Vyhrajte kozmetiku v hodnote 33 € od Vivantis.sk

Tipy k nákupuSúťaže  |  Ostatné 10. 11. 2021

Zdieľajte súťažný príspevok na facebooku a hrajte s nami o darčekový balíček od Vivantis.sk. Výherca získa darčekový balíček plný kvalitnej kozmetiky v hodnote 33 €!

Malá-veľká mocnosť, ako sa Vivantis rád nazýva, znamená internetový obchod so zdravím, krásou, parfémami, šperkami, hodinkami a módou. Vivantis sa skrátka postará o váš dokonalý vzhľad a zdravie.

Široká ponuka pre ženy, mužov a dokonca aj deti uspokojí každého, kto nechce objednávať z piatich rôznych e-shopov s poštovným za každý balíček. Medzi obľúbené značky, ktoré na Vivantis nájdete patrí napríklad Tamaris, ESPRIT, Dior, Troli, Clinique, ARTDECO, Clinique, Versace, Calvin Klein a desiatky ďalších.


Ako vyhrať darčekový balíček od Vivantis

Pre získanie darčekového balíčka stačí verejne zdieľať súťažný príspevok na Facebooku. Výhercu vylosujeme a zverejníme v pondelok 6.11.2017 na facebooku Tipli.sk.

Čo výherný balíček obsahuje?

Výherný kozmetikcý balíček od Vivantis v hodnote 33 € obsahuje:

  1. Sefiros bambucké maslo. Bambucké maslo Sefiros je 100% prírodné a lisované za studena. Má skvelé vyživovacie, hydratačné a upokojujúce účinky.
  2. Sefiros arganový olej. Arganový olej je jeden z najvzácnejších olejov na svete. Obsahuje esenciálne mastné kyseliny, antioxidanty, vitamíny a minerály, vďaka čomu má výnimočné hydratačné, zjemňujúce a vyživujúce účinky.
  3. Sefiros minerálne bahno z mŕtveho mora. Bahno z mŕtveho mora obsahuje 26 minerálov a stopových prvkov, ktoré sa dokonale hodia na starostlivosť o pokožku tela aj tváre.
vivantis súťaž

Pravidlá súťaže

  1. Verejne zdieľajte súťažný príspevok na Facebooku.
  2. Súťažiť môžete od pondelka 30.10.2017 do nedele 5.11.2017.
  3. Výsledky súťaže oznámíme na Facebooku v pondelok 6.11.2017.
  4. Výherný balíček vám Vivantis pošle až domov.
  5. Každý súťažiaci sa môže zúčastniť iba raz.

Súvisiace obchody

Vivantis, Prezdravie.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa