Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Nový týždeň so sebou neprináša iba nové možnosti ale aj nové zľavové ponuky! Kde všade 26.6. - 2.7. 2017 ušetríte? Všetko sa dozviete v našej rubrike Akčné ponuky a výpredaje, ktoré pre vás každý pondelok hľadáme.

Hej.sk | Zľava 10 % na kávovary

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Za dobrou kávou už nemusíte vystrčiť nos z domu! Stačí si vybrať kávovar na Hej.sk, teraz s 10% zľavou. Akcia platí do 2.7. 2017.

Bambino.sk | Letný výpredaj a zľavu až 79 %

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Koniec školského roka je za dverami - odmeňte šikovných školákov za ich celoročnú snahu! Využite zľavy až 79 % na Bambino.sk na širokú ponuku oblečenia a hračiek.

AliExpress | Zľava 51 % na sukne a šaty

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Zažiarte v pôvabných šatách a sukniach z AliExpress. Teraz ich nakupujete so zľavou až 51 %. Buďte originálna v šatách a sukniach, ktoré by ste v tuzemských obchodoch márne hľadali.

Tchibo | Zľava 30 % na záhradný nábytok

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Sezóna grilovačiek je v plnom prúde! Vychutnajte si šťavnaté mäsko a špekačky na pohodlnom záhradnom nábytku. Na Tchibo ho zoženiete s 30% zľavou.

ZOOT | Zľava 50 % na tričká a batohy

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Batohy nie iba dobre vyzerajú, navyše sú aj praktické - zmestí sa do nich množstvo vecí a nosia sa pohodlne. ZOOT o týchto výhodách dobre vie, preto prináša zľavu 50 % na batohy a prikladá k nim aj 50% zľavu na tričká. Akcia platí do 2.7.2017.

Ďalšie zľavové ponuky

Každý deň pre vás pridávame nové zľavové ponuky a kupóny k obchodom na Tipli. Sledujte náš aktualizovaný zoznam zliav a ušetrite na svojich nákupoch maximum!

Zobraziť zľavové ponuky

Súvisiace obchody

Bambino.sk, ZOOT, Hej.sk, AliExpress, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa