Tipy z Číny #3

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že na čínskych internetových obchodoch nájdete skrátka všetko. Elektroniku, oblečenie, hračky, vybavenie do domácnosti. Navyše si nákupy užívate za skutočne nízke ceny a dopravu máte zadarmo! V dnešnom diele nájdete produkty, ktoré vás nie len skrášlia, ale aj uľahčia váš život. :-)

Nebaví vás predierať sa nekonečnou ponukou na čínskych e-shopoch? Akoby nestačilo, že len na AliExpress nájdete viac ako 60 miliónov produktov. Ono je tých čínskych ochodov hneď niekoľko.

Radšej sledujte náš magazín, v ktorom vám každý týždeň prinášame nové Tipy z Číny. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si porciu čínskej inšpirácie na tento týždeň.

Retro slnečné okuliare

Tipy z Číny #3

Pribúdajúcim slnečným dňom a teplému slniečku sa všetci veľmi tešíme. Nesmieme však zabúdať, že sú naše oči na slnečné lúče citlivé, preto by sme ich ochranu nemali podceňovať. Okrúhle okuliare s čiernymi sklami určite poznáte vďaka legendárnemu britskému spevákovi Johnovi Lennonovi. Nechajte sa zviesť týmito retro “lennonovkami” a pripomeňte sebe aj ostatným éru Beatles a 70. roky. Hodnotenie predajcu: 98,3 %.

Kúpiť na AliExpress za 6,60 €

Prijímač hudby do auta

Tipy z Číny #3

Cestujete niekam ďaleko a chcete si cestu spríjemniť dobrou hudbou? Alebo sa chcete naladiť počas rannej jazdy do práce? Potom sa vám tento bluetooth prijímač do auta bude hodiť. Umožňuje počúvať hudbu z mobilu bez použitia akýchkoľvek káblov, k vášmu smartphonu sa pripojí automaticky po zapnutí a ponúka 8 hodín hudby bez nabitia. Dokonca môžete prostredníctvom neho aj telefonovať! Čo dodať? Snáď len odkaz na jeho objednanie. Hodnotenie predajcu: 4,8 hviezdičiek .

Kúpiť na Gearbest za 3,60 €

Štýlová pánska taška

Tipy z Číny #3

Elegantná taška z Aliexpress sa hodí ako k obleku, tak aj pre každodenné nosenie. Zmestia sa do nej všetky veci, potrebné pre bežný deň - kľúče, peňaženka a dokonca aj váš tablet. Vybrať si ju môžete v čiernom alebo hnedom prevedení. Dodajte ňou šmrc vášmu outfitu! Hodnotenie predajcu: 98,7 % .

Kúpiť na AliExpress za 13,20 €

Robotický vysávač

Tipy z Číny #3

Ešte len odložíte vysávač, váš domáci miláčik prebehne a nechá chlpy všade za sebou. A tak či chcete, alebo nie, môžete sa do upratovania pustiť odznovu. A to ste si chceli po práci len tak vyložiť nohy a čítať knihu. Gearbest ponúka produkt pre všetky unavené domáce gazdinky - robotický vysávač. Vďaka inteligentnému senzoru nepoškodzuje váš nábytok nárazmi, a čo je hlavné - šetrí vašu energiu a čas. Hodnotenie predajcu: 4,8 hviezdičiek .

Kúpiť na Gearbest za 115,20 €

Wifi kamera

Tipy z Číny #3

Kto by povedal, že takáto malá vecička toho dokáže tak veľa. Vezmite túto wifi kameru na bungee jumping, tandemový zoskok padákom, letnú dovolenku alebo jazdu na skútri. Zachyťte každý úžasnú minútu vášho života. Cez wifi ju ľahko pripojíte k svojmu mobilu a tabletu a vďaka jej malej veľkosti ju bez problémov môžete nosiť všade so sebou. Už vám nič neunikne! Hodnotenie predajcu: 4,8 hviezdičiek .

Kúpiť na Gearbest za 65,20 €

Nakupujete v Číne často? Aký je váš obľúbenec? AliExpress alebo Gearbest? My v Tipli hlasujeme pre AliExpress!

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa