8 must-have módnych kúskov na leto

Tipy k nákupuMóda 16. 11. 2023

Ak si práve plánujete nákupy na leto a chcete si doplniť šatník, v tomto článku nájdete 8 tipov na must-have kúsky, ktoré nesmú chýbať v každom šatníku. Pozrite si zoznam dôležitého letného oblečenia spolu s tipmi, kde nakúpiť.

Leto sa už pomaly blíži a je čas preskúmať šatník, či máte vhodné oblečenie. A ak nie, je treba nakúpiť si nové a to pravé na horúce dni. Leto je obdobie horúcich teplôt a slnečného počasia, preto by ste sa mali zamerať na nákup oblečenia a doplnkov, ktoré sú pohodlné a zároveň ochránia pred slnečným žiarením. V tomto článku nájdete osem must-have tipov na letné oblečenie a doplnky, ktoré by rozhodne nemali chýbať v šatníku na letné mesiace.

Krátke nohavice a sukne

Krátke nohavice a sukne sú ideálne na letné dni, pretože sú pohodlné a umožňujú koži dýchať. Zároveň si môžete nechať pekne opáliť nohy a nemusíte ležať dlhší čas na slnku. Preto sú krátke nohavice obľúbeným kúskom - napríklad si môžete kúpiť šortky, bermudy či trojštvrťové nohavice. Pre dámy sa na leto skvelo hodia sukne. Sú dostupné vo viacerých dĺžkach - mini, midi či maxi a keď si vyberiete vzdušný materiál, budete sa cítiť príjemne aj v horúcom počasí. Širokú ponuku sukní nájdete napríklad na Bonprix.

Tričká s krátkym rukávom

Tričká s krátkym rukávom sú ďalšou skvelou voľbou na leto, pretože sú pohodlné a ľahko sa kombinujú s rôznymi druhmi spodnej časti. Takže ich môžete kombinovať naozaj s čímkoľvek - so šortkami, sukňou či džínsami. Keď zladíte farby, budete vždy vyzerať skvelo. Tričko si môžete kúpiť jednoduché bez potlače (obľúbené sú napríklad biele), alebo dať najavo kreativitu a vybrať si tričko so zaujímavou potlačou, alebo si navrhnúť vlastnú potlač. Tričká kúpite vo všetkých módnych e-shopoch - napríklad na Bershka, pričom môžete využiť aj Bershka zľavový kód.

Plavky

Plavky sú nevyhnutnosťou na leto, najmä ak sa plánujete kúpať v bazéne alebo na pláži. Nemali by vám teda chýbať na žiadnej dovolenke. Dnes si môžete vyberať z mnohých druhov plaviek - bikín, jednodielných plaviek a obľúbe sa tešia aj tankiny. Pozrite si napríklad Bonprix plavky za veľmi výhodné ceny.

Obrázok

Klobúky a slnečné okuliare

Klobúky a slnečné okuliare sú dôležité na ochranu pred slnečným žiarením a zároveň sú skvelým doplnkom vášho letného outfitu. Veľmi obľúbené sú slamené klobuky - keď takýto klobúk zvolíte k letným šatám, budete vyzerať skvelo. A slnečné okuliare sú v lete skutočne nevyhnutné. Sú dostupné v rôznych prevedeniach a mnohokrát doplnené o skvelé vlastnosti, ktoré vás ochránia pred slnečným žiarením a zároveň budú vždy dobrým doplnkom. Slnečné okuliare kúpite aj v optikách - napríklad v Eyerim.

Sandále a tenisky

Sandále sú jednoznačne vhodným doplnkom k letným outfitom a zároveň sú i veľmi pohodlné, pretože sú priedušné, takže vám nebude horúco. Pozrite si napríklad Topánkovo sandále - v ponuke sú elegantné i trochu športovejšie, nízke či na platforme. Okrem sandálov si však môžete kúpiť aj látkové tenisky, balerínky či populárne espadrilky. Táto letná obuv výborne doladí šaty, či akýkoľvek iný letný outfit. Letnú obuv kúpite napríklad na e-shope Topánkovo, Eobuv.sk a v iných e-shopoch. Využiť môžete samozrejme aj TheStreets zľavový kód, či iné zľavové kupóny.

Ľahké šaty a blúzky

Ľahké šaty a blúzky sú ideálnym spôsobom, ako sa ochrániť pred horúčavou, ale zároveň sa cítiť pohodlne a elegantne. Keď si vyberiete šaty z ľahkého, vzdušného materiálu, bude vám príjemne aj v horúcich slnečných lúčoch. Podľa vašich preferencií si potom vyberte dĺžku či strih. Populárne sú šaty áčkového strihu s voľnými rukávmi v midi, mini i maxi dĺžke. Pozrite si napríklad Bonprix šaty na leto. Ak skôr hľadáte blúzku, ktorú potom doplníte sukňou, taktiež je vhodné zvoliť vzdušný materiál.

Obrázok

Kabelky a batohy

Kabelky a batohy sú skvelým doplnkom vášho letného outfitu a sú ideálne na prenášanie vecí, ktoré potrebujete na každodenné použitie. Letá môžu byť skutočne horúce a preto je dôležité dodržiavať pitný režim. Aby ste si mohli pitie nosiť kamkoľvek, kúpte si kabelku či batoh, ktorý skvelo doplní váš look a zároveň vám pomôže mať všetko potrebné po ruke. Zlaďte Bonprix šaty s kabelkou (tú môžete tiež kúpiť na Bonprix) a budete in za každých okolností. 

Opasky a šperky

Opasky a šperky sú tiež vhodným doplnkom vášho letného outfitu a môžu dodávať farbu a štýl vašej garderóby. Neochránia vás síce pred horúčavou avšak pomôžu doladiť vaše oblečenie. Štýlové opasky sa hodia napríklad na šaty. Alebo ku krátkym nohaviciam - navyše keď zvolíte aj tričko kratšieho strihu, opasok skvelo vynikne. Váš výzor navyše môžete doplniť jednoduchými šperkami v zlatej či striebornej farbe - napríklad retiazky s príveskom, náušnice, náramky či prstene. Zaujímavé šperky kúpite aj na Vivantis.

Výber letného oblečenia a doplnkov závisí od vašich preferencií, typu postavy a miesta, kde sa nachádzate. Je dôležité zvoliť oblečenie a doplnky, ktoré sa vám páčia a sú pohodlné na nosenie. A pre ďalšie tipy na módu sledujte Tipli články.

Súvisiace obchody

Bonprix, Eyerim, Vivantis, Eobuv.sk, About You

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa