S ľahkosťou na každom kroku? Obujte si Humanic topánky!

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Už žiadne kompromisy! Kúpte si kvalitné topánky, ktoré vám budú správne sedieť už na prvé obutie a neodrú vám nohy do krvi. Vyskúšajte topánky z Humanic. Je to obuv, ktorá starostlivo vyberá značkové a komfortné topánky. Tie vám zabezpečia pohodlie na každom kroku.

Starostlivý výber správnej obuvi nepodceňujte. Pokiaľ vám topánky nebudú dobre sedieť, odriete si nohy skôr, než vyjdete z domu na autobus. Kupujte si preto kvalitné topánky a dajte si aj pozor na to, aby ste si vybrali správnu veľkosť topánok. Obchod Humanic vám výber uľahčí ponukou kvalitnej značkovej obuvi.

Humanic nie je iba obuv. Čo ponúka?

Krásne topánky sú síce korunkou každého outfitu, v obchodoch Humanic však okrem obuvi nájdete aj oveľa viac. Predovšetkým doplnky, ktoré správne zvýraznia krásu topánok a jej majiteľky. V Humanic nájdete aj ideálne darčeky pre ženu.

humanic obuv

Tieto Humanic topánky kúpite za 62 eur.

Humanic obuv

Od športovej obuvi, cez ležérnu, až po elegantnú. Humanic vás obuje do každého terénu, každého počasia a na každú príležitosť. V ponuke nájdete aj luxusné značky, ako sú Bugatti, Quess, Tamaris či Gabor. Vyberte si tenisky, lodičky, mokasíny alebo čižmy v super kvalite a za dobrú cenu. Humanic obuv ponúka dámske topánky od veľkosti 35 do 46 a pánske topánky od veľkosti 39 až po 52. V obchodoch Humanic a v eshope humanic.net nakúpite aj topánky v nadmerných veľkostiach.

Humanic kabelky

Pekná kabelka patrí k topánkam ako mašľa na darček. Vyberajte si topánky aj kabelku v jednej farebnej kombinácii, aby vám všetko spolu pekne ladilo. V takomto príde ste trafili do čierneho a na 100 percent zaujmete svoje okolie. V Humanic nájdete značkové kabelky: Michael Kors, DKNY, Lazzarini alebo Tom Tailor. Pri výbere kabelky si však rozmyslite, čo do nej potrebujete dať. Stačí vám menšie crossbody len na peňaženku, kľúče a mobil? Alebo do kabelky potrebujete dať aj notebook a dosky s rôznymi dokumentmi? Všetko si dobre rozmyslite, aby ste si novú kabelku čo najviac užili a neprášilo sa na ňu v skrini.

humanic kabelky

Táto Humanic kabelka na vás vyjde na 187 eur.

TIP: Túžite si kúpiť peknú značkovú kabelku, ale vždy pozeráte na cenu? Vedeli ste o tom, že kabelka Michael Kors sa dá kúpiť aj lacno?

humanic peněženka

Túto Humanic peňaženku kúpite za 62 eur.

Humanic peňaženka

Čerešnička na torte. Praktická peňaženka je detail, na ktorý je ľahké zabudnúť. Ale skúste si predstaviť, koľkokrát za deň peňaženku vyťahujete z kabelky. Zvlášť, ak v nej nenosíte len peniaze a kreditnú kartu, ale aj rôzne klubové karty, doklady alebo zľavové kupóny. Podobne ako u kabelky, premýšľajte nad vhodnou veľkosťou. Žiadna Humanik peňaženka totižto nie je nafukovacia. Ak máte vo zvyku v peňaženke nosiť všetko od účtov, až po prášky na bolesť hlavy, vyberte si radšej väčšiu peňaženku. Ak naopak potrebujete, aby sa vám peňaženka vošla do ručnej kabelky, zvoľte radšej menší kúsok.

Rezervujte v Humanic eshop a vyzdvihujte na pobočke

S Humanic môžete nakupovať obuv, kabelky, peňaženky a doplnky z pohodlia domova, ako aj na pobočke. V Humanic eshop nájdete všetky aktuálne ponúkaný tovar a vyberáte so všetkých dostupných veľkostí. V kamennom obchode sa totižto môže stať, že nebudú mať vašu veľkosť.

Objednávate s Humanic eshop prvýkrát a nie ste si istí, či vám veľkosť topánky sadne na vašu nohu? Chcete si ich najprv vyskúšať? Tak potom využite službu STORE PICK-UP. Zarezervujte si tovar z eshopu na vybranej pobočke, kde na vás počká po dobu 48 hodín. Rezervácia je nezáväzná a úplne zadarmo.

Humanic predajne sú roztrúsené po celom Slovensku. Nájdete ich v Banskej Bystrici, Bratislave, Košiciach, Nitre, Trenčíne a Žiline.

humanic bratislava

Humanic Bratislava

V hlavnom meste nájdete celkovo 5 pobočiek Humanic. Väčšina predajní Humanic Bratislava je otvorených od 10:00 do 21:00 hod. počas týždňa a od 9:00 do 21:00 hod. počas víkendov. Human predajne nájdete hlavne v obchodných centrách, ako je Aupark, Bory Mall, Eurovea, Galeria Centrál a NC Avion.

humanic košice

Humanic Košice

Na východe Slovenska v Košiciach nájdete Humanic predajne na dvoch miestach. Humanic Košice sa taktiež nachádzajú v obchodných centrách Aupark Košice a OC Optima. Otváracia doba je od 9:00 do 21:00 hod.

Nakupujte topánky lacnejšie!

Chcete ušetriť pri kúpe obuvi? Nakupujte na Tipli s casbackom! Kúpte tovar v jednom z 220 obchodov, kde ušetríte až 25 % z ceny produktov. Z každého nákupu vďaka Tipli.sk získate peniaze späť.

Súvisiace obchody

Baťa, Bonprix, DEICHMANN, topanky.sk, Footshop

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa