5 spôsobov ako získate zľavy na Hej.sk

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Každý pozná nakupovanie cez internet, občas to môže byť vysiľujúce. Ale s Hej.sk rozhodne nie! Cez Hej.sk eshop nakúpite všetko, čo potrebujete na jednom mieste. Chcete sa dozvedieť o akčných cenách, zľavových kupónoch, cashbacku pre Hej.sk a ďalších trikoch pre lacnejší nákup? Tak čítajte ďalej!

Obchod Hej.sk je eshop, ktorý na našom území funguje od roku 1999. Momentálne patrí medzi najlacnejšie internetové obchody na slovenskom trhu s pobočkami i v Česku a v Poľsku. Na hej.sk môžete pohodlne nakupovať široký sortiment tovarov -> od elektroniky a spotrebičov, po nábytok, hračky, kozmetiku a výbavu domov aj na záhradu.

5 tipov, ako ušetriť na Hej.sk

V tomto článku sa dozviete, aké možnosti šetrenia peňazí prináša Hej.sk eshop. Zistite, ako získať rýchlo a ľahko zľavové kupóny a zľavy, ako funguje cashback, vďaka čomu sú nákupy na Hej.sk ešte výhodnejšie!

1. Hej.sk zľavové kupóny

Každý deň pre vás aktívne hľadáme tie najnovšie zľavy, preto môžete všetky zľavy pohodlne sledovať u nás, na Tipli.

Zaujímajú vás aktuálne zľavy a zľavové kupóny Hej.sk? Sledujte náš prehľad zľavových ponúk, ktorý nájdete v profile Hej.sk na Tipli.

2. Hej.sk zľavy a výpredaje

Predajca Hej.sk veľmi často uskutočňuje rôzne výpredaje či akcie na jednotlivé druhy tovarov. Všetky Hej.sk zľavy pre vás poctivo sledujeme a pridávame ich k nám na Tipli.

3. Skombinujte zľavové kupóny Hej.sk a cashback

Chcete ušetriť ešte viac? Využite cashback od Tipli. Za každý potvrdený nákup na Hej.sk vám vrátime až 4 %. Na Tipli vás totiž odmeňujeme za každý internetový nákup.

Príklad výpočtu, ako nakupovať výhodnejšie na Hej.sk – pokiaľ si na Hej.sk kúpite práčku za 300 €, získate 3% na účet, čo je krásnych 9 €! V kombinácií so zľavovými kupónmi Hej.sk získate tie najlepšie ceny.


Nepočuli ste ešte o cashbacku? Prečítajte si, ako funguje cashback a zapojte sa k tisíckam registrovaných používateľov. Na Tipli nájdete vyše 350 obchodov z rôznych kategórií. Neveríte? Pozrite si obchody.

Pozrite si obchody

4. Sledujte stránky obchodu Hej.sk

Hej.sk má veľmi často výpredaje, kde tovar ponúka zákazníkom za veľmi nízke ceny. Všetky ich akcie môžete sledovať na stránkach Hej.

TIP: Pokiaľ sa prihlásite k odberu newsletteru, už nikdy vám žiadna akcia neutečie a budete o nej vedieť ako prvý. Navyše ako bonus za registráciu dostanete od Hej.sk kupón v hodnote 5 € na prvý nákup.

5. Sledujte kalendár akcií

Populárny internetový obchod s tovarom rôzneho druhu vám cez rok prináša hneď niekoľko výpredajov a špeciálnych ponúk. Black Friday, vianočný výpredaj, jesenný, zimný, valentínsky a mnoho iných. V podstate takmer s každým výnimočným dňom či obdobím v kalendári, prichádzajú na rad aj zľavy. Poznačte si výnimočné dátumy do kalendára a už nezmeškáte žiadnu príležitosť výhodne nakúpiť.

Chcete získať na Hej dopravu zadarmo?Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, Nábytok Bogart, IDEA Nábytok, ASKO NÁBYTOK

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa