam »

Dostaňte sa do formy a ušetrite!

Pri nákupoch na Gymbeam na vás čaká cashback vo výške až 2,5 %. Ako to funguje? Stačí sa zadarmo zaregistrovať na Tipli, prekliknúť sa do obchodu a po nákupe dostanete peniaze späť na účet! Gymbeam tiež prináša dopravu zadarmo pri objednávkach nad 70 eur.

Nakupovať s cashbackom »

3. Proteínové tyčinky

Žijete rýchlo a nemáte čas pripravovať proteínové šejky? Vyskúšajte proteínové tyčinky. Stačí si ich hodiť do tašky kde máte veci na cvičenie a po každom tréningu vyriešite prísun bielkovín veľmi jednoducho. Cvičíte ťažké cviky na zadok? Proteín sa zíde. Tyčinky sú tiež skvelým záložným plánom, keď sa nestíhate z nejakého dôvodu najesť. Rýchlo vás zasýtia a dodajú energiu. Navyše chutia ako obľúbené oreo.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena od 1,45 eur
Cena s cashbackomod 1,42 eur
proteinova tycinka

Proteínová tyčinka je maškrta, ktorú si môžete doprať bez výčitiek.

Prezrieť na Gymbeam »

4. Arašidové maslo

Kreatin

Každý, kto vyznáva zdravý životný štýl vie, že orieškové maslá sú plné dobrých látok, ktoré telo pri fyzickom výkone potrebuje. Toto gymbeam arašidové maslo sa predáva v 340 g alebo 1 000 g balení a obsahuje len 100 % arašídov, takže je skutočne kvalitné. Vybrať si môžete buď crunchy arašídové maslo alebo smooth. Urobte si sladké raňajky v podobe proteínových palaciniek s arašidovým maslom z Gymbeam a jedzte bez výčitiek. Z fitness verzie jedál vám brucho určite nenarastie. Určite sa potešíte kvalitnému zloženiu,

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena od 2,95 eur
Cena s cashbackomod 2,89 eur

Arašidové maslo nemusí byť len nezdravé.

Prezrieť na Gymbeam »

TIP: Pripravte si doma chutné a zdravé fit recepty a už nikdy nebudete zbytočne priberať.

5. Kĺbová výživa

Dvíhanie ťažkých činiek má síce super efekt na telo, ale treba myslieť na svoje kĺby. Tie pri mnohých cvikoch trpia. Ak im nebudete venovať dostatok pozornosti, môžete si privodiť zdravotné problémy. Kvalitná kĺbová výživa Animal Flex sa radí medzi najobľúbenejšie produkty z Gymbeam. Posilňuje a regeneruje šľachy a chrupavky. Základom zdravia a zdravého tela je prevencia, takže ak pravidelne cvičíte, určite si Animal Flex zabezpečte.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena od 26,45 eur
Cena s cashbackomod 25,90 eur
animal flex

Myslite na svoje kĺby a doprajte im kvalitnú výživu.

Prezrieť na Gymbeam »

Buďte fit a ušetrite!

Fitness centrá, tréneri či skupinové hodiny sú dnes poriadne drahé. Môžete však ušetriť pri nákupe výživových doplnkov či športového oblečenia. Nakupujte rýchlo a výhodne online s cashbackom od Tipli!

  • Najprotein.sk - v eshope kúpite zdravé dobroty až s 3,5 % cashbackom!
  • Protein - za nákup v tomto obchode získate až 2 % späť na účet.
  • Nu3tion - dokonalé telo so zľavou až 5 % z ceny nákupu.

Súvisiace obchody

inSPORTline, GymBeam, HomeGym.sk, Protein.sk, Ketofit.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa