Omaľovánky k vytlačeniu

Tipy k nákupuDeti  |  Tipy a triky  |  Rodičia a deti  |  DEŇ DETÍ 10. 11. 2021

Kto sa hrá nehnevá! Oslávte Medzinárodný deň detí 2017 s Tipli. Pripravili sme pre vás zadarma pekné omaľovánky. Môžete si ich jednoducho stiahnuť a vytlačiť. Zabavíte tak svoju ratolesť a vy sa môžete venovať mapríklad ďalším online nákupom.

Omaľovánky sú skvelá vec! Rozvíjajú jemnú motoriku, predstavivosť, sústredenie a učia deti rozpoznávať farby. A hlavne… deti sa zabavia, takže už im nezostáva čas na vystrájanie! A o to je pre každého rodiča úžasná správa. V Tipli sme si pre vás pripravili tri detské omaľovánky so zvieratkami. Spoločne s deťmi môžete nie len vyfarbovať, ale tiež popustiť uzdu kreativite. Domaľujte zajačikovi mrkvičku, nad sliepočku pridajte slniečko, ktoré ju bude hriať, a k sove zase naopak mesiac.

Omalovánky pro děti k vytisknutí Maľovanky pre deti na stiahnutie

Možno sa našim omaľovánkam podarí rozžiariť nie len prvý júnový deň farbami. Maľovanie je vôbec pekná zábava, ktorej sa môžu zúčastniť všetci bez ohľadu na vek. Jediné, čo budete potrebovať okrem obrázkov sú pastelky. Kúpiť si ich môžete s Tipli napríklad na Market24 a hneď aj ušetríte.

Viete, že..

Medzinárodný deň detí má dlhú tradíciu. Začal sa sláviť v Turecku už 23. apríla 1920 na podnet Mustafi Kemal Atatürka. Ten videl v deťoch budúcnosť svojej krajiny, a tak im venoval vlastný deň. Neskôr, v roku 1925 na Svetovej konferencii pre blaho detí sa prišlo s návrhom, aby sa deň detí slávil celosvetovo. A pretože sa konferencia konala 1. júna, tak už to u tohoto dňa ostalo.

Omalovánky

Omaľovánky pre dospelých

Pre dospelých sme si pripravili ďalšie tri špeciálne omaľovánky. Sú určené pre ľudí, ktorí už dokážu nepreťahovať čiary, a teda majú omnoho vyššie ambície. Prirodzene sú o dosť zložitejšie. Jedná sa o antistresové omaľovánky, vďaka ktorým sa môžete zbaviť starostí všedného dňa. Veríme, že sa s nimi naladíte na tóny harmónie a objavíte v sebe nové dimenzie pokoja a pohody.

Omalovánky pro dospělé Maľovanky k stiahnutiu

Návod k vytlačeniu omaľovánok

Omaľovánky sú určené pre vytlačenie na formát A4. Jednoducho ich vytlačíte na akejkoľvek bežnej tlačiarni. Môžete si ich podľa potreby zmenšiť aj na formát A3, ale menší už neodporúčame. Omaľovánky si môžete vytlačiť aj priamo v prehliadači. Istejšie je ale stiahnuť si omaľovánky najskôr do vášho počítača.

Ak sa vám omaľovánky páčia, budeme radi, ak ich prepošlete ďalej emailom, na Facebook alebo ich rovno vytlačíte aj pre celú škôlku!

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Detska-vybavicka.sk, Hračkárik.sk,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa