TOP 5 produktov z AliExpress #22

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

AliExpress vznikol v roku 2010 a veľmi rýchlo sa z neho stalo jedno z najväčších trhovísk sveta. Združuje tisícky malých či veľkých predajcov, ktorý sa vďaka nemu jednoducho dostanú na svetový trh. A my si vďaka nemu môžeme vyberať z miliónov produktov.

Nech zháňate produkty do domácnosti, oblečenie pre seba alebo deti, najmodernejšiu technológiu, či čokoľvek iné. Na AliExpress to zaručene nájdete! K tomu za dobré ceny, s dopravou zadarmo a vynikajúcou kvalitou.

Vodeodolný obal na mobil

TOP 5 produktov z AliExpress #22

Na krásne fotky a videá pod vodou nemusíte mať špeciálny fotoaparát. Zachyťte podvodný svet na váš mobil. Všetko, čo k tomu potrebujete je tento vodeodolný obal. Vodeodolný je až do hĺbky 20 metrov. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 3,40 €

Dlhotrvajúci rúž na pery

TOP 5 produktov z AliExpress #22

Podčiarknite svoj outfit dlhotrvajúcim rúžom na pery. Zvoliť si môžete zo 7 rôznych odtieňov. Nech ste skôr za výraznú červenú alebo jemnú ružovú, na svoje si iste prídete. Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 5,40 €

Praktické krabičky

TOP 5 produktov z AliExpress #22

S týmito krabičkami má všetko svoje miesto. Ideálne pri balení, keďže do jednotlivých obalov a krabičiek roztriedite všetko potrebné a nič vám nelieta len tak po kufri. Krabičky sú vodeodolné a v sade ich nájdete rovno 6. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 8,50 €

Oblečenie pre dievčatká

TOP 5 produktov z AliExpress #22

Set pre dievčatká pozostáva z bundičky, teplákov a kabelky “tučniaka”. Oblečenie je vyrobené z príjemného materiálu a je vhodné pre dievčatká do 2 rokov. Hodnotenie produktu: 4,6 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 9,85 €

Kostým na Halloween

TOP 5 produktov z AliExpress #22

Zavítajte na chvíľu do minulosti. V týchto stredovekým šatách sa ako mávnutím čarovného prútika prenesiete pár storočí dozadu. A navyše budete hviezdou každej Halloweenskej párty! Hodnotenie produktu: 4,6 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 39,50 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa