Športujte pohodovo! Bezdrôtové slúchadlá na AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Tipy a triky  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Posilňujete, jazdíte na bicykli, alebo napríklad beháte, ale už vás začína tá monotónnosť trošičku ubíjať? Nevadí, na Tipli sme pre vás našli riešenie! Vytipovali sme 5 rôznych bezdrôtových slúchadiel s prijateľnou cenou a u väčšiny s dopravou zadarmo na AliExpress.com...s nimi sa vám to už určite nestane.

Pravdepodobne každý má rád dobrú hudbu, ktorá dokáže spríjemniť akúkoľvek prácu, športovanie, alebo i napríklad pokojný nedeľný večer. Rozhodli sme sa zmapovať pre vás najvýhodnejšie bezdrôtové slúchadlá na AliExpress.com.

Ak potrebujete pomoc s online nakupovaním - spísali sme pre vás návod ako nakupovať na AliExpress, aby ste sa mohli naozaj poriadne sústrediť na vyberanie vašej novej kvalitnej techniky.

Bezdrôtové vodotesné slúchadlá

Bezdrôtové slúchadlá

Vodotesné slúchadlá z AliExpress.

  • Cena: 17,45 € / ks
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Doba doručenia: 20 – 27 dní

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom si určite zamilujete. Ich kvalitný zvuk vďaka frekvencii od 20 do 20 000 Hz, rezistencii 16 Ω a citlivosti 95 ± 3 dB vám spríjemní čokoľvek. Pomocou šikovne prepojenej konštrukcie za krkom sa perfektne hodia na športovanie, kde im neuškodí ani trochu potu a vydržia až 6 hodín.

Hodnotenie produktu: 4,6 z 5. Tieto šikovné bezdrôtové slúchadlá zatiaľ ohodnotilo 25 spokojných zákazníkov, z toho traja 4 hviezdičkami, jeden 3 a jeden iba 1 hviezdičkou kvôli technickej poruche, na ktorú samozrejme predajca zareagoval a snažil sa vzniknutú situáciu vyriešiť. Ostatní zákazníci si chvália kvalitu zvuku, pohodlnosť, dizajn a štandardne rýchle doručenie. V komentároch sú pripojené aj reálne fotky produktu od zákazníkov. Predajca s ročným pôsobením na AliExpress a s neuveriteľnými 134 tisíckami fanúšikov je bezkonkurenčne spoľahlivým obchodníkom.

Zobraziť na AliExpress »

Farebné slúchadlá

  • Cena: 9,67 € / kus
  • Doprava do SR: 0,37 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 22 - 41 dní

Bezdrôtové slúchadlá s dlhším ušným zakončením kvôli spoľahlivému držaniu sú správnou voľbou pre všetkých, čo sa chcú cítiť isto a štýlovo. S frekvenciou od 20 po 20 tisíc Hz, citlivosťou 115 ± 3 dB a rezistenciou 16 Ω sa iste nenechajú zahanbiť. Čo je ale hlavným pozitívom, je pomer doby nabíjania / play time - stačí 1,5 hodina na dobitie, a potom si môžeme užiť až sedem hodín prehrávania obľúbenej hudby. Predajca ponúka tri farebné kombinácie - čiernu, modrú a červenú.

Farebné slúchadlá

Farebné slúchadlá z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Celkom 92 pozitívnych komentárov s väčšinovou prevahou piatich hviezdičiek (z toho tri aj s reálnymi fotkami), potvrdzujúce kvalitu zvuku, pomerne rýchle dodanie a nelíšiaci sa dizajn, má u tohto produktu obchodník s 10 tisíckami fanúšikov.

Zobraziť na AliExpress »

Bluetooth slúchadlá

Bluetooth slúchadlá

Komfortné Bluetooth slúchadlá z AliExpress.com.

  • Cena: 22,48 € - 23,81 € / kus
  • Doprava do SR: 0,92 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 – 27 dní

Skladacie čierne bluetooth slúchadlá s mikrofónom vám umožnia vychutnať si nielen kvalitné počúvanie hudby ale aj vybaviť hovory. Tieto bezdrôtové slúchadlá s rezistenciou 32 Ω, frekvenciou 20 - 20 000 Hz, citlivosťou 95 ± 3 dB a výdržou až 10 hodín (nabíjanie približne 2 hodiny) sú vhodnou pomôckou na športovanie. Kvalitná konštrukcia zaisťuje stabilný a komfortný zážitok z počúvania a navyše klasické tri veľkosti výmenných náušníkov zaistí filtrovanie okolitého hluku.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Takto pozitívne hodnotí už 206 kupujúcich, ktorí si pochvaľujú kvalitu zvuku, rýchlosť doručenia a celkovo veľmi kvalitný dizajn. Aj tu nájdete veľa fotiek zákazníkov potvrdzujúce spoľahlivosť predajcu a kvalitu produktu.

Zobraziť na AliExpress »

Športové slúchadlá

  • Cena: 24,94 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokládaná doba doručenia: 20 – 27 dní

Rôzne farebé miniatúrne športové sluchadlá si jednoducho zamilujete. Majú klasické technické parametre s trochu vyššou citlivosťou (32 Ω). Čo vás ale najviac očarí je ich kompaktnosť a nevšedné farebné kombinácie - okrem klasických čiernych a bielych sú vyrábané aj v zelenej, ružovej a hnedej farbe.

Športové slúchadlá

Roztomilé športové slúchadlá z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Skoro plným počtom hviezdičiek ohodnotilo tento produkt 154 kupujúcich. Reálne fotky máte k dispozícii a zodpovedajú zobrazovanému produktu. Komentáre sú plné chvály vďaka kvalitnému zvuku a rýchlej dodacej lehote.

Zobraziť na AliExpress »

Pevné slúchadlá

Pevné slúchadlá

Pevné slúchadlá z AliExpress.com.

  • Cena: 77,39 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 – 40 dní

Robustnejšie bezdrôtové slúchadlá preukazujúce svoju technickú dokonalosť s veľkou citlivosťou - 116 dB, rezistenciou 16 Ω a frekvenciou 15 - 25 tisíc Hz. Za 1,5 hodiny dobíjania slúchadiel si môžete užiť až 16 hodín hudobného počúvania, čo je oproti ostatným produktom veľmi dobrý pomer doby nabíjania / play time. Predajca v neposlednom rade nezabudol ani na dizajn a vytvoril pre tento produkt tri štandardné farebné variácie - čierna, biela a červená.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Unikátne robustné slúchadlá ohodnotilo zatiaľ neuveriteľných 17 257 kupujúcich. Kvalitu a výnimočnosť produktu potvrdzujú nielen celkovo pozitívne komentáre, ale aj fotografie zákazníkov.

Zobraziť na AliExpress »

Súvisiace obchody

inSPORTline, AliExpress, eFitness.sk, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa