TOP 5 produktov z AliExpress #18

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Ani nevieme ako a leto je na konci. Dovolenkám na chvíľu odzvonilo, študenti sa vrátili späť do školy a dni sú zase o niečo kratšie. Nezúfajte! Jedna vec sa snáď nikdy nezmení - produkty z AliExpress vám spravia náladu vždy! :-)

V dnešnom diele narazíte na vychatávky do domácnosti, školské potreby ako aj niečo pre váš dokonalý vzhľad!

Nástenný kalendár

TOP 5 produktov z AliExpress #18

Každý deň nové povinnosti, schôdzky, narodeniny či výročia, na ktoré nemôžete zabudnúť. Zaobstarajte si tento nástenný kalendár a majte dôležité veci na očiach. Nielen, že na nič nezabudnete, originálne si ozdobíte aj váš príbytok! Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 5,44 €

Pánske topánky

TOP 5 produktov z AliExpress #18

Či sa nám to páči, alebo nie, sandálam a žabkám čoskoro odzvoní. Nahoďte sa do týchto elegantných a pohodlných topánok a majte nohy ako v bavlnke. Na výber sú v čiernej a maslovej farbe. Hodnotenie predajcu: 98,5 %.

Kúpiť na AliExpress za 20,29 €

Guľôčkové pero

TOP 5 produktov z AliExpress #18

Školáci a študenti opäť zasadli do školských lavíc. A čo je základ úspešného školského roku? No predsa kvalitné pero. Vyberte si až z 13 farebných modelov a potešte seba či svojho školáka praktickým darčekom. Hodnotenie predajcu: 98,8 %.

Kúpiť na AliExpress za 0,83 €

Štetce na líčenie

TOP 5 produktov z AliExpress #18

Ste fanúšičkou kontúrovania a “vyšperkovaného” make-upu? Určite teda oceníte sadu profesionálnych štetcov na líčenie. Sada obsahuje 5 štetcov, štetinky sú zo syntetického materiálu. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 14,61 €

Bluetooth reprák

TOP 5 produktov z AliExpress #18

S prenosným bluetooth repráčikom si obľúbenú hudbu môžete užívať všade. Určite si ho obľúbite vďaka štýlovému dizajnu, jednoduchej manipulácii a malej veľkosti. Vyberte si ten svoj zo 4 farebných modelov. Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 36,12 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa