V nedeľu je Deň otcov - vieme, čím ocka potešíte

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

U nás zatiaľ iba zriedka slávený sviatok Deň otcov 2017 pomaly klope na dvere – tento rok pripadá oslava našich ockov na 18. júna. Čím urobiť svojmu otcovi radosť?

Maminky si svoj sviatok tento rok už užili – teraz prišiel rad na ockov. Deň otcov vo väčšine Európy každoročne pripadá na tretiu júnovú nedeľu a popri oveľa staršom Dni matiek nie je tak známy.

Prvý Deň otcov oslávila roku 1910 americká rodina Sonory Smart Dodd, ktorá chcela nejako oceniť svojho ovdoveného ocka. Z rodinného kruhu sa však oslava otcovstva čoskoro rozšířila aj do ďalekého okolia, a v roku 1966 ju prezident Lyndon Johnson prehlásil za oficiálny sviatok.

Svojho ocka najlepšie poznáte vy – čím mu urobíte najväčšiu radosť? Niečím vtipným, vychytávkou do garáže alebo sladkosťami a vínom?

Niečo na čítanie

Ak si váš otec rád nájde čas na čítanie, potom je kniha vždy tou správnou voľbou! Preskúmajte jeho knižnicu a zistite, aké novinky už má a aký žáner je jeho obľúbený. Tú správnu knihu potom vyberiete raz dva.

Deň otcov

Beštia(10,10 €, Market24), Kód 7 (10,49 €, Market24), Krstný otec (49,99 €, Market24),

Luxusná kolínska

Dáva si váš otec na sebe záležať? Potom ho iste potešíte luxusnou kolínskou alebo vodou po holení. Hodiť sa mu určite bude aj strojček na holenie alebo nové žiletky.

Vybíráme dárek ke Dni otců 2

Davidoff toaletná voda pre mužov (od 16 €, Notino), Toaletná voda pre mužov (od 20,18 €, El nino), Azzaro Pour Homme (od 14,38 €, El nino)

Zážitok na celý život

Žijeme iba raz – najlepší čas zažiť niečo nové je preto práve teraz! Viete, čo by si váš otec najradšej vyskúšal? Jazdu v športovom fáre alebo len luxusnú večeru so šiestimi chodmi? Vyberte mu zážitok!

Deň otcov

Jazda na Ferrari 458 Italia (od 45 €, Adrop), Let balónom (od 129 €, Adrop)

Vychytávky k nezaplateniu

Potrpí si váš ocko na všetko technické a nové? Potom mu urobte radosť príslušenstvom k počítaču alebo telefónu, či nejakou zaujímavou vymoženosťou. Uľahčíte mu prácu a zabavíte ho.

Vybíráme dárek ke Dni otců 4

Držiak na tablet (16,95 €, ZOOT), 3D tiskové pero (1 490 Kč, Mall.cz), Powerbanka (12,92 €, Okay)

Módny doplnok na každý deň

Je to klišé, ale ponožiek a kravát nie je nikdy dosť. A aj na poli pánskych módnych doplnkov nájdete množstvo rafinovaných kúskov, ktoré každý chlap ocení!

Vybíráme dárek ke Dni otců 5

Funkčné běžecké ponožky (5,99 €, Tchibo), Kravata s vreckovkou (9,99 €, BonPrix), Kožený opasok (29,95 €, ZOOT)

Súvisiace obchody

Adrop.sk, Bonprix, ZOOT, Okay, ELNINO.SK, Market24.sk, Notino, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa