Páni, pripravte sa na prvý máj!

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Pre tých, ktorí Valentína neuznávajú kvôli jeho americkému pôvodu, nastal čas lásky až teraz. Tradične slovenský prvý máj je už za pár dní tu. Páni, ako sa na neho chystáte?

Na prvý máj by ste nemali zabúdať. Vaša dáma určite sníva o tom, že ju vezmete pod rozkvitnutý strom a pobozkáte, aby neuschla. Ako sa na rýdzo slovenský sviatok zamilovaných náležite prichystať?

Štýlový outfit

Pánové, připravte se na prvního máje! 1

Pozeráte do skrine a neviete, čo na seba? V tom prípade sa pozrite na ZOOT a poohliadnite sa po nejakom oblečení na rande. Nájdete tu množstvo kúskov, v ktorých sa budete cítiť pohodlne, a zároveň sa svojej dáme zapáčite.

Kúpiť outfit na ZOOT

Kolínská

Pánové, připravte se na prvního máje! 2

Pre množstvo žien je príjemná vôňa dôležitá, vsaďte teda na správny pánsky parfém a vhodnú kolínsku. Stačí len troška, aby sa vašej milej podlomili kolená.

Tipli TIP: Notinodo 30. 4. vypredáva populárne značky parfémov – ušetríte až 75 % oproti bežným cenám.

Kúpiť parfém na Notino

Darček pre ňu

Pánové, připravte se na prvního máje! 4

Prvý máj je zároveň krásna príležitosť dať svojej milej nejaký osobný darček. Nič vás nenapadá? Poradíme to najlepšie, čo kúpiť na prvý máj a pritom sa vojsť do pár eur. Svoju lásku poznáte najlepšie vy, čím jej urobíte radosť? Romantickou knižkou, módnym doplnkom alebo parfémom? Podobne ako Valentín je aj prvý máj sviatkom zamilovaných, preto sa ním môžete inšpirovať. Kde zoženiete darčeky do 20 €?

Tipli TIP: Na Market24 teraz prebieha jarný výpredaj a zľavy do 75 %.

Kúpiť darček na Market24

Kam utiecť na prvý máj?

Pánové, připravte se na prvního máje! 5

Vhodná chvíľa urobiť si na seba čas niekde ďaleko od všetkých starostí. Vezmite svoju lásku cez Zľavoking na niekoľkodňový romantický zájazd a užite si prítomnosť jeden druhého. Naložíte sa do vírivky, alebo sa zahrabete do jednej deky pri krbe v osamotenej horskej chate?

Už viete, ako so svojou láskou strávite prvý máj? Vezmite ju do rozkvitnutého parku, alebo sa ráno vytratíte z postele, aby ste ustrihli vetvičku čerešne a pobozkali ju ešte rozospatú v perinách?

Súvisiace obchody

ZOOT, Market24.sk, Notino

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa