Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Víkend utiekol ako voda a my vám opäť prinášame pravidelnú rubriku Akcie týždňa. V našich článkoch nájdete najlepšie zľavy a špeciálne akcie, na ktorých v danom týždni skutočne ušetríte peniaze. Poďme sa pozrieť na TOP 5 obchodov pre týždeň 27.3. - 2.4..

Kde tento týždeň (naozaj) ušetríte? Aké exkluzívne zľavové ponuky si pre vás obchody prichystali? A aké obchody sa prebojovali do úzkeho výberu? Poďme si ich spoločne predstaviť.

BIBLOO | Zľava 50 % na detské oblečenie Geox

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Deti rastú ako z vody a nové oblečenie potrebujú každú chvíľu. Chcete pre svoje deti najvyššiu kvalitu zaručenú známou značkou? Štýlové detské oblečenie značky Geox teraz nakupujete na BIBLOO so zľavou až 50 %!

Vybrať oblečenie Geox

MT nábytok | Zľava 67 % na nábytok

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Jar k nám zavítala konečne aj podľa kalendára - prevetrajte si teda domácnosť nech vás zase baví v nej bývať. Pomôžu vám s tým exkluzívne zľavy na MT nábytok vo výške až 67 %. Vyberte si zo 6 800 modelov v ponuke a urobte si to doma krajšie. Kedy inokedy než na jar? Akcia platí do 29.3.2017.

Prejsť na MT nábytok

Adam sport | Totálny výpredaj

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Po zime je načase dostať sa znovu do formy. K tomu vám pomôže kvalitné športové vybavenie. Na Adam sport prebieha totálny výpredaj a zľavy až 70 % na značkové pánske, dámske, detské oblečenie, kempingové náradie, obuv a turistické pomôcky.

Nakúpiť na Adam Sport

TPD | Zľava na panvice Tescoma

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

So správnym náradím ide každé varenie lepšie. Nech sú vaše výtvory ešte chutnejšie, vybavte si kuchyňu panvicami Tescoma. V internetovom obchode TPD ich teraz nakupujte so zľavou 25 %! Akcia platí do 31.5.2017.

Vybrať panvicu na TPD

Big Brands | Jarné zľavy

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Váš šatník sa po zime iste zíde prevetrať. Rozžiarte svoje outfity veselými jarnými farbami! Na Big Brands teraz nakupujte všetky produkty so zľavou 15 %. Stačí zadať zľavový kód: JARNYSATNIK.

Tipli TIP: Nechajte sa išpirovať našim Jarným špeciálom pri výbere trička alebo jarnej bundy.

Vyjarniť šatník s Big Brands

Súvisiace obchody

BIBLOO, Big Brands, TPD, MT nábytok.sk, Adam Sport

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa