Ako nakupovať na Black Friday 2017 ešte lacnejšie?

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Najväčšie nákupné šialenstvo roka vypukne už onedlho! Najznámejšie internetové obchody sa budú pretekať v tom, kto ponúkne zákazníkom lepšiu ponuku. A vy si to určite nemôžete nechať ujsť! Prinášame 4 typy ako na Black Friday nakúpiť najvýhodnejšie.

Black Friday u nás prebieha od roku 2011. Za 6 rokov sa z neho stala tradícia mnohých obchodov a počas nákupného sviatku si v nich užívate zľavy až 80 %! Nenechajte sa však oklamať lákavým dizajnom zľavových ponúk. Nakupujte tento rok na Black Friday čo najvhodnejšie!

➽ Black Friday s cashbackom

K Black Friday môžete v internetových obchodoch získať extra zľavu pri nákupe s cashbackom. Stačí sa zadarmo zaregistrovať na Tipli.sk.

Kedy bude Black Friday 2017?

Každoročne sa Čierny piatok slávi v piatok po Dni vďakyvzdania (štvrtý novembrový piatok). Tento rok dátum pripadá na 24. novembra 2017. Mnoho veľkých obchodov však zľavy spúšťa pár dní či týždňov dopredu. Sledujte preto Tipli a o Black Friday sa dozviete prvé posledné. :-)

Ako na Black Friday ušetriť maximum?

Nie každá lákavá nálepka s nápisom zľava znamená, že skutočne ušetríte. Prejdite si naše tipy ako nakupovať čo najvýhodnejšie a nenechať sa nachytať na falošné akcie.

Kompletný zoznam zliav tohtoročného ročníku

Prešvihli ste Black friday 2017? Nezúfajte! Black Friday prichádza tento rok a my pre vás máme kompletný zoznam všetkých obchodov, ktoré ponúkajú zľavy! Pozrite na Black Friday 2018.

Zobraziť zľavy Black Friday 2018 »

1. Nakupujte na AliExpress

Čínske internetové trhovisko ponúka skvelé ceny po celý rok - predstavte si teda AliExpress Black Friday! Pripravené sú pre vás extra zľavy až 80 % naprieč celým e-shopom, obrovský výber produktov a za dopravu vo väčšine prípadov nezaplatíte ani cent! To sú nákupy snov na AliExpress. :-) Čítajte naše články o AliExpress a buďte experti v nakupovaní na najväčšom internetovom trhovisku sveta.

2. Nakupujte v overených obchodoch

Najznámejšie e-shopy zo Slovenska a zahraničia sa pretekajú v tom, kto vám ponúkne lepšiu ponuku! Natrafiť tak môžete na zľavy až 80 % aj pri vašich obľúbených obchodoch ako je Hej.sk, Notino, Mall... Za zmienku určite stoja zľavové ponuky Alza Black Friday, či najväčšie nákupné šialenstvo Black Friday Tesco. Viac informácií o Black Friday v obľúbených e-shopoch nájdete v našich článkoch.

TOP 5 obchodov na Black Friday

Hej.sk: každoročne počas Čierneho piatku ponúka Hej.sk zľavové akcie, na ktorých ušetríte nemalé peniaze. Zľavy naprieč e-shopom sa vyšplhajú až na 80 %.

Notino: najobľúbenejší predajca parfémov na Slovensku sa do oslavy Čierneho piatku taktiež zapája. Tešiť sa môžete na populárne vône až so 70% zľavou.

Mall: nakúpte vybavenie na šport, domáce potreby alebo hračky pre vášho domáceho miláčika počas veľkého nákupného sviatku. Ušetriť tak môžete až 80 %.

TPD: slovenský predajca (už dávno nie len) elektra nijako nezaostáva. Prichystané sú pre vás zľavy až 80 % na rozličný tovar.

Okay elektro: nakúpte výhodne kvalitnú elektroniku počas Black Friday na Okay elektro. Neminú vás zľavy až 70 %.

3. Porovnávajte ceny

Máte presne vybrané produkty, po ktorých túžite? Zapíšte si niekam ich ceny a počkajte na Čierny piatok. V deň nákupov si následne môžete porovnať cenu výrobku pred Black Friday a počas Black Friday. Jednoducho tak zistíte, či ide len o fiktívnu zľavu a v skutočnosti produkt kúpite za rovnakú sumu ako predtým, alebo sa jedná o výhodnú zľavovú ponuku.

Ak vám niečo padlo do oka práve na Black Friday a vy váhate, či je červená nálepka s nápisom 80 % iba falošná zľava alebo nie, aj tu je riešenie! Vyhľadajte si ten istý produkt v niekoľkých ďalších internetových obchodoch a opäť porovnajte cenu.

4. Ušetrite dvojnásobne

Používajte pri vašich nákupoch Tipli. Postup je naozaj jednoduchý. Po registrácii zadarmo prejdete do vybratého internetového obchodu pomocou tlačidla “Prejsť do obchodu”. Následne nakúpite presne tak, ako ste zvyknutí. Tentokrát vám však bude po nákupe pripísaná cashback odmena - istá čiastka späť z vášho nákupu. Len tak. :-)

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa