Starbucks coffee - menu, káva, vernostný program a pobočky

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Vernostné programy 19. 2. 2022

Starbucks. Väčšine z nás sa so slovom káva spája automaticky. Napriek tomu, že Starbucks nie je u nás absolútne tak rozšírený ako je tomu vo väčšine zahraničných krajín. Čo ponúka Starbucks na Slovensku? Ako získať kávu zdarma? Kde nájdete Starbucks pobočky? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky prináša nasledujúci článok.

Starbucks je synonymom slova káva. Patrí medzi najznámejšie a najpopulárnejšie značky vo svete. Jednou z hlavných výhod je určite dostupnosť, no primárnym je kvalita za dostupnú cenu. Ako tvrdia v Starbucks: "Príprava kávy vôbec nie je jednoduchá." Celý proces je rozdelený do troch hlavných častí, ktorými sú ingrediencie, vybavenie a ľudský faktor.

Ingrediencie

Starbucks káva je starostlivo vyberaná. Jedná sa o najkvalitnejšie zrná Arabica, ktoré sú špeciálne mleté priamo pred prípravou každého shotu. Cieľom je dosiahnuť plnosť chuti, karamelovú sladkosť a zároveň aj jemnú kyslosť. Na rad prichádza mlieko. Podobne ako kávové zrná, aj mlieko musí mať tú najvyššiu kvalitu. Práve kvalitné ingrediencie sú teda základom tej najlepšej kávy.

Vybavenie

Najlepšie ingrediencie už máme. Tie si však zaslúžia aj najlepšie vybavenie. Špecialitou Starbucks sú kávovary vlastnej výroby, ktoré sa starajú o to, aby vaša káva bola pripravená najlepšie. Starbucks navyše vyvinul aj špeciálne krčahy na mlieko s inovatívnym dizajnom.

Ľudský faktor

Najpodceňovanejší, no určite jeden z najdôležitejších faktorov. Nie nadarmo sa hovorí, že rozdiel medzi dobrou a najlepšou kávou tvorí práve barista. V Starbucks si dávajú záležať. Cieľom je aby vaša Starbucks káva bola najlepšia. Postarajú sa o to špeciálne školení baristi. Ak by ste s ich prácou neboli spokojní, neváhajte sa ozvať. Tú najlepšiu kávu vám zaručene pripravia na druhý pokus.

Obrázok

Starbucks menu

Starbucks nie je iba o káve. V ponuke nájdete aj rôzne iné nápoje a sladké, či slané delikatesy. Všetky klasické druhy káv ako espresso, cappucino, latte, dopio, či piccolo dopĺňa variácia čajov a v letnom období aj tématických limonád a iných podobných nápojov. Starbucks menu však nekončí iba pri nápojoch. V Starbucks menu nájdete aj skvelé sendviče a lahodné torty, koláče a iné rôzne sladké pečivo. Navyše si môžete dokúpiť aj Starbucks merch ako hrnček, či šálku. To je to pravé pre každého milovníka kávy.

Starbucks vernostný program

Ďalšou z množstva výhod, ktoré Starbucks ponúka je vernostný program, kde máte možnosť získať kávu zdarma. Ako na to? Celý vernostný systém je skutočne jednoduchý. Stačí si pri pokladni vašej obľúbenej Starbucks pobočky vypýtať Starbucks vernostnú kartu. Na ňu dostanete nálepku za každý nápoj, ktorý je v Starbucks kaviarni pripravovaný a zároveň aj konzumovaný. Pri nazbieraní desať nálepiek máte nárok na vybraný nápoj veľkosti Tall alebo Grande zdarma. Navyše si môžete vybrať aj jeden extra topping podľa aktuálne ponuky danej kaviarne. Tak hor sa zbierať nálepky! Starbucks vernostný program sa skutočne vyplatí.

Starbucks pobočky

Kde všade môžete na Slovensku navštíviť Starbucks? Samozrejme, že najviac kaviarní Starbucks sa nachádza v našom hlavnom meste. Starbucks Bratislava je k dispozícii až v 6 kaviarňach. Okrem Bratislavy môžete navštíviť aj Starbucks Nitra v galérii Mlyny a Starbucks Žilina v nákupnom centre Aupark. A čo ďalšie mestá? S novými pobočkami sa spomína najmä východ nášho územia. Starbucks Prešov, či Starbucks Košice tak môžu byť realitou už zanedlho. 

Súvisiace obchody

Starbucks

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa