TOP 5 produktov z AliExpress #25

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Najväčšie internetové trhovisko sveta vás proste dostane! Obrovské množstvo obľúbených produktov tu nájdete za mimoriadne nízke ceny. A našťastie už dávno neplatí, že nízka cena znamená nízku kvalitu. Vrhnite sa na nákupy snov v AliExpress!

Nestrácajte čas prechádzaním miliónov výrobkov. Na špinavú prácu máte predsa nás! ;-) Ponuku AliExpress pravidelne prezeráme a najväčšie vychytávky si nenecháme iba pre seba.

Nádoby na potraviny

TOP 5 produktov z AliExpress #25

Potravinové nádobky sú vyrobené z neškodlivého materiálu, dokonale izolujú potraviny, ktoré tak vydržia dlhšie čerstvé a vďaka tesnému uzáveru v nich môžete nosiť aj tekutú stravu. Ideálne pre každú domácnosť! Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 0,73 €

Dámske hodinky

TOP 5 produktov z AliExpress #25

Spôsob, akým skvele doplníte akýkoľvek outfit - štýlové hodinky. Aj tomu najjednoduchšiemu oblečeniu nimi dodáte šmrc. Na výber máte z troch farebných variácií - zvoľte tie pravé dámske hodinky pre vás! Hodnotenie produktu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 9,14 €

Balóny na oslavu

TOP 5 produktov z AliExpress #25

Pripravujete oslavu pre seba alebo svojich blízkych? Skúste použiť originálne dekorácie, ktoré len tak na nejakej párty nenájdete. Napríklad takéto balóny v tvare čísel sú na oslavu narodenín či výročia ako stvorené. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 0,90 €

Žehlička na vlasy

TOP 5 produktov z AliExpress #25

Žehlička a kefa na vlasy v jednom - proste sen každej ženy! Vďaka atypickému dizajnu vlasy vyrovná rýchlejšie ako bežná žehlička a výsledný efekt zároveň dlhšie vydrží. Doprajte svojim vlasov profesionálnu starostlivosť. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 32,80 €

Ortopedický vankúš

TOP 5 produktov z AliExpress #25

Kvalitný spánok je základ pre plnohodnotne strávený deň. Vďaka ortopedickému vankúšu má vaše telo pri spánku správnu polohu, a tak vás viac nebude trápiť bolesť hlavy, krku či chrbta. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 46,84 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa