Recenzia: Šikovné kempingové LED osvetlenie od Gearbest

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Milujete prírodu a kempovanie patrí medzi vaše najväčšie koníčky? Potom vás určite zaujímajú rôzne vychytávky, ktoré pobyt v prírode zmenia na nezabudnuteľnú dovolenku a príjemný odpočinok. Nech už zháňate čokoľvek, dáme ruku do ohňa za to, že to nájdete v obchode GearBest! My sme za vás vyskúšali úžasné LED osvetlenie. Je malé, šikovné a navyše za úžasnú cenu.

Internetový obchod GearBest prináša naozaj široký výber všetkého, na čo si len spomeniete. A tie ceny! Ak chcete ušetriť určite sa pozrite, či daný produkt nenájdete práve tam. Existuje totiž veľmi veľká pravdepodobnosť, že na GearBest ho zoženiete o 20 – 50 % lacnejšie, ako v iných obchodoch.

Recenzia – Beamday kempingové osvetlenie

Stanová sezóna sa už blíži a vy sa chystáte nakúpiť to správne vybavenie, aby bolo kempovanie čo najpohodlnejšie? Máme pre vás tip na jednu super vychytávku, vďaka ktorej už nebudete musieť svietiť v stane mobilom.

Beamday LED camping White je super LED svetlo, ktoré rozžiari nie len váš stan ale môže poslúžiť aj ako baterka či osvetlenie k večernému posedeniu. Vďaka partnerovi GearBest sme si toto svetlo mohli vyskúšať a prinášame vám recenziu!

kempingové svetlo

LED lampička ponúka niekoľko možností osvetlenia. Čisté biele svetlo, žlté osvetlenie a špeciálnou funkciou je svetlo červené.

Lampička má elegantné valcovité telo s jedným dotykovým tlačidlom hore, vďaka ktorému môžete nastaviť jednotlivé farby osvetlenia a rovnako aj ich jas. Na spodnej strane lampičky sa nachádza červené tlačidlo na rozsvietenie červeného svetla, ktoré má okrem stáleho svietenia taktiež funkciu SOS, počas ktorej bliká v Morseovej abecede. Na spodnej strane sa nachádza aj nabíjací otvor na Micro USB a tiež uzáver na vyňatie batérie s kapacitou 2600mAh, ktorý sa dá odskrutkovať.

Výkon svetla je od 1 do 350LM. Ďalšou super vlastnosťou je certifikát odolnosti IP65 a magnet, vďaka ktorému môžete svetlo pripnúť na akýkoľvek kovový povrch.

Využite cashback vo výške až 1,5 %!

Na GearBest narazíte na kvalitné výrobky za skvelé ceny a ušetriť môžete aj na cle a DPH, vďaka skladom v EÚ. Okrem toho sa môžete tešiť ešte z jednej výhody. Tá výhoda je cashback vo výške až 1,5 %! Stačí nakúpiť cez Tipli a počkať, kým sa časť platby vráti späť na váš účet.

Nakúpiť výhodne »

A ako to funguje v praxi?

Toto LED svetlo je naozaj perfektné! Jednoduché ovládanie, rýchle nabíjanie a veľká kapacita batérie. Počas niekoľkodenného používania v kempe a v prírode sme nezaznamenali jediný problém. Svetlo vždy dobre poslúžilo, či už pri hľadaní vecí v stane alebo pri posedení von. Vďaka možnosti nastavenia jasu sme si nastavili vhodnú intenzitu, takže svetlo nikdy príliš neosvetľovalo. Overili sme si aj vodeodolnosť - keď sme svetlo nechali cez noc vonku a napadala rosa, svetlo aj naďalej svietilo bez problémov.

Svetlo Beamday LED camping White môžeme teda odporúčať na 100 % každému, kto trávi dlhé letné večery vonku v prírode. Kompaktné rozmery, dlhá výdrž batérie a možnosti nastavenia intenzity svetla istotne ocení každý nadšenec prírody.

Beamday LED camping

Svetlo Beamday LED camping nájdete v e-shope GearBest práve teraz so zľavou!

Nákupy zo zahraničia výhodne a navyše s cashbackom!

Nákupy z iných krajín sa často vyplatia. Okrem úžasného výberu a skvelých cien vám navyše ukážeme, v akých ďalších obchodoch môžete využiť cashback.

  • Aliexpress - ušetríte navyše až 10 %.
  • Banggood - cashback 3,5 %.
  • eBay.com - až 2 % z nákupu späť.
Ďalšie zahraničné obchody »

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa