Rozprávka Máša a medveď zadarmo? Sledujte ju s deťmi online

Tipy k nákupuDeti  |  Rodičia a deti 10. 11. 2021

Tom a Jerry, Mach a Šebestová, Silvester a Tweety, to boli rozprávky, ktoré sme pozerali v minulosti. Hitom posledných rokov je ruská animovaná rozprávka Máša a Medveď. Neexistuje dieťa, ktoré by si tento animovaný seriál neobľúbilo. Istotne s deťmi sledujete mnohé YouTube rozprávky. Dobrou správou je, že medzi nimi nájdete aj rozkošnú Mášu a jej kamaráta medveďa.

Časy, kedy sa dali sledovať rozprávky len v televízii už dávno pominuli. Máte hneď niekoľko možností, ako sledovať animáky. Môžete kúpiť DVD, stiahnuť ich z internetu, ale najpohodlnejším variantom je pozerať rozprávky online. Už nemusíte čakať, kým výjdu nové diely ani sa časovať na televízne vysielanie. Nájdete rozprávku, pustíte ju a pozeráte kedykoľvek vaša ratolesť chce.

Moderná ruská rozprávka Máša a medveď

Animovaný seriál Máša a medveď je príbehom nezbedného malého dievčatka Máši a jej kamaráta medveďa, ktorý je bývalým cisrkusovým artistom. Rozprávka bola prvýkrát odvysielaná v roku 2009 v Rusku. Postupom času sa stala veľmi populárnou aj za hranicami Ruskej federácie a neobišla ani naše Slovensko.

Svojho času bola vysielaná ako večerníček na RTVS. Zakúpiť sa dajú DVD-čka. Výhodou je, že samotní tvorcovia seriálu publikujú jednotlivé diely online na svojom YouTube kanáli. Pozerať tak môžete nonstop celá rodina. Okrem seriálu sa dajú zohnať aj rôzne predmety s motívom Máši a medveďa. Plyšové hračky, obliečky, školské tašky a mnohé ďalšie. Stačí si len vybrať.

masa a medved

Máša a medveď je super zábava pre deti aj dospelých.

Tipli TIP: Máša a medveď na ľade. Vezmite svoje ratolesti na ľadové predstavenie, ktoré sa uskutoční v novembri 2018. Doprajte svojim deťom nezabudnuteľné zážitky.

Kde sledovať s deťmi rozprávky online?

Existuje hneď niekoľko spôsobov, ako viete s vašimi najmenšími sledovať rozprávky online. Na internete je nespočetné množstvo portálov, ktoré prinášajú možnosť zapnúť vybraný animovaný seriál kedykoľvek. Vyskúšajte niektorý z našich tipov.

Stránky na online rozprávky

  • YouTube - nájdete tu akúkoľvek rozprávku vo všetkých svetových jazykoch. Máša a medveď, Spievankovo, Tom a Jerry, No počkaj a mnohé ďalšie úplne zadarmo.
  • Sledujserialy.sk - výber seriálov pre deti aj dospelých. Ak si zriadite prémiové konto, môžete sledovať aj zo zahraničia a získate mnohé výhody.
  • Rozpravky.sk - stránka, ktorá sa špecializuje na animované seriály a filmy. Vaša ratolesť si tak môže vyberať z parádneho výberu rozprávok.
  • Veselerozpravky.sk - široký výber animákov, vďaka ktorému sa vaši najmenší rozhodne nebudú nudiť.

Výhody sledovania rozprávok na YouTube

Viete čo je na YouTube úplne najlepšie? Je to zadarmo, dostupné na celom svete a rozprávku viete pustiť vo svojom televíznom prijímači. Stačí mať doma smart televízor a z internetu si viete prehrať všetky videá cez predinštalovnú YouTube aplikáciu. Zadajte do vyhhľadávacieho okna slová Máša a medveď a pred vami sa objavia desiatky videí.

Zdroj: youtube.com/Маша и Медведь

Zapnite notebook, tablet alebo televízor, kliknite na YouTube a napíšte do políčka na vyhľadávanie ktorúkoľvek rozprávku či animovanú šou. Čakajú na vás hodiny zábavy, ktoré si užijú vaše detičky, ale aj vy.

Nakupujte výhodne s Tipli

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

AliExpress, Hračkárik.sk, eBay.com, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa