Zdravé a chutné recepty z kokosu: stiahnite si e-book zadarmo

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Zbožňujete jedlo s vôňou exotiky? Tak to ste na správnom mieste. Pripravili sme si pre vás e-book Zázračná potravina kokos aneb chutné a zdravé recepty, ktorý si môžete stiahnuť úplne zadarmo. Či už máte chuť na niečo sladké, neviete, čo uvariť na večeru alebo chcete vyskúšať nový zdravý recept, v e-booku nájdete potrebnú inšpiráciu.

E-book zdarma

E-book od Pestrého jedálničku ponúka kompletné informácie o tejto novodobej superpotravine. Že neviete, k čomu sa hodí kokosový olej, kokosové mlieko, múka či strúhaný kokos? V e-booku sa dozviete všetko potrebné vrátane informácii o tom, aké má kokos blahodárne účinky. Recepty s kokosovým mliekom sú ideálnou voľbou pre osoby trpiace intoleranciou laktózy alebo alergiou na mlieko.

K získaniu e-booku sa stačí zadarmo registrovať na Tipli. Ak už registrovaný ste, je potreba sa najprv prihlásiť.

Na stiahnutie e-booku ZADARMO stačí posledný krok!Zaregistrujte sa zadarmo (stačí e-mail a heslo) a zobrazí sa vám odkaz na stiahnutie.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa