TOP 5 produktov z AliExpress #11

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Máte už tohtoročnú dovolenku za sebou? Alebo na ňu ešte len netrpezlivo čakáte? Tak či onak, produkty z AliExpress sa vám budú hodiť po celé leto! :-)

Pripravili sme niečo pre rodinky s deťmi, cestovateľov za dobrodružstvom aj milovníkov vylihovania na pláži. Pohodlne sa usaďte a nechajte sa inšpirovať.

Mini lekárnička

TOP produkty z AliExpress

Pri cestovaní do zahraničia na vás číha hneď niekoľko nebezpečenstiev. Môžete mať problémy s netradičnou stravou, inou konzistenciou pitnej vody, alebo vás uštipne neznámy hmyz. Buďte vždy pripravení s mini lekárničkou, do ktorej vložíte to najnutnejšie. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 1,56 €

Fľaša so sprejom

TOP produkty z AliExpress

Nič nepadne v horúcom počasí lepšie ako osviežiť sa studenou vodou! Táto špeciálna fľaša so sprejom sa nestará iba o vašu dennú dávku hydratácie - ak vám bude príliš horúco, môžete ju použiť ako rozprašovač vody a osviežiť sa. Ideálne na šport či opaľovanie na pláži. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 6,79 €

Vodeodolná plienka

TOP produkty z AliExpress

Chystáte sa k vode aj s malým drobcom? Postarajte sa o jeho bezchybné pohodlie s vodeodolnými plienkami. Plienky po použití jednoducho vyperte v práčke alebo ručne a opäť sa môžu použiť. Na výber máte z 30 rôznych druhov. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 3,15 €

Dámske tielko

TOP produkty z AliExpress

V lete by sme najradšej na sebe nemali okrem plaviek vôbec nič! Prechádzku mestom či obed s kamarátkami však hravo zvládnete v tomto priedušnom tielku. Vybrať si môžete z 3 variácií. Ktorá sa zapáčila vám? Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 5,30 €

Dámsky ruksak

TOP produkty z AliExpress

Ruksaky sú stále viac a viac trendy. Nie len že dobre vyzerajú, navyše vašu chrbticu nepoškodzujú tak, ako kabelky. Zbaľte do ruksaku všetko potrebné a vydajte sa na letné dobrodružstvo! Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 11,90 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa