Plavky, slnečné okuliare, žabky ... Pripravte sa na leto s AliExpress!

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Nákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

"Rýchlo ... plavky, ležadlo, žabky a slnečné okuliare!" Toto všetko predsa budete potrebovať na leto a tak sme si pre vás pripravili tento článok, ako všetko potrebné nájsť a kúpiť naozaj lacno na AliExpress.com.

Letná sezóna sa už nebezpečne blíži a tak sme si pre vás v Tipli pripravili must have list piatich produktov z AliExpress.com, ktoré nesmú chýbať v lete pri vode ... a navyše všetky doručené akurát do leta! Poďme sa na to teraz spoločne pozrieť.

Ak ešte presne neviete, ako nakupovať online, mohol by vám pomôcť náš podrobný návod ako nakupovať na AliExpress. Vďaka nemu sa dá vyhnúť akýmkoľvek ťažkostiam, či problémom pri nakupovaní online od registrácie až po feedback.

Plavky

  • Cena: 8,15 € - 9,26 € / kus
  • Doprava do SR: 1,51 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Brazílske sexy jednofarebné bikiny pristanú naozaj každej postave. Tento jednoduchý ale zároveň odvážny strih sa hodí do bazéna i k moru. Spodný diel plaviek je strihaný do známeho brazílskeho tvaru s tenkým gumičkovým zakončením na bokoch. Vrchný diel sú vykrojené vystužené trojuholníky spoločne so špagetovými ramienkami a háčikom na zapínanie. Vzadu vytvára hlboký výstrih ale aj pohodlný pocit. Dostupné sú vo veľkostiach S, M, L a farbách - ružová, biela, čierna, sivá, červená, zelená, oranžová a žltá.

Ak hľadáte plavky skôr na poriadne šantenie vo vode - pozrite sa na športové plavky z Astratex v našom článku.

plavky

Jednofarebné brazílske bikiny z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5. Celkom 816 v zásade pozitívnych komentárov s prevahou piatich hviezdičiek, potvrdzujú kvalitu materiálu, pomerne rýchle doručenie, výborný strih a oku lahodiacu farbu plaviek. Presvedčiť sa môžete na viac ako 100 reálnych fotografiách samotných nakupujúcich. Ostrieľaný obchodník s ročným pôsobením na AliExpress má už vyše 700 sledovateľov.

Zobraziť na AliExpress »

Slnečník

 slnečník

Čipkovaný slnečník z AliExpress.com.

  • Cena: 17,45 € / kus
  • Doprava do SR: 0,55 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 21 - 32 dní

Menší čipkovaný slnečník vo farbách bielej, či béžovej vám spríjemní každý letný pobyt pri vode. Váži necelé štvrť kilá a jeho priemer je asi 70 centimetrov. Vďaka príjemnému materiálu (bavlne) a krajkovému dizajnu vás na pláži neprehliadnu, ale hlavne vás ochráni pred priamymi slnečnými lúčmi.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Skoro samé pozitívne komentáre má predávajúci s tromi rokmi online obchodovania na AliExpress a s viac ako 700 fanúšikmi. A aj u tohto dáždnika - celkom zo 41 kupujúcich ich 38 zakliklo plný počet hviezdičiek. Zákazníci si pochvaľujú rýchle doručenie, kvalitu materiálu, veľkosť a v neposlednom rade aj úžasné prevedenie.

Zobraziť na AliExpress »

Slnečné okuliare

  • Cena: 6,94 € - 9,55 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Polarizované unisex kvalitné slnečné okuliare s elegantným dizajnom si jednoducho hneď obľúbite. Predajca udáva celkovú šírku okolo 138 mm, dĺžku 139 mm, váhu asi 20 gramov a záruku kvalitného polarizovaného skla. Taliansku značku si tak môžete zaobstarať lacno a z pohodlia domova. Vyberať môžete zo 6 farebných možností - existujú nielen rôzne zafarbené sklá, ale aj exotické obrúčky.

 slnečné okuliare

Kvalitné slnečné okuliare z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Skoro plným počtom hviezdičiek ohodnotilo tieto slnečná okuliare zatiaľ 250 kupujúcich. Zhruba 33 reálnych fotiek mate k dispozícii a zodpovedajú zobrazovanému produktu. Komentáre kupujúcich sú plné chvály vďaka rýchlemu doručeniu, kvalitnému materiálu, odolnosti a veľkému výberu farebných kombinácií, ktorí pochvaľujú predajcu s ročným pôsobením na AliExress a so skoro 500 sledujúcimi fanúšikmi.

Zobraziť na AliExpress »

Žabky

žabky

Pohodlné letné žabky z AliExpress.com.

  • Cena: 4,34 € / pár
  • Doprava do SR: 2,10 €
  • Predpokladaná doba doručenia : 20-31 dní

Komfortné nežné žabky na nízkom podpätku (1-3 cm) budú určite ozdobou letného outfitu. Príjemný materiál – satén vám umožní pohodlne absolvovať aj dlhšie cesty k bazénu alebo k moru. Výrobca ponúka množstvo farebných variácií – rôzne kombinácie čiernej a béžovej, ďalej potom aj červené, hnedé, modré, zelené a biele. Dostupné sú od veľkosti 36 až po veľkosť 42.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Celkom 32 pozitívnych komentárov so zatiaľ 6 reálnymi fotkami, ktorí si chvália hlavne rýchle doručenie, pohodlnosť, kvalitu a dostupnosť vo viacerých veľkostiach. Že by aj nie - tento online predajca pôsobí na Aliexpress.com už viac ako dva roky.

Zobraziť na AliExpress »

Ležadlo

 Ležadlo

Jedinečné ležadlo z AliExpress.

  • Cena: 8,76 € - 16,49 € / kus
  • Doprava do SR: 17,99 €
  • Doba doručenia: 20 - 27 dní

Jedinečné nafukovacie ležadlo, ktoré sa zíde nielen na leto, ale tiež domov na záhradu, do izby, parku alebo jednoducho na akýkoľvek relax počas dňa. Vyrába sa v niekoľkých farebných kombináciách - čierna, tmavo či svetlo modrá aj ružová, fialová, zelená, červená, oranžová a žltá. Predajca ponúka aj novinku, a to vankúš v podobe s dvojfarebnými kombináciami - čierna s modrou, ďalej zelenou alebo ružovú a žltú.

Kompaktnosť a originalita tohto produktu spočíva v tom, že sa jednoducho vyberie napríklad z kabelky a nafúkne pomocou vzduchu. Na podrobnejší návod, ako si ležadlo pripraviť, sa môžete pozrieť v inštruktážnom videu nižšie.

Ako nafúknuť ležadlo

Zdroj: YouTube/Adam Gundacker

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Toto perfektné ležadlo ohodnotilo svojimi feedbackmi zatiaľ viac ako 122 takmer spokojných zákazníkov, ktorí chvália hlavne pomerne rýchle dodanie, kvalitu materiálu, farebné kombinácie a celkovú jedinečnosť tohto nafukovacieho ležadla. Jediný problém je podľa kupujúcich vyššia cena tovaru. Na predajcu sa s množstvom ďalších výhod, zliav a akcií sa na AliExpress môžete úplne spoľahnúť.

Zobraziť na AliExpress »

Súvisiace obchody

Bonprix, Dovolenka.sme.sk, AliExpress, New Look, Intimissimi

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa